Yine kavga ettik :(

Cok guzel yazmissin esin ne burcu? Ne kadar sure sonra degistin sen?
Aynen oyle bu aksam geldim baktim yapmis yemegini yemis, tv izliyo gayet keyfinde, oylede olsun zaten ama bende oyle olayim. Cuma aksami nefes alamiyodum telefonda tartistik ya bi kac kez aradim diye, sonra baktim tansiyonum cikmis, cok takiyorum cok onemsiyorum cok dusunuyorum ve sonunda cokta uzuluyorum . Hemde asiri takarak yanlis davranmis hayati ona zehir etmis oluyorum.. Nerden tutsan elimde kalir yani.
Evlilikten bildgin sinifta kaldim, kendimi sifir almis basaramamis gibi hissediyorum.

Aynen oyle. Az ustune gidersem hircinlasiyor, cok gidersem 4-5 kez ararsam kopuruyor kavga ediyoruz konusursamda daha kotu oluyor.
Onu umursamamaktan baska yapacak bisey birakmiyor, bende cok umursayan cok dusunen biriyim hayatimin odak noktasi esim olmus.

Randevuyu aldıktan sonra eşine ben seni seviyorum sürekli didişmekten bende bıktım.Evliliğimizin devam etmesini istiyorum aslında seninde istediğini biliyorum.Bunun için psikologtan randevu aldım sende bu süreçte bana destek ol.

Öfkelenme ,kırıcı konuşma hatta sende psikologla konuş öfkeni at içinden.Yanımda olduğunu hissedeyim de.

Sagol tesekkur ederim..
Cikmazdayim ne yapsam hata yapiyorum sanki, konussam hata, yemek yapsam hata yapmasam hata. Kendi kendimeyim , belki buda benim dersim olgunlasmam icin.. Bugun esimde diyoki kimbilir ne gunah isledim bana seni verdi, ama mecbur degilim annen baban ceksin Allah seni cekeceklere sabir versin ben artik cekmicem seni.
Yani basaramiyorum valla cok severek iyi dusuncelerle evlendim, bi dugun bile yapmadik durumu olmadigi icin ben dedim yapmayalim diye. Normalde her kiz ister, Ki bizim ailede sart gibi bisey, ailemi karsima aldim o kadar sey yaptim. Aslinda cok fedakarlik yaptim. Kiyafetlerimi degistirdim, ickiyi sigarayi biraktim, yurtdisina bilmedigim bi ulkeye tasindim. Ama hepsini silip attim sanki bu cok dusunuyo olmalarimla, onu bogmalarimla ... Geriye bir sifir kaldi..

Bence ben o konusana kadar hic konusmayayim.. Yine bana ok sen napiosan yap falan dicek ben biliyorum...... Ona haber vermeden psikologa baslasam

Yengec o.

Ben degismedim sonucta evliyiz .alttan aliyim tolere ediyim dedim bazi seyleri zamanla rayina oturur diye.oturdu bazi seyler en azindan artik sessiz kalabiliyor eskisi gibi hemen parlamiyor ani cikislari yok ama gereksiz okadar seye takiliyor ki cocuk gibi .zamanla zaten sende umursamaz oluyosun .
Yazdigim ornekte ki gibi mesela eskiden tartisma cikarmaya ugrasirdi bagirirdi cagirirdi.simdi ne kadar zoruna da gitse ses cikaramiyor cunku biliyoki karsindakinin de artik tahamulu yok.

Yumuşamasının nedeni seni sevmesi.Sevmese çoktan gitmişti emin ol.Sen uzattığında öfkesi sevgisinin önüne geçiyor en ufak şeye tahammülü yok.Artık sende lafta değil de icraatte göster onu sevdiğini.

Nefes aldırmıyorsun kim olsa dayanamaz.Evlilik bu değil

Herseyi alttan almayi biraktigin icin o da kendini degistirmek zorunda kaldi. Bizde ise beni hep hatali gordugu icin sen degismelisin once diyo sonra ben otomatikman degisicem, bunlari cok konustuk yapmayada calisiyorum bogmamaya calisiyorum ama yeterli degil iste. Bu sefer kavgada son noktaya geldi iste. Daha oncede cok oldu, ilk 2. Aydan itibaren o zamanlar cok daha ekstremdi benim kaybetme korkum cok daha fazlaydi panik oluyodum cok uzuluyodum .
Suanda sonuna geldik tahammul azaldi ipler gergin.
Birazda geri planda durmayi kendimi dusunmeyi onun isine karismamayi ogrenmem lazim, bilmiyorum okudunmu seyahate cikmadan onun gecesi aksam hala oturuyor sabah 5 te evden cikicak diye kalksana yat uyu falan diye usteledim diye cok gerildi tartisti niye karisiyosun diye. Banane dimi. Cocuk degil ne hali varsa gorsun o zaman diyip sussam kendi tecrube edecek bende laf duymamis olcam.

bu konuyu bu kadar cok takip etmemin sebebi birebir aynı seyleri yasamıs olmam hatta burcu da aynı...

ve senin ilişkin duzelirse kendime sevinir gibi sevinicem yeminle

Odak noktanı kendin yap .

Biliyorum... Ben cok on plandayim aptalim, akilli olup herseye burnumu sokmasam bu kadar laf isitmicem saygi duyacak bana, karsilikli iliskimiz duzelmis olacak.
Evlilik bu degildir, ne benimki normal ne o.
Su noktada yapilacak tek sey susmak ve onun bisey yapmasi. Daha ne yapabilirimki??

bu konuyu bu kadar cok takip etmemin sebebi birebir aynı seyleri yasamıs olmam hatta burcu da aynı...

ve senin ilişkin duzelirse kendime sevinir gibi sevinicem yeminle[/QUOTE

Kendinden çok ödün vermişsin.En çok kendini sev.

Yine o son noktaya gelecegimizi farketti araya haber soktu bence. Ama konuyu ben yine cevirdim.
Temizlikciyle falan ilgisi yok ya netten alicak sonucta bende oyle dedim sadece cok ani bir karar olacakti almak istemedi, yinede bilemiyorum iki gun sonra bana gelip toplaniyomusun falan dermi, sanmiyorum ama ..

Gercekten duzeltmemiz gerekiyo evliligi surdurmek icin , cok fazla inisli cikisli kavgali bi iliskimiz var.. Ben beni ilgilendirmeyen seylere bulasmasam pesine dusmesem bu kadar belki duzelebiliriz....

Onu yok gibi düşün ne yapardın nasıl hareket ederdin? Aynısını yap.Kendinle ilgilen meşgale bul gerekirse eve kedi köpek al sevginin bir kısmını ona ver onunla uğraş.Arkadaşlarınla çık gez dolaş.

Demekki erkekler boyle, konusunca anlamiyolar yalniz kalip eksikligini hissetmesi gerekiyor...
Ne guzel Allah bagislasin cocugum olsa cok farkli olurdu onunla oynardik zaman gecirirdim eminim hem esim hem ben daha kolay atlatirdik yuzumuz gulerdi.
Degisicem demicem artik hatta ben hic konusmamaliyim o konusana kadar, ne desem daha kotu olucak hemde aptal gibi konusmaya calisiyo olucam....

Sagol..
Kadinla birlikte bende ciktim , geldim dus aldim simdi kk de yorumlara bakiyorum, yemek yicem odada takilicam.
Oda koltukta uyuyo. Ne zaman kavga etsek uyur.
Hic konusmak istemiyorum , konussam cok daha kotu olcak beni kiricak kendi sinirlenicek yine. O konusana kadar konusmak istemiyorum.

Cok dogru aynen ondan yapiyorum ..

Konusmicam , muhattap olmicam ne kadar zor olsada benim icin, konusursam bisey elde etmicem hatta dahada kotuye gidecek. Bi kerede o dusunsun, bu seferde o dusunsun bizi.
Eger gercekten ayrilmayi istiyosada gelir konusur heralde sonucta bi aksiyon alinmadan bosanilmiyoki.

Evde yalnizmisim gibi, diger konumda oldugu gibi, ciddi kavga ettik konumda , o zaman is icin seyahatteydi ama daha iyiydi,gitti geldi sakinlesmisti kendi konustu. simdi ise evde.
O konusana kadar bisey yapmam dusunsun . Bosanmayi istiyosada gelip konusur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…