- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.581
Bende yeni evliyim.cok tartismali oldu zamaninda baslarda dusunuyodum.niye oyle niye boyle aman tartisma cikmasin diye baktim kimse benim gibi dusunmuyor herkez o kadar rahatti ben niye diken ustunde duruyum.konusmuyorum uc gundur ilk gun aradi cvp vermedim dun yine o huzur istiyosa bende istiyorum.ben tek basina evli degilimya .ben surdurmek icin cabaliyacam da o rahatmi olcak.
Dun mesela geldi bakti mutfaga yemek yok .oturdu oturdu gitti.konusmak icin bekliyor ama hic orali degilim baska seyle ilgileniyorum.kalktim yemegi hazirladim.oturduk yerken geldi.gitti bi tabak koydu geldi oturdu yanimiza yedi.eskiden olsa ne ben o sofrayi hazirlardim simdi ben gittim siz yemekmi yiyonuz der diye dusunup beklerdim.bide oturmazdi iyce sinir ederdi.
Fazla yuz vermiyecen boylelerine deger bilmiyolar cunku ona onlar gibi davrancan ki azcik kuyruklarini kistirsinlar.
Koca adamlar sonucta cocuk degiller.
Aynen oyle. Az ustune gidersem hircinlasiyor, cok gidersem 4-5 kez ararsam kopuruyor kavga ediyoruz konusursamda daha kotu oluyor.Kaybetme korkusuyla üstüne düştükçe ve susmadıkça adam kaçıyor.Tam tersi nefes almaya alan bırakınca üstelemeyince adam hemen yumuşuyor..
Adamın istediği normal sıradan huzurlu bir hayat .Peace daha fazlasını yapışık bir hayatı istiyor.Kendi halinde takılsa kendi işlerine yoğunlaşsa kendine meşgale bulsa hayat daha kolay geçecek
Kadini da anlamak lazim arkadaslar sonucta herkesin bi huyu yapisi karakteri var.illa bizim gibi dusuncek degil ya tamam bazi seyler vardir yapilmasi gereken aynidir herkeze gore ama sonucta onlar yasiyor birebir olaylari.burda anlattigi kadar biliyoruz.nasil bi ruh halin de suan sevdigi adam tarafindan istenmemek sebepse ilgi bekledigin icin.kadin yalniz birini ariyor buda esi herseyi esi olmus.hirsa kapilmis uzulmus biseyler olsun istiyor esi onu anlasin istiyor.esi umursamaz oluyor buda deliriyor iyce.yapamiyor sessiz kalamiyor umursamaz olamiyor cunku korkuyor ya biterse diye.napcagini bilmiyor.rahat bi insan olsa surekli sorar mi napiyim yemek yapiyimmi.sessiz mi kaliyim diye.cunku esinden baska kimsesi yokki konusup rahatliyacak.
Suan serseri mayin gibi ne yapcagini bilmiyor sakin olamiyor sessiz hic duramiyor cunku korkuyor.esi onu umursamiyor.
Randevuyu aldıktan sonra eşine ben seni seviyorum sürekli didişmekten bende bıktım.Evliliğimizin devam etmesini istiyorum.Bunun için psikologtan randevu aldım sende bu süreçte bana destek ol.Öfkelenme kırıcı konuşma hatta sende psikologla konuş öfkeni at içinden.Yanımda olduğunu hissedeyim de.
Yengec o.Cok guzel yazmissin esin ne burcu? Ne kadar sure sonra degistin sen?
Aynen oyle bu aksam geldim baktim yapmis yemegini yemis, tv izliyo gayet keyfinde, oylede olsun zaten ama bende oyle olayim. Cuma aksami nefes alamiyodum telefonda tartistik ya bi kac kez aradim diye, sonra baktim tansiyonum cikmis, cok takiyorum cok onemsiyorum cok dusunuyorum ve sonunda cokta uzuluyorum . Hemde asiri takarak yanlis davranmis hayati ona zehir etmis oluyorum.. Nerden tutsan elimde kalir yani.
Evlilikten bildgin sinifta kaldim, kendimi sifir almis basaramamis gibi hissediyorum.
Aynen oyle. Az ustune gidersem hircinlasiyor, cok gidersem 4-5 kez ararsam kopuruyor kavga ediyoruz konusursamda daha kotu oluyor.
Onu umursamamaktan baska yapacak bisey birakmiyor, bende cok umursayan cok dusunen biriyim hayatimin odak noktasi esim olmus.
Yengec o.
Ben degismedim sonucta evliyiz .alttan aliyim tolere ediyim dedim bazi seyleri zamanla rayina oturur diye.oturdu bazi seyler en azindan artik sessiz kalabiliyor eskisi gibi hemen parlamiyor ani cikislari yok ama gereksiz okadar seye takiliyor ki cocuk gibi .zamanla zaten sende umursamaz oluyosun .
Yazdigim ornekte ki gibi mesela eskiden tartisma cikarmaya ugrasirdi bagirirdi cagirirdi.simdi ne kadar zoruna da gitse ses cikaramiyor cunku biliyoki karsindakinin de artik tahamulu yok.
bu konuyu bu kadar cok takip etmemin sebebi birebir aynı seyleri yasamıs olmam hatta burcu da aynı...
ve senin ilişkin duzelirse kendime sevinir gibi sevinicem yeminle
Aynen oyle. Az ustune gidersem hircinlasiyor, cok gidersem 4-5 kez ararsam kopuruyor kavga ediyoruz konusursamda daha kotu oluyor.
Onu umursamamaktan baska yapacak bisey birakmiyor, bende cok umursayan cok dusunen biriyim hayatimin odak noktasi esim olmus.
Yumuşamasının nedeni seni sevmesi.Sevmese çoktan gitmişti emin ol.Sen uzattığında öfkesi sevgisinin önüne geçiyor en ufak şeye tahammülü yok.Artık sende lafta değil de icraatte göster onu sevdiğini.
Nefes aldırmıyorsun kim olsa dayanamaz.Evlilik bu değil
Siz naptiniz pekibu konuyu bu kadar cok takip etmemin sebebi birebir aynı seyleri yasamıs olmam hatta burcu da aynı...
ve senin ilişkin duzelirse kendime sevinir gibi sevinicem yeminle
bu konuyu bu kadar cok takip etmemin sebebi birebir aynı seyleri yasamıs olmam hatta burcu da aynı...
ve senin ilişkin duzelirse kendime sevinir gibi sevinicem yeminle[/QUOTE
Sagol tesekkur ederim..
Cikmazdayim ne yapsam hata yapiyorum sanki, konussam hata, yemek yapsam hata yapmasam hata. Kendi kendimeyim , belki buda benim dersim olgunlasmam icin.. Bugun esimde diyoki kimbilir ne gunah isledim bana seni verdi, ama mecbur degilim annen baban ceksin Allah seni cekeceklere sabir versin ben artik cekmicem seni.
Yani basaramiyorum valla cok severek iyi dusuncelerle evlendim, bi dugun bile yapmadik durumu olmadigi icin ben dedim yapmayalim diye. Normalde her kiz ister, Ki bizim ailede sart gibi bisey, ailemi karsima aldim o kadar sey yaptim. Aslinda cok fedakarlik yaptim. Kiyafetlerimi degistirdim, ickiyi sigarayi biraktim, yurtdisina bilmedigim bi ulkeye tasindim. Ama hepsini silip attim sanki bu cok dusunuyo olmalarimla, onu bogmalarimla ... Geriye bir sifir kaldi..
adam yine bir şey yok gibi haberden falan bahsetmiş. dün gurursuzsun çek git senden kurtulmak istiyorum bi tarafını da yırtsam boşanacam demişti, bugün bi şey yok gibi haber maber diyor. siz konuyu açmasaydınız bence bu adam böyle devam edecekti. iki gün sonra yine sarılıp öpüşcektiniz.
konu açılınca da bileti hemen almamak için bahane bulmuş. yok evde temizlikçi kadın varmış bilmem ne. temizlikçi kadınla bilet ne alaka? bana basbaya sinirle söylemiş ama gerçekleşme ihtimalinden korkmuş, blöf yapmış gibi geldi.
ben boşanacağınızı pek düşünmüyorum. çünkü aylaaardır bunları yaşayıp yaşayıp devam ediyorsunuz. adam boğulmuş gibi hissettiğini söyledikten 1 gün sonra sana ne kadar aşık olduğunu falan söyleyen bir adam. bilette de blöf yaptığını gördüğümüze göre cıks, siz yine bir şey yokmuş gibi davranmaya devam edersiniz
Biliyorum... Ben cok on plandayim aptalim, akilli olup herseye burnumu sokmasam bu kadar laf isitmicem saygi duyacak bana, karsilikli iliskimiz duzelmis olacak.
Evlilik bu degildir, ne benimki normal ne o.
Su noktada yapilacak tek sey susmak ve onun bisey yapmasi. Daha ne yapabilirimki??
Demekki erkekler boyle, konusunca anlamiyolar yalniz kalip eksikligini hissetmesi gerekiyor...eger ben konusmaya baslayip laf kalabaligi yapsam hayatta anlamiyor haksiz oldugunu..tam tersi buyuklenir,kendinde kusur aramaz.
sustugum an esimde basliyor alarm calmaya,aha mictik diyor bence
hele yatak odasinin kapisini kitleyim,onunde yatar ac nolur diye,ama gidip calisma odasinda dirdira baslasam lutfen beni yalniz birak diye postalar ama bende ikiletmem giderim sadece yaziklar olsun diyerek.
10 dk sonra gelip sirnasir zaten.
evliligimizin ilk senesinde bende hak aramak icin ustune giderdim vallahi susunca kiymetlendim.
ofkeni bastirman gerek,ben temizlige girisirim mesela yada cidden muslum filan acar efkarli efkarli bagira bagira soylerim
suanki favorim boyle yasamaktan biktim be ustaoglumda seviyor,sarki bitince yeniden acmami istiyor,banada gulme geliyo zaten gecip gidiyo ofkem..
annen seni esin yerin dibine soksun diye dogurmadi,esini de butun gun senin ofke kontrolsuzlugunle ugrassin diye dogurmadi annesi..
bencilligi birakmasi lazim iki tarafinda..
bide esine surekli degiscem deme,lafin agirligi kalmiyor,etkisini yitiriyor.
koklu degisimle sessizce olur,kendi icine donmen gerek,herseyi ilan etmeye gerek yok.
Peace bırak kadın gidince başka odaya geç. Hiç çıkma. Hiç konuşmaya çalışma. Burak su kaybetme korkusunu. 2 nizde simdilik blof yapiyosunuz bu belli zaten. Yeme blofu. Takma kafana. Gec kitap oku dizi izle. Kendini aciklama. Ben bunu dedim sen bunu dedin diy dusunme. Onemseme. Suan birlikte duzelmeyi degil, kendini dusun, az kafanı dinle, uzaklaş.
Iste o deger verdiginden, aralarinin boyle kalmasini istemiyor. Ya cozulsun ya cozulsun istiyor. Ama karsisindaki adam bunu anlayacak kapasitede de degil malesef 'dir dir' olarak goruyor sadece. O yuzden acilen evliligi kurtarmaya calismayi birakmasi lazim. Yoksa agir laflarin altinda bosuna eziliyor.
Bu sefer tepkini susarak ver. Birak endiselensin. Gidip onla konusmani beklesin. Cok ileri gittigini anlasin. Nasilsa sen konusunca bunlari anlamiyor. Tam tersini, hic bi zaman yapmadigini yap. Vazgec. Ne dusunurse dusunsun ne olursa olsun de. Ama bunu kendi icinde de dusunmn lazim ki adama 2 dk sonra kendini aciklama ihtiyaci hissetme.
Onu yok gibi düşün ne yapardın nasıl hareket ederdin? Aynısını yap.Kendinle ilgilen meşgale bul gerekirse eve kedi köpek al sevginin bir kısmını ona ver onunla uğraş.Arkadaşlarınla çık gez dolaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?