Yine kavga ettik :(

bu tarz tartısmalar ne zamandır var

Evlendigimizin 2. Ayindan beri hemde o zamanlar daha siddetliydi, ben calismiyodum ilk 6 ay cok daha fazla ilgi bekliyodum cok daha ariyodum bunaltiyodum kavga edince cok sinirim bozuluyodu kaybetme korkumda fazlaydi.
Suan benim rahat halim esiminde daha kabullenmis hali
 

rahat bi hal goremedim ki ben sende
bence basta neyse şimdi de o
fark eşinin artık yılması
 
Merhaba peace,
Ben de senin gibi dırdır'cı, çok zor biriydim. Çabaladım düzelmek için ama olmadı, sonra terkedildim. Ve sonrasında değiştim, tamamen değiştim. Ondan sonra yine erkek arkadaşlarım oldu, onlar benimle kavga etti bik bik, ama ben hiç eskisi gibi değildim artık. Daha mutlu, bagımsız, kendi ayakları üzerinde duran, huzurlu biri oldum. Yani demem o ki, boşanabilirsiniz, bu, evliliğin için kötü bir son olur, ama senin için bir devrim olur.
 

Merhaba :)

Nasil degistin peki? O ayrilik mi etkili oldu senin degismende? Bende terapi almayi dusunuyorum.. Zorlaniyorum degismekte, anliyosundur beni. Seninde benim gibimiydi davranislarin?
 
Merhabalar
Hic beklemedigim bisey oldu. Odada nette bisey izliyodum esim seslendi gittim ne oldu dedim, elini gosterdi sismis buyumus bisey sokmus gibi, bak ne oldu dun gece diye, sonrada nette bi ev begenmis istanbulda belki aliriz uygun fiyatli falan ne dersin diye sordu bende sen bilirsin dedim fazla yorum yapmadim ama konustu yani fazla durmadim mac izleyecekti iyi geceler diyip kalktim odaya geri geldim. Hatta bi ara konusurken askim dedi. Ne oldu bilmiyorum ama asla kendi bu kadar cabuk caymazdi biliyosunuz sizde.. Ben terapi gorucem yinede , ve dikkatli olucam ayni seyler tekrar olmasin diye. Fazla aramicam hatta gerekmedikce hic aramicam, israr etmicem uzatmicam ..
 
Merhaba :)

Nasil degistin peki? O ayrilik mi etkili oldu senin degismende? Bende terapi almayi dusunuyorum.. Zorlaniyorum degismekte, anliyosundur beni. Seninde benim gibimiydi davranislarin?
evet terkedilince değiştim ister istemez. çok zor zamanlar geçirdim ama şimdi donup baktıgımda iyi ki o ayrılıgı yaşamışım diyorum cunku eski halimde başkalarından çok kendimi üzüyordum. Şimdi çok daha rahat ve huzurlu bir insanım. Hatta beni darlayan adamları tık diye çıkarıyorum hayatımdan, hiç ugraşamam.
 

Psikolog yardimiyla mi peki? Sevindim senin adina umarim bende torpulerim kendimi biraz
 
Ilk sayfayimi okudunuz yoksa son olayi mi?
Gorustugum bi iki kisi var ise gidiyorum 9-6 calisiyorum, haftasonlari pek yaptigim bisey yok esimleyiz hep. Ve genelde tartisma haftasonu oluyor.
Ikisinide okudum, yorum ilk sayfa icindi agirlik olarak. Calistiginizi unutmustum. Beraber fazla vakit gecirenediginiz icin araniza biraz sogukluk giriyo sanirim yada siz öyle saniyorsunuz. Aslinda tek haftasonlari basbasa kaliyorsaniz tadini cikarmaniz lazim. Kavgayla gecirmemeye gayret edin o günü. Kendinizi tutmaya calisin az. Esinizde bir sorun yok, tam aksine sizden bir iyilik güleryüz görse üstünüze daha cok düsecek gibi bir hali var. Haftaicleride isten sonra dolasmaya falan cikin, beraber yapabilceginiz seyleri cogaltin. Gün icerisindede msjlasin. Bak mesela köfte olayiyla ilgili 'ben yemicem' dediginde 'aa kiyma cikarmistim unuttunmu, yapmiyimmi onu ama bozulur et' fln deyip konu bitebilirdi. Siz bagirmayi kizmayi tercih etmissiniz, sorunlarinoz cok basit seyler inan, sakin ol fevri davranma.
 

Eşin konuyu uzatmayan biri hiç te kinci değil...O da seni kaybetmekten korkuyor. harcama bu adamı
 
Bi arkadaş da yazmıştı hak verdim, kocanı gayet rahat idare edebilirsin adam senle kötü olmak isteöiyor işte görüyorsun ama zorla kendini boşatmaya çalışıyorsun... terapi mutlaka gör sakın vazgeçme.
 

Muhakkak terapi al peace. Adam son bir adım atmısken sana muhakkak bir terapi al ve köprüden önce son çıkışı iyi degerlendirip kurtar evliliğini.
 
eşim koç maalesef bencilin önde gideni akrebi tanıdıklarımdan biliyorum

burc murc hikaye
emin ol hepsi bencilin onde gideni
işine gelmiyosa bişeyler sevdiğiymiş yok kadınıymış hiçbişeyin onemi kalmıyor
hiç yuz vermemeli bu erkeklere anca onu seviyorlar
 
burc murc hikaye
emin ol hepsi bencilin onde gideni
işine gelmiyosa bişeyler sevdiğiymiş yok kadınıymış hiçbişeyin onemi kalmıyor
hiç yuz vermemeli bu erkeklere anca onu seviyorlar


Evet kesinlikle yüz vermeyeceksin çok şımartmayacaksın seviyorum diye hayatının merkezi haline getirmeyeceksin.

Sen değil o kaybetme korkusu yaşayacak.Bir ayağının kapıda olduğunu bilecek.Kendine güveneceksin dimdik özgüvenli olacaksın.Kesinlikle önce kendini seveceksin kendini düşüneceksin.Öyle oldumu nasılda dolanıyorlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…