- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.601
Senin söylemlerine inanmıyor artık haklıdaEvde yalnizmisim gibi, diger konumda oldugu gibi, ciddi kavga ettik konumda , o zaman is icin seyahatteydi ama daha iyiydi,gitti geldi sakinlesmisti kendi konustu. simdi ise evde.
O konusana kadar bisey yapmam dusunsun . Bosanmayi istiyosada gelip konusur..
Senin söylemlerine inanmıyor artık haklıda
Aynı şeyleri duymak istemiyor
Konuşursan
Sonucun gerçekten vu olmasını istemediğini kendi başına sorunlarını halledemediğini kabullendiğini psikologa gitmek istediğini söyle
Hatta randevuyu sen al de
Valla bence psikologa gidicegim duzelecegim vs demesin. Bence asil esi gitsin, ofke kontrolu ve surekli karsisindaki insani sucladigi icin. Bu karakter meselesi bende bisorun oldugunda duzelsin acikliga kavussun isterim. Kocasi o kadar bastirmis o kadar sucluluk psikolojisi yuklemis ki kadina kendini suclu saniyor devamli. Karsilikli hatalr olabilir. Hatasiz, sorunsuz iliskimi olur? Yine istiyosa psikolojikdestek alsin ama kendi icin. Evlilik in destek alincaksa ai terapisti lazim.Senin söylemlerine inanmıyor artık haklıda
Konuşursan
Sonucun gerçekten vu olmasını istemediğini kendi başına sorunlarını halledemediğini kabullendiğini psikologa gitmek istediğini söyle
Evde yalnizmisim gibi, diger konumda oldugu gibi, ciddi kavga ettik konumda , o zaman is icin seyahatteydi ama daha iyiydi,gitti geldi sakinlesmisti kendi konustu. simdi ise evde.
O konusana kadar bisey yapmam dusunsun . Bosanmayi istiyosada gelip konusur..
ben şuna inanıyorum peace, belki yanlıştır ama benim düşüncem şu; sen kendini düzeltsen de bu ilişki düzelmez. ya da ne bileyim yıllarınızı alır bu. ilerde de en ufak sorunda patlarsınız. bi kere "sen düzel sen düzelirsen ben hakaret etmem" diye bi şey yok. hakaret edecek adam her türlü hakaret eder, en basitinden en ufak bir sorunda yine çıldırır yine hakaret eder. artık ilginle boğmasan da başka şeylerde birbirinizi kırarsınız. çünkü basbaya belli, ortada saygı denen bi şey kalmadı. defalarca boşanmalardan dönüldü, kimse lafının sonunu düşünmüyor artık. bu durum düzelse de çok zor düzelir kanaatimce. iş artık senin ilgi istemenden, ısrarından çok ötede bir boyuttaYine o son noktaya gelecegimizi farketti araya haber soktu bence. Ama konuyu ben yine cevirdim.
Temizlikciyle falan ilgisi yok ya netten alicak sonucta bende oyle dedim sadece cok ani bir karar olacakti almak istemedi, yinede bilemiyorum iki gun sonra bana gelip toplaniyomusun falan dermi, sanmiyorum ama ..
Gercekten duzeltmemiz gerekiyo evliligi surdurmek icin , cok fazla inisli cikisli kavgali bi iliskimiz var.. Ben beni ilgilendirmeyen seylere bulasmasam pesine dusmesem bu kadar belki duzelebiliriz....
adamda öfke terapisine giderben şuna inanıyorum peace, belki yanlıştır ama benim düşüncem şu; sen kendini düzeltsen de bu ilişki düzelmez. ya da ne bileyim yıllarınızı alır bu. ilerde de en ufak sorunda patlarsınız. bi kere "sen düzel sen düzelirsen ben hakaret etmem" diye bi şey yok. hakaret edecek adam her türlü hakaret eder, en basitinden en ufak bir sorunda yine çıldırır yine hakaret eder. artık ilginle boğmasan da başka şeylerde birbirinizi kırarsınız. çünkü basbaya belli, ortada saygı denen bi şey kalmadı. defalarca boşanmalardan dönüldü, kimse lafının sonunu düşünmüyor artık. bu durum düzelse de çok zor düzelir kanaatimce. iş artık senin ilgi istemenden, ısrarından çok ötede bir boyutta
gitsin o zaman. birlikte çözsünler sorunlarını. kadın iyice sindi. tek problem çocuk gibi ilgi istemesi değil ki. ilişkinin elle tutulur bi yanı kalmadıadamda öfke terapisine gider
gitsin o zaman. birlikte çözsünler sorunlarını. kadın iyice sindi. tek problem çocuk gibi ilgi istemesi değil ki. ilişkinin elle tutulur bi yanı kalmadı
Senin söylemlerine inanmıyor artık haklıda
Konuşursan
Valla bence psikologa gidicegim duzelecegim vs demesin. Bence asil esi gitsin, ofke kontrolu ve surekli karsisindaki insani sucladigi icin. Bu karakter meselesi bende bisorun oldugunda duzelsin acikliga kavussun isterim. Kocasi o kadar bastirmis o kadar sucluluk psikolojisi yuklemis ki kadina kendini suclu saniyor devamli. Karsilikli hatalr olabilir. Hatasiz, sorunsuz iliskimi olur? Yine istiyosa psikolojikdestek alsin ama kendi icin. Evlilik in destek alincaksa ai terapisti lazim.
Ne kadar konuşmadan duracaksınız?Yine eşine saracaksın bir süre sonra. Her seferinde aynı şeyler peace bu kısır döngüden bıkmadın mı? Terapisiz olmaz bu iş.
ben şuna inanıyorum peace, belki yanlıştır ama benim düşüncem şu; sen kendini düzeltsen de bu ilişki düzelmez. ya da ne bileyim yıllarınızı alır bu. ilerde de en ufak sorunda patlarsınız. bi kere "sen düzel sen düzelirsen ben hakaret etmem" diye bi şey yok. hakaret edecek adam her türlü hakaret eder, en basitinden en ufak bir sorunda yine çıldırır yine hakaret eder. artık ilginle boğmasan da başka şeylerde birbirinizi kırarsınız. çünkü basbaya belli, ortada saygı denen bi şey kalmadı. defalarca boşanmalardan dönüldü, kimse lafının sonunu düşünmüyor artık. bu durum düzelse de çok zor düzelir kanaatimce. iş artık senin ilgi istemenden, ısrarından çok ötede bir boyutta
Katiliyorum yorumuna. Belki kendimi kandiriyorum ben degisicem o da duzelicek diye. Bi kere deneyeyimde aklimda kalmasin, ben dogrusunu yapayim karsimdaki hala ayniysa o zaman ayri. Iliski biraz zor duzelecek gibi baya bi dagildi. Suanda ne yapabilirim, susmaktan beklemekten baska
sen zaten dene. yapacağın şeyi yap. çünkü sen bu adam için değil kendin için bu huylarını törpülemelisin. çünkü bu adamla ayrılsanız da başka bi ilişkin olduğunda yine çok zorlanırsın, bu tavrınla mutlu olman çok zor. kendi mutluluğun için sen üstüne düşeni yap. hayat ne gösterecek, aranız nasıl olacak, onla mı yoksa onsuz mu mutlu olacaksın, bunların hepsini ilerde görürüzKatiliyorum yorumuna. Belki kendimi kandiriyorum ben degisicem o da duzelicek diye. Bi kere deneyeyimde aklimda kalmasin, ben dogrusunu yapayim karsimdaki hala ayniysa o zaman ayri. Iliski biraz zor duzelecek gibi baya bi dagildi. Suanda ne yapabilirim, susmaktan beklemekten baska
Peace daha once de yazmistim. Konunu hep takip ediyorum. Artik tirnaklarimi yiye yiye takip ediyorum :))
Lutfen; iyi misin dahil, hicbir soru sorma. Esin cocugun degil, bu defa bizi dinle ve hic konusma. Esin yanina gelip hadi protokol imzalayalim, ucak biletini alalim vs derse de usteleyip her seyi daha da berbat etme potansiyelin var ama yapma. Tamam hadi yapalim de. Yalnizca bir kere gercekten dik dur, onsuz yapabilecegini goster. Konusma canim olmuyor iste konusarak anlasamiyorsunuz. Biz bunu buradan anladik sen 1.5 senelik evliliginde nasil anlayamadin?
Eşine kendinden daha fazla değer vermişsin.Bundan vazgeç.Sen kendi sınırlarını çizeceksin.Eğer öyle olursa o da ağzına geleni sayamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?