Yine kavga ettik :(

malesef şımarttım tepeme cıktı kendi hatalarını kabul etmez oldu
sevdim taktik yapmadım
babayı aldım uzulen ben oldum
sonra sonra aklım basıma geldi dogrusunu yapmaya basladım ama bu sefer alışkın değil ya sinir kupu oldu

Bende başlarda o hatayı yaptım sonra düzeldim .Şimdi olması gerektiği gibi davranıyorum daha iyi oldu.Tek pişmanlığım en başından yapsaymışım.

Anam adam da bi tuhaf:)hem istemiyorum diyor okadar laf sayyo kurtulcam senden sabir versin sana bakana diye .kadin tamam diyor kendini cekiyor bu sever ev gosteriyor.araniyor peace bu adam :)hosuna gidiyor heralde sen8n hallelerin ama sen yinede uyma ona tamammi:)birak ne hali varsa gorsun . Sende cokta bi sorun olmadigini gorsun.tamam ariyosun sık bogaz ediyonda adami kocan degilmi tabi arayacan bakkal osmani mi ariyacan gidipte.
Ilk anda tersleyecegine sana gerekli cevabi verse nolcak sende aramazsin.hicbirzaman sorun tek tarafli degildir ki.

Sen boyle sakin rahat kafayla devam et keyifli keyifli:)

ben hiç şaşırmadım, gayet de beklediğim bi şeydi. sizin ilişkinizin klasiği bu. hakaret eder eder saygısızlaşır sonra aşkım cicim hayatım. 3 gün iyisiniz sonra sen adamı boğarsın yine aynı terane.
ben daraldım yahu

ben sinirleniyorum ya. kendimi peacein yerine koydukça sinirleniyorum. peace çok haksız adamı bu hale getirdi boğdu tamam, ama bu nedir? bi tarafını yırtsan da senden kurtulcam de, 1 gün sonra aşkım istanbuldan ev alalım

bu tipler boyle sekerim iyi bilirim
bi gun yıkar dokerler sonra hiçbişi olmamış gibi gelirler
psikolojileri nasıl ben cozemedim
cozen varsa berigelsin

Önce peace adama sarıyor adam öfke nöbeti geçiriyor beni bi rahat bırak diyor sonra peace kendini geri çekiyor susuyor bu seferde adam yumuşuyor aşkım canım demeye başlıyor.Biraz iyi olacaklar sonra peace yine bi mazarat bulacak hoop başa dön.

Peacein adama sarma olayı biterse kısır döngüde biter gibi geliyor .Terapiye bi gitsinde görelim

Adamın devreler yanmış dengesiz davranıyor .Aslında üzülüyorum hallerine. İkisininde birbirini sevdiği aşikar ama biraraya geldilermi illa bir şey çıkıyor.

adam dengesiz değil de zıvanadan çıkana kadar bırakmıyorki konu sahibi.Esip gürleyip kin tutmaması bence güzel birşey.Kinci olsa çoktan bitmişti bu iş.Sakinleşince belliki pişman oluyor aşkım canım gönül almaya çalışıyor aklınca.Adam karısını seviyor da keşke karısı kıymetini bilse.Bardak gerçekten taşmadan.

peace sen bu adamı tahrik etmediğin sürece kavga çıkmıyor. tahrik olunca da zıvanadan çıkıyor yine aynı döngü diyor ki biz bile diyoruz. sen durulunca sakinleşiyor söylediklerine pişman oluyor. sevginiz var götürüyorsunuz ama saygı böyle bitiyor.
burada sen kendini bizlere çok güzel ifade ediyorsun. söylenenlere itiraz etmiyorsun, dinliyorsun ama uygulamıyorsun. kendi sorununu da kabul ediyorsun, çözümü de biliyorsun ama yapamıyorsun, işte burada yardım alman gerekiyor. sen başla eşini de ikna et o da terapi alsın, çünkü onun da ihtiyacı var.
bak biz burada seni çok iyi anlamışken bile defalarca aynı şeyleri tekrarlıyorsun, dolayısıyla bizde tekrarlıyoruz. ilişkilerde bunlar insanı yorar, sende biliyorsun.
eşin kinci değil ve söylediklerine pişman oluyor. sende değiş artık bırak adamı kendinle ilgilen.
bak farkındasın dimi bizde hep aynı şeyleri yazıyoruz.
hani eşin gelecekle ilgili ufak tefek planlardan bahsediyor ya, evliliğinize inanmaya çalışıyor.
terapiyi ihmal etme, ihtiyacın var.

yok vazgecmicem esimle paylasmam lazim aksam. tepkisi ne olur bilmiyorum heralde destek verir diye dusunuyorum..

aynen bu sefer cok sasirdim hic bu kadar cabuk geri adim atmazdi yani, hatta %99 hic atmazdi , bir kere atti o da ben tavir koydum 1 haftanin sonunda pisman oldu.
bence onunda sinirleri bozuldu gercekten, napacagini bilmiyor yani.. ayrilmak istiyodur belki ama sevdigi icin ben susunca ofkesi geciyor uzuluyor bence..

tabiki onu aricam ya kimi aricam :)... kafasinda buyutuyo bazen , bazen bardagi tasiran hareketlerimde oluyor.. ama normal bir davranis degil onunkide dedigin gibi.

psikologa baslicam ben, 2 yerden haber gelmis ucretler falan. aksam soylicem esime, bakalim umarim o da destek olur bana..

malesef..... duzeni oturtmam lazim, bu sekilde seneler gecmez cok yipratici.

cok dengesizlesti iliskimiz. kizdiriyorum tahammulu kalmadi sinirleniyo, agzina geleni sayiyo ben konustukca, susuncada siniri geciyo uzuluyo...

ben geri cekince ofkesi geciyor bu sefer pisman oluyo soylediklerine uzuluyor.. onceden hic geri adim atmazdi daha tepkili tavirliydi, onunda sinirleri gevsedi.
ben adama sarmaz olgun, sakin olup mesafeyi korursam bu noktalara gelmeyiz hic. lackalasti cok onun psikolojiside iyi degil . aksam anlaticam terapi almak istiyorum diye umarim destek olur....

Adamın devreler yanmış dengesiz davranıyor .Aslında üzülüyorum hallerine. İkisininde birbirini sevdiği aşikar ama biraraya geldilermi illa bir şey çıkıyor.

aynen
bu arada cabuk toparlamam gerekiyor iliskinin ve ikimizinde sagligi icin.
insallah iyi gelir terapi umitliyim

kendide bazen boyle diyor "ben bu sekilde icimdeki ofkeyi atiyorum napayim kanser mi olayim beni rahat birakmiyorsun " diyo. ama yani beni de cok hirpaliyo, diceksinizki sen hirpalattiriyosun soylediklerinle evet dogru. biraz mesafe , sinir koymam , sakin olup surekli arayip ustelememem lazim.
seviyor ama sinirlerimiz cok gevsedi, cabuk duzelmem gerekiyor. en azindan ayni hatalara dusmemem gerekiyor, biliyorum bardak doldu zaten .

bu tipler boyle sekerim iyi bilirim
bi gun yıkar dokerler sonra hiçbişi olmamış gibi gelirler
psikolojileri nasıl ben cozemedim
cozen varsa berigelsin

aslinda oyle degildi, biraz ben yaptim onu boyle. biraz rahat gevsek olsam ustelemesem sakin olsam boyle olmicak.
onunda hatalari var ama benimkiler onu cok rahatsiz eden seyler.. cok aramam ustelemem, 2 saat kavga etmem gibi..
kontrol edilmekten nefret ediyor mesela, bunlar hepsi ustuste gelince onunda psikolojisi bozuldu, hala inanmak istiyor evliligimize biliyorum. cabuk toparlanmam gerekiyor.
insallah tedavi iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…