- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi peaceful16
-
- #1.661
Evet kesinlikle yüz vermeyeceksin çok şımartmayacaksın seviyorum diye hayatının merkezi haline getirmeyeceksin.
Sen değil o kaybetme korkusu yaşayacak.Bir ayağının kapıda olduğunu bilecek.Kendine güveneceksin dimdik özgüvenli olacaksın.Kesinlikle önce kendini seveceksin kendini düşüneceksin.Öyle oldumu nasılda dolanıyorlar
malesef şımarttım tepeme cıktı kendi hatalarını kabul etmez oldu
sevdim taktik yapmadım
babayı aldım uzulen ben oldum
sonra sonra aklım basıma geldi dogrusunu yapmaya basladım ama bu sefer alışkın değil ya sinir kupu oldu
sana msj attım bi bakar mısınBende başlarda o hatayı yaptım sonra düzeldim .Şimdi olması gerektiği gibi davranıyorum daha iyi oldu.Tek pişmanlığım en başından yapsaymışım.
Anam adam da bi tuhaf:)hem istemiyorum diyor okadar laf sayyo kurtulcam senden sabir versin sana bakana diye .kadin tamam diyor kendini cekiyor bu sever ev gosteriyor.araniyor peace bu adam :)hosuna gidiyor heralde sen8n hallelerin ama sen yinede uyma ona tamammi:)birak ne hali varsa gorsun . Sende cokta bi sorun olmadigini gorsun.tamam ariyosun sık bogaz ediyonda adami kocan degilmi tabi arayacan bakkal osmani mi ariyacan gidipte.Merhabalar
Hic beklemedigim bisey oldu. Odada nette bisey izliyodum esim seslendi gittim ne oldu dedim, elini gosterdi sismis buyumus bisey sokmus gibi, bak ne oldu dun gece diye, sonrada nette bi ev begenmis istanbulda belki aliriz uygun fiyatli falan ne dersin diye sordu bende sen bilirsin dedim fazla yorum yapmadim ama konustu yani fazla durmadim mac izleyecekti iyi geceler diyip kalktim odaya geri geldim. Hatta bi ara konusurken askim dedi. Ne oldu bilmiyorum ama asla kendi bu kadar cabuk caymazdi biliyosunuz sizde.. Ben terapi gorucem yinede , ve dikkatli olucam ayni seyler tekrar olmasin diye. Fazla aramicam hatta gerekmedikce hic aramicam, israr etmicem uzatmicam ..
ben hiç şaşırmadım, gayet de beklediğim bi şeydi. sizin ilişkinizin klasiği bu. hakaret eder eder saygısızlaşır sonra aşkım cicim hayatım. 3 gün iyisiniz sonra sen adamı boğarsın yine aynı terane.Merhabalar
Hic beklemedigim bisey oldu. Odada nette bisey izliyodum esim seslendi gittim ne oldu dedim, elini gosterdi sismis buyumus bisey sokmus gibi, bak ne oldu dun gece diye, sonrada nette bi ev begenmis istanbulda belki aliriz uygun fiyatli falan ne dersin diye sordu bende sen bilirsin dedim fazla yorum yapmadim ama konustu yani fazla durmadim mac izleyecekti iyi geceler diyip kalktim odaya geri geldim. Hatta bi ara konusurken askim dedi. Ne oldu bilmiyorum ama asla kendi bu kadar cabuk caymazdi biliyosunuz sizde.. Ben terapi gorucem yinede , ve dikkatli olucam ayni seyler tekrar olmasin diye. Fazla aramicam hatta gerekmedikce hic aramicam, israr etmicem uzatmicam ..
ben sinirleniyorum ya. kendimi peacein yerine koydukça sinirleniyorum. peace çok haksız adamı bu hale getirdi boğdu tamam, ama bu nedir? bi tarafını yırtsan da senden kurtulcam de, 1 gün sonra aşkım istanbuldan ev alalım
ben hiç şaşırmadım, gayet de beklediğim bi şeydi. sizin ilişkinizin klasiği bu. hakaret eder eder saygısızlaşır sonra aşkım cicim hayatım. 3 gün iyisiniz sonra sen adamı boğarsın yine aynı terane.
ben daraldım yahu
ben sinirleniyorum ya. kendimi peacein yerine koydukça sinirleniyorum. peace çok haksız adamı bu hale getirdi boğdu tamam, ama bu nedir? bi tarafını yırtsan da senden kurtulcam de, 1 gün sonra aşkım istanbuldan ev alalım
Bi arkadaş da yazmıştı hak verdim, kocanı gayet rahat idare edebilirsin adam senle kötü olmak isteöiyor işte görüyorsun ama zorla kendini boşatmaya çalışıyorsun... terapi mutlaka gör sakın vazgeçme.
Muhakkak terapi al peace. Adam son bir adım atmısken sana muhakkak bir terapi al ve köprüden önce son çıkışı iyi degerlendirip kurtar evliliğini.
Anam adam da bi tuhaf:)hem istemiyorum diyor okadar laf sayyo kurtulcam senden sabir versin sana bakana diye .kadin tamam diyor kendini cekiyor bu sever ev gosteriyor.araniyor peace bu adam :)hosuna gidiyor heralde sen8n hallelerin ama sen yinede uyma ona tamammi:)birak ne hali varsa gorsun . Sende cokta bi sorun olmadigini gorsun.tamam ariyosun sık bogaz ediyonda adami kocan degilmi tabi arayacan bakkal osmani mi ariyacan gidipte.
Ilk anda tersleyecegine sana gerekli cevabi verse nolcak sende aramazsin.hicbirzaman sorun tek tarafli degildir ki.
Sen boyle sakin rahat kafayla devam et keyifli keyifli:)
ben hiç şaşırmadım, gayet de beklediğim bi şeydi. sizin ilişkinizin klasiği bu. hakaret eder eder saygısızlaşır sonra aşkım cicim hayatım. 3 gün iyisiniz sonra sen adamı boğarsın yine aynı terane.
ben daraldım yahu
Önce peace adama sarıyor adam öfke nöbeti geçiriyor beni bi rahat bırak diyor sonra peace kendini geri çekiyor susuyor bu seferde adam yumuşuyor aşkım canım demeye başlıyor.Biraz iyi olacaklar sonra peace yine bi mazarat bulacak hoop başa dön.
Peacein adama sarma olayı biterse kısır döngüde biter gibi geliyor .Terapiye bi gitsinde görelim
Adamın devreler yanmış dengesiz davranıyor .Aslında üzülüyorum hallerine. İkisininde birbirini sevdiği aşikar ama biraraya geldilermi illa bir şey çıkıyor.
adam dengesiz değil de zıvanadan çıkana kadar bırakmıyorki konu sahibi.Esip gürleyip kin tutmaması bence güzel birşey.Kinci olsa çoktan bitmişti bu iş.Sakinleşince belliki pişman oluyor aşkım canım gönül almaya çalışıyor aklınca.Adam karısını seviyor da keşke karısı kıymetini bilse.Bardak gerçekten taşmadan.
bu tipler boyle sekerim iyi bilirim
bi gun yıkar dokerler sonra hiçbişi olmamış gibi gelirler
psikolojileri nasıl ben cozemedim
cozen varsa berigelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?