Yine kavga ettik :(

Peace valla milletti cildirttinson satira millet cildirdim sacimi basimi yolcam yaziyorbak aramak istiyosan ara kimse engel olmaz burdan sana.ama burda napiyim deyince bizde madem oyle kendine vakit ayir kendinle mesgul ol diyoruz.yani senin icin sana faydasi olsun diye sen sordugun icin.
Burda tamam diyon sonra sunu dedim bunu dedim deyip tekrar soruyosun.

Valla son cozum yap kiz dibine kadar ara sor konus iyce soguyana kadar seni kendinden sogutana kadar sen artik aramak istemiyorum nefret ettirdi kendinden diyene kadar ara.icinden geldigi gibi davran.bu da bi cozum sonucta.

Elinde sonunda sen istiyecen adam vermeyecek boyle boyle laf etcek sende biyere kadar deyip resti cekcencivi civiyi soker hesabi

aramış mı yine oyle bişey dediğini gormedim

dizi açıyormuş ya adam bence artık kafayı oyle dagıtıyor yolunu oyle bulmuş...stres atıyor..

sen eşini hiç seksi bi kıyafet giyip karsılamaz mısın konuşmak yerine s.... istesen nasıl olur?
Ben napiyim ya 4 gundur konusmuyom adamla valla oyle rahatti kafam .aksine gelip konuscakts tartisma cikcak diye dusunuyorumaksam yatinca ohhh diyorum keyif yapiyorum salonda

Ben napiyim ya 4 gundur konusmuyom adamla valla oyle rahatti kafam .aksine gelip konuscakts tartisma cikcak diye dusunuyorumaksam yatinca ohhh diyorum keyif yapiyorum salonda

siz nie konusmuosunuz kardes?
ben de kac gundur konusmuyorum
millete akıl verelim derken kendi sokugumuzu dikemedik haha

konusalım dediği an adamın tuyleri diken diken oluo tahmin edebiliyorum
konusmak yerine s...işin
Ya aslin da peaceyi anlayabiliyorum ben kadin istiyo ki birsz romantik olalim esinden de bunu bekliyor.esi uzak dursa korkuyo hemen panik oluyor.konusmak istemesinin sebebi icini rahatlatmak esinin nabzini yokluyo yani.adam orda iki cift laf etse kadin rahatliyacak

etmezleeeeer
bal gibi de biliyorlar aslında ne demeleri gerektiğini ama etmezler

peace bana da durup durup hadi konuşalım demen garip geliyor. ne bileyim ben konuşmaya hadi konuşalım diye başlamam ki. konuşacak bi şey varsa direkt kendim başlarım, ona soracağım bi şey varsa direkt sorarım. bana hadi konuş dendiğinde inan strese giriyorum. dizi açtığınıza göre demek ki konuşacağınız bi şey yok, varsa direkt konuş yoksa adamı "açma dur konuş "diyerek sıkboğaz etme

en fazla 40 sayfada cozuluyor genelde meseleler burda...176 oldu hala cozemedik...peace bigun buraya nasıl davranacagımı ogrendim artık cok mutluyuz yazar mı acaba

en fazla 40 sayfada cozuluyor genelde meseleler burda...176 oldu hala cozemedik...peace bigun buraya nasıl davranacagımı ogrendim artık cok mutluyuz yazar mı acaba
Her evde olur zaman zaman tartisma.hersey dort dortluk ilerlemiyor malesef.buraya yazdigi icin ve soylenleri umursamadigi icin oluyor.yoksa kim yapmiyoki kocasina boyle .yapmayan da vardir eminim ama cok azdir.

Sen beni sevmiyosun sen bana deget vermiyon vsvs demedik mi hic zamanin da.zamanla bitiyor artik hepsi hersey rutine giriyor.peace biraz sabirsiz ve panik.gecer gecer de hepsi nasil sonuclanir bilinmez adamin biraz yapici olmasi lazim artik karsilik vermeli yada peace pes etmeli.

adam seviyor ben onu gordum adamda
ayrılık fikrine yakın bile değil
kolay kolay bitmez hem ydusında adamın da işine geliyor peace in ona yoldaşlığı
adam kinci değil en guzeli de bu

sorma canım kuş kadar kaldı artık...
oyle yoruldum ki
Ah zamanin da okadar cok taktim ki kafaya.geriye donup baktigin da okadar gereksiz seylerki.bende de vardi o panik aman kotu olmayalim aman kimse duymasin sorun cikcak diye herseyi alttan al .karsindaki ne kadar hatali olursa olsun sen bisey yokmus gibi davrandigin surece anlasada hatasini kabullenmiyor.onun icin kimse icin yipranmaya degmez.sonucta o huzur istiyosa iyi bir evlilik istiyosa oda yapcak gerekeni yoksa umursamiyacan.

Benim sorunum ilgi alaka degildi.
Cocuk gibi bi esim var.

adam seviyor ben onu gordum adamda
ayrılık fikrine yakın bile değil
kolay kolay bitmez hem ydusında adamın da işine geliyor peace in ona yoldaşlığı
adam kinci değil en guzeli de bu
Oyle ama peace farkinda degil ki.hala daha yapilcak biseyler varken.biraz sakinlesmesi gerekir yoksa boyle boyle hersey tukencek.

oyle doluyum ki
burayı da aglama duvarına cevirdik ama napalım herkese anlatılmıyor yeri geldi mi dokuluyorsun
bende de ilgi alakada problem yok ama alıngan trip kabul etmeyen surekli pohpohlaman gerekiyor eleştirirsen yandın
konusurken hep dikkatli olucaksın
kadınlıgını tribi unutup herdaim mantıklı konusacaksın

anca boyle olursan iyi oluyor
ama ben de bi kadınım duygularım gerceklesmeyen beklentilerim var
ama anlayan yok...
cok karamsarım bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…