Yine kavga ettik :(

biz burda bikaç aydır seninle konuşuyoruz, eşini bunalttığını söylüyoruz bize hak veriyorsun ama aynı şeyleri yapmaya devam edince kızıyoruz değil mi? e bunu eşin açısından düşünüyorum adam rahatsız oluyor, tamam değişeceğim diyorsun ama aynı şekilde devam ediyorsun, haklı olarak sinirleniyor haksız olarak da abartıp işi hakarete döküyor.
evet değişim karşılıklı olacak ama mevzunun bu hale gelmesinin sebebi sensin, fazla beklenti içerisindedisn adam yapmıyor daha çok şey bekliyorsun. bak hala yemek diyorsun mesela, adam yemek istemiyormuş, niye bu sebeple paylaşımınız azalsın ki? erken geliyormuşsun eve gelene kadar sen ya sonra da otur tv izle, o gelsin eve yemek isterse yesin istemezse yemesin bunu kafana dert etmene gerek yok ki.

Evet.. ve abartip kabalasiyor..
Ben takiyorum iste hosuma gidiyo birlikte gecirdigimiz o bi saat birlikte yemek yemek.. ama yapcak bisi yok normalde yazardim arardim aa niye gelmiyosun hadi artik bosver az yeriz vs diye kandirmaya calisir ustelerdim.

Evet.. ve abartip kabalasiyor..
Ben takiyorum iste hosuma gidiyo birlikte gecirdigimiz o bi saat birlikte yemek yemek.. ama yapcak bisi yok normalde yazardim arardim aa niye gelmiyosun hadi artik bosver az yeriz vs diye kandirmaya calisir ustelerdim.

üsteleme, üstelediğin zihniyeti de törpülemeye çalış.
siz 3-5 gün bir arada kalıp sonra ayrılmayacaksınız bir ömür beraber olmak için evlendiniz, rahat ol.
beraber yemek hoşuna gidiyordur mutlaka ama 1 hafta yemeseniz bişey olmaz, ya da eşin kilo vermek için 3 ay yemek istemeyebilir, geri kalan koca bir ömürde zaten yersiniz birlikte, bunun için ona dikte etme bişeyleri, sen de rahat ol, o yemek istemiyorsa kendine göre hazırla geç, herşeyini ona adapte olarak yaşama.

Sen bu tip seylere takilmazsin yani ?
Dogru bir omur gecirmek icin evlendik ben hep ani kurtarma modundayim..
Kovalamazsam gidecek sanki hep pesindeyim, tam tersi giderse bu yuzden gidecek.
Mantikli akilli davranip rahat olucam. Bi kriz ani olursa buraya yazarim tepki vermeden yine sil bastan olmasin.

belirli bir süre yemek istememesine saygı duyarım bir amacı var çünkü.
şöyle düşün o sana "ben yemeyeceğim, illa sen de yemeyeceksin" dese hoşuna gider mi? bu da onun gibi bişey. ikiniz farklı şeyleri isteyebilirsiniz, tolere edilebilecek şeyleri tolere etmen gerekir sağlıklı ve huzurlu bir hayat geçirebilmek için.
beni soruyorsun, 40 gün sonra düğünüm var, nişanlım vardiyalı çalışıyor. 3 haftada bir 1 hafta 4-12 çaloışacak yani akşam yemeklerinde evde olmayacak, hatta oturup beraber tv bile izleyemeyeceğiz. ve bu belirli bir süre değil belki de emekli olana kadar çok uzun sürecek bir dönem yani. kendime avantaj bulmaya çalışıyorum, iyi bari o hafta istediğim gibi yer, istediğimi izlerim bana da değişiklik olur diyorum. değiştiremeyeceğin şeyi kabullenmek gerek yani :)

bu konu kara delik gibi bişey..Matematikte sonsuzluk varsa o da bu konu bence
Esi kardesiyle konusup biz iki sene daha kaliriz burda demis ya dun de ev gostermis felan.eger duzelmezsse turkiyeye donunce iyce sarpa sarar bunlar.hem bosanmasi da kolay olur .simdi bile bu kadar tartisipta biarada durmalarin bir sebebi de yurdisin da oluslari.
Onun icin peacenin biran once esini merkezden cikarmasi lazim.

Hayirli olsun simdiden ,cok az kalmis guzel zamanlar tadini cikar :) Is geregi oldugu icin bisey yapamazsiniz sende yalniz takilirsin kafani dinlersin ev isi falan pek olmaz.
Benim esimde cok seyahat ediyor onlara pek bozulmuyorum biliyorum mecbur . Ama kendi tercih edipte yaptigi seylere bozuluyorum..
biraz once dizi acmak istedi bende dur biraz konussaydik dedim gerildi bi an. Benimde izledigim dizi birlikte izliyoruz ama az konusmak istemistim bencillikmi bu? Yani konusmak karsilikli olan bisey ve kocamla konusmak istedim karistim diye bi gerildi . Konu orada kaldi hic konusmadigim icin hic bi ekstra bi tartisma falan olmadi. Ama paylasmak istedim bunuda.

Ne konuşacaktınız peki, önemli bir durum mu vardı? eşinle almanız gereken bir karar mı var? mutlaka anlatman gereken bir derdin mi var?
peace yine aynısını yapıyorsun. bu adam senin tapulu malın artık, gitmeyecek bir yere. bugün hiç konuşmaz dizi izlersiniz yarın gece konuşmaktan uyku tutmaz, öbür gece ayrı takılırsınız. hepsi olabilir zira siz EVLİSİNİZ. aynı evdesiniz, kaçmıyor bir yere, eşinle yapmak istediğin herşeyi yapmaya yetecek kadar ömür versin Rabbim size, hayat uzun, bugün dizi izlemek istediyse izleyin, yarın bir konu olur konuşun. neden aynı gün içinde hepsini yapmak zorundasın?

kocan senin dert ortagin degil bunu bi kere anla..
sen adami kendine kiz arkadas yapmaya calisiyorsun olmaz ve surekli romantikte olunmaz.
ozel alan cok onemli bisey,bende deliye donuyorum surekli dipdibe olunca,adam bunu talep etmekte sonuna kadar hakli.
gercekten bu kafada cok uzun sure cekemez bu evliligi.
kendine acilen hobi edin,sen esini hobi edinmissin ama o da yasayan kendi ihtiyaclari olan bi canli,kimsenin oyuncagi degil,robotta degil sen konusmak istiyorsun diye illa konussun yada dinlesin.

Peace. Bu olay olmuştu sana o zaman da demiştik ki evet bu bencillik adamı rahat bırak. Gerçekten sinir krizi geçireceğim artık ya. Adama iyi misin diye bile sorma artık arkadaş. Nesini anlamıyorsun söylediklerimizin ? Saçımı başımı yolacağım ya

soylenebilecek ne kadar sey varsa hepsi soylendi burda hem de dibine kadar ona ragmen hala sorular soruo ya sil baştan sac bas yoluyorum

dizi açıyormuş ya adam bence artık kafayı oyle dagıtıyor yolunu oyle bulmuş...stres atıyor..

sen eşini hiç seksi bi kıyafet giyip karsılamaz mısın konuşmak yerine s.... istesen nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…