- Konu Sahibi peaceful16
-
özlemişse bile sen onda özleyecek bir şey bırakmamışsın ki. bu ne kapris gerçekten anlamıyorum bir de neden haksız olduğunu anlamıyorsun. bir adamın hayatını bu kadar zehir ermeye gerek yok o da bir insan
yaaa yap yaa ben de senin fotolara bakip gaza geliyorum. :) :) :)hep oluyor
evide toplamadim daha gardroplarim var biliyosun yarin yapmayi dusunuyodum ama icimde heves kalmadi nasi gaza gelcem
canım bak aynılarını yaşadım ve aynen senin eşinin yaptığı gibi benim nişanlım da haksız ve kötü tepkiler veriyordu, yani o öyle yapınca da bende senin gibi kırıldığım için durumu uzatıyordum. bir süre ne tepki verirse versin sen yumuşak karşıla artık en ufak soruna, tribe tahammülü kalmamış adam tükenmiş. solaryuma girdiyse girdi, ben olsam " aa yakıştı mı nasıl oldu" falan derdim, niye rahatsız olup surtını asıyorsun bak ne güzel şeyler söylemiş sana.
canım lütfen sana yalvarıyorum, kalbini de kırsa ne derse desin sen suratnı asm, tepki gösterme bir süre sonra anlayacak ki sen değiştin ve oda kendine çeki düzen verecek. sen bazı durumalrda çok haklısın, hiç mi naz yapamayacaksın hiç mi bir şey diyemeyeceksin diye düşünüyorsun, niye böyle sert tepkiler veriyor diyorsun ama adam yılmış tahammülü kalmamış anlıyor musun? bu imajını düzeltmen lazım. haklı olsan bile kavgadan kaç, asla ama asla suratını asma. ya birebir aynılarını yaşadım. artık canımı sıkan bir şey olsa da üstüne gitmiyorum olayları büyütmüyorum, çünkü onun o tepkileri ile ilişkiyi sürdüremezdim ve inan oda değişti, artık nazımı da çekiyor, tribimi de katlanıyor, çünkü artık çok az ve yerinde yapıyorum. ayrıca ufak da bir tepki gösterse hemen özür diliyor neden biliyor musun? bırakıyorum onu, olayları söylenenleri düşünecek vakti kalıyor, düşündüğünde de kendi hatalarını da görüyor.
merhaba, soyle bi guncelleme yapicam konuda:
esim seyahatte beni kamerayla aradi biraz once, beni ozledigini bensiz hic tadi olmadigini, benim icin bi kac bisey aldigini falan soledi. seni bu kadar seviyoken nolur bana artik huzur ver, 2 dklik konulari 3 saat tartisma artik dedi. bende sende o zaman bana bagirma kotu konusma dedim, o da bazen oluyo sende cok uzatma nolur dedi.
sonra iste yaptiklarini anlatiyodu, ucak aktarmasi vardi o esnada solaryum varmis orda ona girmis, bende dedim o arada nasi buldun solaryum mu arastirdin, iste hayir gordum dedi bende hii falan yaptim, yalan mi soylicem sana dedi, gerizekalimisin dedi. sinirlendi bende lafina bozuldum. neyse sora iste oldugu yer tehlikeyliymis cok gezmezsin dedim o da ne gezmesi zaten isten vakit mi var falan diye bi tersledi bozuldum. iste suratin zehir saciyo yine solaryum dedigimden beri, bari 10bin km uzaktan kavga etmeyelim daha yeni 4 saat boyunca konustun kavga ettin benimle dedi. aptallik bende sana herseyi anlatiyorum dedi. kapatiyorum ben giyinip ise gidicem dedi kapadi.
bende yazdim nasi boyle konusuyosun, ne bu sinirin, aynaya bak kendin anlarsin dedi, bende ben laflarina bozuldum boyle patlayip kapamasan uzatmicaktim dedim degermi bu kadar uzaktan bunlari yapmak, insan sevdigine boyle davranmaz dedim. allah islah etsin , hic vicdan azabi cekmiyomusun bana yaptiklarindan dedi.
niye yapiyosun ozledim diye aradin sinirlenip kapadin dedim. iyi yanlarini ozlemistim zehrin bu kadar cabuk gelcegini dusunmemisim simdi giyincem ise gitcem biraz saygi lutfen dedi.
moralim bozuldu, vicdan azabi cekecegim ne var... naptim bu kadar ?yani aslinda bu yazdigin mesaj gibi kotu olaylara /laflara takiliyorum ben ve suratima da yansiyo, yemekte konusur sohbet eder ama mesela bu kamera ornegi gibi solaryuma ve gerizekalimisin demesine takildim tum konusmalari cope gitti suratimda dustu .
tamam cidden denicem, surat asmamayi trip atmamayi, o bana laf soksa bile yada terslese bile ustunde durmayip gecmeyi (en zoruda bu , beni tersleyince ustunde durmamak sorgulamamak ) haftaya cumartesi gelecek daha cok var...
o zamana kadar ayriyiz yani, kavgadan sonrada konusmadik. ben mesaj yazdim, kolay gelsin askim insallah iyi gecer gunun diye. bakalim...
senin adina cok sevindim, insallah aynisini yakalayabilirim. o kadar sacma o kadar cigrindan cikti ki bizim durum, gecen bi kavga ettik 2 gun once bisey izliyoken soru sordum falan durdurmak zorunda kaldi diye kizdi bende o kizdi nasi kizar bana bagirir diye 2 saat konustum kavga kiyamet gecirdik geceyi...
nasil daha sakin olacagim, ustunde durmayacagim bu kadar.. hakikaten esimin dedigide dogru, bana batiyo bazen davranislari.. gozumun ustunde kas var diye olay yaratiyosun diyo , dogru bazen..
Bence bu kadar tepki göstermesi senin ona geçmişte yaşattıkların... Adam artık en ufak birşey görünce senden, hemen işte yine başladı diyor...Erkekler çoğunlukla olaylar arasındaki farkları göremezler. Tüm olaylara aynı düz mantıkla bakarlar...
Seni aramış, ne güzel konuşmuşsunuz. Ama sen belki bambaşka bir mantıkla surat yapınca adam direk eski tartışmalara benzetiyor senin tavrını. Keşke daha şaka yoluyla ve gülerek deseydin bari diyeceğini. Mesela hadi hadi kızlara beğendireceksin di mi kendini bronzlaşıp falan diye gülerek, şaka yaparcasına de bari. O zaman düz mantık oldukları için şaka yapıyor diyecekti ve sert tepki veremeyecekti...
Bari insan sevdiğine böyle davranır mı falan demeseydin. Amaan şaka yaptım sen de hemen ciddiye alıyorsun, sonra konuşuruz neyse kapatalım falan diyerek durumu kurtarsaydın keşke. Çünkü ciddi konuları konuşmanın zamanı değil o kısacık telefon görüşmesi...
Eşinin de bazı huysuz davranışları var sanki, ne bileyim filmi durdurdu diye kızması da yanlış.
Diyelim ki o kızdı filmi durdurdu diye. Sen yine susup oturma. Aman sana da birşey denmiyor, seni birdaha asla rahatsız etmem böyle durumlarda de. Tepkini belirt ve sus. Her zaman susamazsın ve susmamalısın zaten. Diyeceğini 1 cümleyle belirt, sonra surat asmadan sus. Normal takıl yani. 2 saat konuşunca çok başka yere kayıyor olay...
Eşinin de bazı huysuz davranışları var sanki, ne bileyim filmi durdurdu diye kızması da yanlış.
Diyelim ki o kızdı filmi durdurdu diye. Sen yine susup oturma. Aman sana da birşey denmiyor, seni birdaha asla rahatsız etmem böyle durumlarda de. Tepkini belirt ve sus. Her zaman susamazsın ve susmamalısın zaten. Diyeceğini 1 cümleyle belirt, sonra surat asmadan sus. Normal takıl yani. 2 saat konuşunca çok başka yere kayıyor olay...
evet kesinlikle yine benim surat yaptigimi gorunce oda hemen kavga moduna gecti , 5 dk once seni seviyorum ozledim diyen adam.
haklisin, tavirlarim fazlaydi ama anlikti bu sefer ama esim sert konusarak arttirdi ,tartistik yine . kapadik ustune mesaj attim insan sevdigine boyle mi yapar vs vs oda allah islah etsin bisey demiyorum bana yaptiklarini otur dusun vicdan azabi cekmiyomusun omrumu kisalttin dedi ben yazdim ama cevap atmadi biraz oncede kolay gelsin gunun guzel gecer insallah askim yazdim..
ben herseyi cok ciddiye aliyorum ya. yani o anda tamam sonra konusalim vs diye kapatsam sorun olmayacakti ben ciddilestiriyorum konuyu
yapma canım, bak dünde ben nişanlıma bir konuda tepki gösterdim ama asla trip atmadım o anladı soguklugumdan ve eve gidince aradı durdu sen şuna mı kzıdın buna mı kzıdın diye? bende seninle ilgisi yok duruma kızdım dedim. aslında ona da kızmıştım ama uzatmadımeskiden olsaydı ne olurdu biliyor musun? ben sinirlendiğim mekandan çıkar çıkmaz önce bir yüzümü asardım, sonra bunu suçlmaya başlardım sonra o bana umursamaz konuşurdu neye kzıdıgımın üzerine bir kere bile düşünmeden, sonra ben onun umursmaz tavrına iyice kızıp, daha çok surat asar, bagırır, kavga ederdim, ve tüm akşamımız rezil olurdu. yine canım sıkkındı ama onunla hep güzel konuştum, ve ne oldu o merak edip sordu, " ona kızdım mıdiye o gönlümü almaya çalıştı. inan böylesi daha çok işe yarıyor. size de eşinize de yazık, ortada sorun yok, boş yere üzüyorsunuz biribirinizi.
ne guzel dengeyi kurmussunuz, insallah bende yapabilirim.. evet ortada sorun yok ama hergun tartisma var.
peki simdi ne yapayim en son kolay gelsin insallah guzel gecer gunun askim yazdim ama gormemis cevap yok.
aciklama yapayim mi : kusura bakma sinirlendirdim oyle demek istememistim veya baska bisey diyeyim mi? yoksa hic bisi olmamis gibi mi davranayim ?
hayır daha fazla üstüne gidip açıklama yapma, hiçbir şey yapma. bu sefer de senin değerin kalmıyor, sessiz kal ama ararsa da asla ama asla trip atma o olay olmamış gib konuşmaya devam et. msjıma neden geç cevap verdin bile deme. üstüne gitme anlayacağın, iyi bir şey demek için bile gitme, ona bile deliriyorlar çünkü artık sorunun çözümü için bile konuşmak istemiyorlar.
evet kesinlikle yine benim surat yaptigimi gorunce oda hemen kavga moduna gecti , 5 dk once seni seviyorum ozledim diyen adam.
haklisin, tavirlarim fazlaydi ama anlikti bu sefer ama esim sert konusarak arttirdi ,tartistik yine . kapadik ustune mesaj attim insan sevdigine boyle mi yapar vs vs oda allah islah etsin bisey demiyorum bana yaptiklarini otur dusun vicdan azabi cekmiyomusun omrumu kisalttin dedi ben yazdim ama cevap atmadi biraz oncede kolay gelsin gunun guzel gecer insallah askim yazdim..
ben herseyi cok ciddiye aliyorum ya. yani o anda tamam sonra konusalim vs diye kapatsam sorun olmayacakti ben ciddilestiriyorum konuyu
Evet cnm. En güzeli tamam neyse sonra konuşuruz şimdi sırası değil demek. Çünkü o an konuşsan da çözülmeyecek olay.
Kapattıktan sonra da mesaj atmışsın, hele buna hiç gerek yok. Ben seni anlıyorum, sen olay çözülsün tatlıya bağlansın diye konuşmaya devam ediyorsun ama öyle olmuyor erkeklerle, iş büyüyor.
esimde huysuz bazen, ama soyle bi film dizi acariz ben ayni anda konusur izleyebilirim esim sevmiyo bu huyumu cunku bu konusmalarin sonu yine bi tartismaya falan dayaniyo yada hararetli konusuyoruz filmi kaciriyo diye durduruyo. bu evlendigimizden beri yasaniyo. galiba bu sefer de oyle olcak diye bastan durdurdu kizdi ve acti ama ben kendimi durduramadim :/
bu arada susmaktan kastim 1 cumle konusup susmak tabi tamamen susamamki
dedigin cumle gibi: aman sanada bisey denmiyor, bi daha da bisey demem film izlerken diyip susmak.
benim yaptigim 2.5 saat konusmakti o gun hic susmamak yani .. cok fena kavga ettik sonunda.. bugunde onu hatirlatti 2dklik olayi 2 saat yapma dedi.
simdi napicam peki.. konusmuyo benimle bide boyle beni ozledigini sevdigini falan soyledikten sonra ben onu gicik ettiysem kizdiysa daha da uzun suruyo cok bozuluyo icinde biriktiriyo.
Cok dogru o anlarda icim icimi yiyo bide suclu hissediyorum bisey yapmak yapmamaktan daha iyi diye konusuyorum yanimda degilse yaziyorum tatliya baglansin diye ama iyice uzuyo sanirim o anda ne dersem diyim siniri gecmiyo yani cabamda bosuna ve ben uzun uzun konustuktan sonra onun hala yumusamadigini gorunce sinirleniyorum ve kavga buyumus oluyo ilk baslangica gore.
Yani hic bisey yapmadan kesip atsam mesela bu konuyu acmama sebep olan tartisma gibi , orda aman senlede konusulmuyo daha sana bisi sormam tmm desem 10 dk sonra komediyi izlerken guler sarilir unuturduk. Bunun gibi orneklerle dolu hayatimiz, bugunde oyleydi solaryum icin tavir yaptim soyledigi guzel sozleri duymadim bile.
Sonra cok iyi anliyorum ama o anda yasarken biraz zor oluyo frenlemek. Insallah yapacagim
Mesela cidden sinirlendim 1 2 cumle konusup susmak zor geliyo icimdeki ofkeyi bosaltmak istiyorum esime tabi saglikli olan bu degil
tamam, iyi geceler der yatarim ben.. hakkaten zor, dogru soyluyosun, iyi biseyde desem ustelemis oluyorum..
insallah dengeyi saglayabilirim. senin icin ne kadar surdu bu degisim, yani nisanlin ne zaman yeni halini farkedip daha anlayisli, toleransli biri oldu ?
sen once nelerle basladin degismeye?
hic bi degisiklik yok mu sizde basindan beri aynimisiniz? evlendikten sonra mi boyle oldu yoksa evlenmeden de boylemiydiniz?
canım fikir ayrılıkları olabilir bu gayet doğal ama eşin seni özlemiş bunu belirtmiş en azından kritik Bi dönemdesiniz biraz alttan alsan altı üstü yarım saatlik bişey yani surat asıcak Bi durum yok ki onunla olmanın tadını çıkarmalısın bence ve ben gurur yapma taraftarı değilim git sarıl barışın bence ikinizde huzursuz olmayın :)merhaba,
onceki konumdan bilenler bilir esimle buyuk bir kavga edip bosanmanin esiginden donmustuk sanirim 2 ay oldu.
1 seneden fazladir evliyim yurtdisinda yasiyoruz, esim dun aksam seyahatten geldi, beni cok ozledigini soyledi bir kac hediye getirmis onlari verdi gayet iyiydik. bugun sabah dil kursu var gidip geldi, evdeydik tum gun.
benim arada bir suratim dustu, moralim pek yerinde degildi, tamamen sebepsiz bilmiyorum neden.. esim bozuldu farkettim ara ara cunku o cok mutlu ve neseliydi evde oldugu icin haftasonu , birlikteyiz falan diye onunda havasini kacirdim...... en son yemekten kalktik gun icinde aksam film izleriz diye konusmustuk baktim kendi yabanci dizisini acmis, ben 1 bolum izlicem sonra kahve yaparim iceriz dedi, bende surat astim, hani birlikte bisey izlicektik diye o da sen begenmiyorsun genelde biseyi ne desem yok diyosun, bu dizi yarim saat zaten bakariz izleriz dedi. suratim dusuktu yine, dediki neden zehir kusuyosun yine ne oldu, kac gundur seyahatten yoruldum evime geldim 1 dizi izleyemeyecekmiyim. bende hayir yemekten sonra film izleriz diye konusmustuk sadece dedim. o da sabretsen zaten yarim saat, izlemek istiyorum hic bisey yapamadim ne zamandir, sevmek zorunda degilsin bu diziyi bu da benim zevkim, eger suanda tv de bisey izliceksen tamam izle ben bilgisayardan izlerim dedi. bende hayir benim derdim ortak bisey izlemekti dedim herseyi yapisik olarak ve senin istegine gore mi yapacagiz dedi mecbur degiliz ayni seyleri sevmeye ben bunu izleyecegim sonrada ortak bisey yapariz, zaten aileleri bi kamerayla arayalim cok uzun oldu dedi.
neyse boyle suratim dusuktu ve farketti yine sinirlendi bu sefer yeter ya 2 gundur noldu bu kadar batiyomuyum sana , derdin ne benimle niye burnumdan getiriyosun herseyi dedi boyle tartismaya basladik. odaya gitti benden uzak dur bi sure kendine bak neden boyle yapiyosun herseyden zehir akiyo yuzunden hep memnuniyetsizsin bana saygin yok hic bi alan tanimiyosun yeter artik dedi. hatta aralarda Allahim ne gunah isledim ben kime ne yaptimki bana yasatiyorsun bunu dedi falan. yani buyuk bir kavgaydi yine. cok sabretmis gun icinde hep boyle bi batiyomus gibi davranmisim. neyse biraktim onu odada salona gectim.....
biliyorum bazen cok surat yapiyorum, kaprisliyim..... o da sinirlenince agzindan cikani kulagi duymuyo kirici ve cok kabalasiyo. dediki insanlarin kocalari cok kotu davraniyomus eslerine ona ragmen kadinlar guler yuzluymus vs bense tam tersi o benim icin elinden geleni yapmaya calisirken bu kadar enayiyken ben kaprisli zehir dolu bi kadinmisim.
napacagim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?