Yine kavga

Evelyn_____

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
848
496
23
Merhaba herkese
Direk konuya geçeyim
Sabah işe geldim bi kaç saat sonra eşim mesaj attı evde hiç para var mı diye
Bende var ama evde değil yanmda dedim 3 bin gibi bişey.. acim lazım olduysa vereyim dedim
Bu başladı saydırmaya
İnsan niye o kadar parsyı yanında tutar senin niyetin belli, aklı başında kim yanında gezdirir
Sende bişey istemiyorum vs bir sürü laf saydı
Bende dedim ki ben iş yerinde bütün gün ayaktayım milletin derdini çekiyorum üç beş kuruş para biriktiremycekmiyim ben bunu istediğim yere koyarım isinsan gibi lazımsa vereyim dedim
Ama tabi karşımda insan yok ki unutmuşum...
Ben onun parayı ne yaptığını bile doğru düzgün bilmem anlattığı kadar..
Ama bu defa kendimi ezdirmeye niyetim yok çünkü çekemiyorum artık

Bir sürü konunuz var burada, boşanın demek doğru değil ama boşuna kürek çekiyorsunuz gibi geliyor.

Adam daha önce de sizi maddi anlamda sömürmüstü zaten, ilk değil sonda olmayacak. Paranın nereye gideceğini bilmemeniz de enteresan.

Her evlilik farkli o yuzden bir sey de diyemiyorum ama bir para lazimsa oturulur konusulur para var mi denmez. Ayrica para ortak bir yerde durur evlilikte ayri gayri olmaz. Ikinizde de karsilikli guven yok sanki.
Evet çünkü şans oyunu oynuyor ve biri para istese arkdşlarndan veriyor parann nereye gitti belli değil

Merhaba herkese
Direk konuya geçeyim
Bende var ama evde değil yanmda dedim 3 bin gibi bişey.. acim lazım olduysa vereyim dedim
Bu başladı saydırmaya
İnsan niye o kadar parsyı yanında tutar senin niyetin belli, aklı başında kim yanında gezdirir
Bende dedim ki ben iş yerinde bütün gün ayaktayım milletin derdini çekiyorum üç beş kuruş para biriktiremycekmiyim ben bunu istediğim yere koyarım isinsan gibi lazımsa vereyim dedim
mADEM birikim yapamyı düşünüyorsunuz bankaya katın derim.Okdar emeğiniz risk almaya gerek yok.
Eşiniz çalışmıyormu ?

Bir sürü konunuz var burada, boşanın demek doğru değil ama boşuna kürek çekiyorsunuz gibi geliyor.

Adam daha önce de sizi maddi anlamda sömürmüstü zaten, ilk değil sonda olmayacak. Paranın nereye gideceğini bilmemeniz de enteresan.
Hala sömürme derdinde belli ki

Ya kendi beni hiçbiyden haberdar etmez biyerlere para yollar bşyler yapar hiçbrşeyden haberim yok utanmadan hala para soruyo bana adam olan böyle mi yapar

evliliğniz yeniydi sanırım ben öyle hatırlıyorum . ilk yıllarda bi çatışma oluyor sonra duruluyor iki tarafta . şans oyunu oynaması ve paranın ayrı gayrı olması hoş değil . bence siz oturup beraber bi sağlam konuşma yapın .

Aynen tam isabet. Konu sahibini uzmek istemem ama bosa kurek cekiyor.

Merhaba herkese
Direk konuya geçeyim
Bu başladı saydırmaya
Durum farklı geldi. Çünkü evde para varsa bunun yerini eşim de bilir. Hadi bilmemesi normal diyelim ama eğer ben lazım değilse o kadar parayı yanımda taşımam ,banka hesabimda tutarım. Yanımda kalmışsa da işim çıkmıştır da yatiramamisimdir. Yani kesinlikle biriktiriyorum diyip de çantamda biriktirmem hiç güvenli değil.

Back
X