- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Morbidangel78
-
Selam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?
Benim kv gibi dikkat etmez o da bişeye şimdi doğumda gelip kalırsa diye ona yapacaklarımı planlıyorumAy benim kv lohusayjen yanımda kalmıştı 1 hafta kadar.. kış günü her gün yağmur yağıyo toz toprak bi de ıslanınca kirleniyodu balkonum.. ev terliğiyle balkona çıktı tel.le konuşmaya.. içeri girerken daha hergün süpürüp siliyorum şu evi hiç o pis balkona temiz terlikle çıkılır mı hadi çıktın girilir mi dedim.. hala dikkat eder öyle şeylere..
Bende sizin gibi onu diyemem bunu yapamam diyodum ama 10 günlük lohusalığımı burnumdan getirip annemi evimden kovmaktan beter edince bende ona 1haftayı zindan ettim.. ohh be iyi ki yapmışım.. siz de sessiz kalmayın sonra patlaması çok daha kötü oluyo
Kayinbabam felan disardan geldiğinde cikarmaz ayakkabılarını yatacakken çıkarır Kayinvalidemde öyle zaten genellikle baya bi topuklu ayakkabısı var onu giyer onlar genellikle eve ayakkabiyla girerler.
Kayinbabam felan disardan geldiğinde cikarmaz ayakkabılarını yatacakken çıkarır Kayinvalidemde öyle zaten genellikle baya bi topuklu ayakkabısı var onu giyer onlar genellikle eve ayakkabiyla girerler.
Selam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?
Art niyetli gibi gelmedi bana kendi wvinde de boyle yapiuormus cunku. Demekki bu konularda titiz degil. Kendinden pay bicip sizin de oyle olmadinizi dusunerek umarsiz davranmis bir sey olmaz arada lazim diye. Ben olsaydim. Aman annecim olur mu oyle ben evde ayakkabiya karsiyim diyerek terlik, corap vs getiri onune koyar onu bir guzel oturtur ayagindaki ayakkabilari guzelce cikarir terligi corabi ... Eline verirdim. Bence o da buna ses etmezdi ve senin bu konidaki titizligin hakkinda bir fikir sahibi olurdu. Simdi bir dahaki seferw yine ayni sekilde yapabilir. Cunku senin de eve ayakkabiyla girilmsi konusunu onemsemedigini dusunuyor. Kabul gormus cunku ses etmemissin. Boyle durumlarda yikici ve asabi tavirlar sizin yanlis anlasilmaniza sebep olabilir ve ilerde buyuk sorunlara yol acabilir. Caktirmadan sessizce isi halletmek daha kolay. Birine zehir verilecekse bile baldan tatli bir dil ile yapilmali.
Vay ayi :)Selam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?
içimden geçen buydu da hep mi olumsuz olacan parky diyecekler diye sustumduBana kesinlikle art niyetli geldi
Kendi evinde ayakkabı ile geziyor olabilir ama gelininin evinde gezilmediğini biliyor olmalı.
Bizler misafirliğe gittiğimizde kendi evimizin kurallarına göre mi hareket ediyoruz yoksa gittiğimiz evin kurallarına mı?
İnsan bilmez mi gelininin evinde nasıl geziliyor?
Konu sahibi uyardığında da "bir şey olmaz kızım arada böyle yapılmali çok titiz olmak iyi değil" demesi "ben seni takmıyorum, sen bu evin hanımı değilsin, burası oğlumun evi, ben de ne istersem onu yaparım" demenin başka bir yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?