- Konu Sahibi Morbidangel78
-
Kayinbabam felan disardan geldiğinde cikarmaz ayakkabılarını yatacakken çıkarır Kayinvalidemde öyle zaten genellikle baya bi topuklu ayakkabısı var onu giyer onlar genellikle eve ayakkabiyla girerler.kendi evinde ayakkabıyla mı geziyor ..görür görmez çüş ahırda mı geziyorsun derdim (ben derim )
iyi de anında aa evde ayakkabı giyilir mi diyemedi isen biz ne yapalım
salonda giyen mutfağa da gelir yani
ayağın hava almasın diye ayakkabı mı giyilir al çorap terlik deseydin
geçmiş artık ama ben bu kv yi merak ettim geçen birininki daha eve ayakkabı ile gelmiş oğlu da ayakkabı giymişti
benimki temizlik diye ölür de
ayakkabı ile gir diye yalvarsan girmez
(yoksa gıcıklık olunca girer mi ki )
yani eskiler eve ayakkabı ile girmeye daha takıktır gençler daha az umursar
dünya terse mi dönüyor
yoksa benim eskiler dediklerim 70-80 sizin kv de 40-45 yani benim akranlardan mı bilemedim şimdi
huyları buysa oğlunun evinde de böyle olması gerektiğini düşünüyorlardır o halde kaba davranmam bu eve ayakkabılarla girmiyoruz bir daha gelirken yanınızda ev ayakkabısı getirin derim..kayınvalidenin evinde halı yoktur sanırım..Kayinbabam felan disardan geldiğinde cikarmaz ayakkabılarını yatacakken çıkarır Kayinvalidemde öyle zaten genellikle baya bi topuklu ayakkabısı var onu giyer onlar genellikle eve ayakkabiyla girerler.
Art niyet göremedim ama senin açından sinir bozucu olabilir.. Çünkğ bende çok titizimdir ve ben olsam orafa anında müdahale ederdim... Ayakkabısının kirli olduğunu dışardaki pislikleri evime soktugunı ifade ede r detaylı anlatırdım.. Rahatsız oluyorum derdimSelam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?
Kayinbabam felan disardan geldiğinde cikarmaz ayakkabılarını yatacakken çıkarır Kayinvalidemde öyle zaten genellikle baya bi topuklu ayakkabısı var onu giyer onlar genellikle eve ayakkabiyla girerler.
Hiç sorun yapılacak bir konu değil. Daha önce de ayakkabıyla eve girmekle ilgili bir konu açılmıştı orada da aynı açıklamayı yapmıştım evinizi her gün baştan aşağı çamaşır suyuyla yıkamıyorsanız mikrobik açıdan zaten sokaktan farkı yok. Ne kadar titiz olursanız olun o ayakkabıyı ayağa giydiğiniz anda zaten bütün mikroplar ayağınıza geçiyor. Yani bilimsel açıdan o halıya ayakkabıyla basmakla çorap ya da terlikler basmak arasında zerre fark yok. Tabi uçmayı öğrenmediyseniz. Rahat olun yani kolera falan olmazsiniz. İçiniz rahat edecekse on dakikada supuruverin. Kadıncağızın kalbini kırmaya değmez.Selam kızlar dün kayınvalidem bize geldi öğlen oturmaya Kısaca geçiyim ya en iyisi ayağım kurudu kızım dedi bana kremin var mı diye bende var anne dedim getirdim kremin yarısını sürdü ses etmedim sonrada havasiz kalsinki daha iyi olur dedi bize geldiği ayakkabısını giydi ve koltukta oturmaya başladı ayakkabı sürekli halıya değiyordu.Sonra ben mutfağa geçtim çayları koymaya baktım yanıma Gelmiş kızım yardım ediyim diye Ayakkabısıylada halıya basarak gelmiş.Anne ayağında ayakkabı vardı neden bastın dedim birşey olmaz kızım arada böyle yapilmali cok titiz olmak iyi değil dedi.balkona gecerken tabi ayakkabılar ayağında salonda lambur lambur geldi gidene kadar ayakkabısını çıkarmadı Bende ses etmedim siz olsaydınız ne yapardınız İyi niyetim suistimal edildi bana göre sizce ?
geçmiş artık ama ben bu kv yi merak ettim geçen birininki daha eve ayakkabı ile gelmiş oğlu da ayakkabı giymişti Nasıl ya bu olayi aciklar misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?