Yine kayınvalide :/

Zaten önceki konunuzda eve ayakkabı ile girmeye karar vermissiniz şimdi kadının ayakkabı ile dolasmasini istememek ne alaka

Ayrıca ev istenildiği kadar temizlensin sokağın tüm pisligini kirini mikrobunu virüsünü eve getirmek neden? Ay evde ayakkabı ile dolasmasini fikri bile.hele ki o evde bebek varsa

Ayy krem surulmus ayakla ayakkabi giymek kabus. Barim corap giyseymis.

Kasti bir davranismis gibi gelmedi bana. Tabiki sen daha iyi taniyorsun daha iyi ayirt edebilirsin bunu.

Yapacak birsey yok maalesef.

Son soru beni benden aldı.
Ay isterse markası lancome olsun
Bu sıcakta vıcık vıcık. IYyyyyyyk

Dedektif gibisiniz

Son soru beni benden aldı.
Ay isterse markası lancome olsun
Bu sıcakta vıcık vıcık. IYyyyyyyk
ama öyle olmuyor mu?ben ellerime azıcık krem süreyim,vıcık vıcık,dakikalarca ellerimi bir yere süremiyorum.değil ki yarım kutu krem, o ayakları düşünemiyorum yağ içinde,bir de üstüne ayakkabı giymek,ne mümkün.

Aradığımız jet sosyeteyi bulduk. Türk dizilerinde filmlerde yıllardır gördüğümüz ayakkabıyla evde gezen aile kadınlar kulübünden gelin almış koşun kızlar

Evde ayakkabıyla gezen insanlar koltukta sadece oturuyorlar mı? Ne biliyim ben kıçımın üstüne oturamam illa yayılacam uzanacam e ayakkabıyla nasıl uzanıyorlar? Bi de o ayak sürekli ayakkabıda kokuşur beee leş gibi olur, şipidik şipidik çıplak ayak gezmek gibisi var mı?

Kizardim tabiki bu evde cocuk var cikarirmisin diye sert bi dille soylerdim.
Tamam saygi maygi diyoruzda evdeki halilara basmaktan neymis

Sende ona gidince aynisini yap ozaman arada lazim cok titiz olmamak lazim de

Sen o nu diyemem, bunu yapamam demeye devam ettigin surece senin kv yakinda eve çamurlu botlarla girer
Yikamaciyla sozlesme yapin bari uyguna yikasin

Kayinbabam felan disardan geldiğinde cikarmaz ayakkabılarını yatacakken çıkarır Kayinvalidemde öyle zaten genellikle baya bi topuklu ayakkabısı var onu giyer onlar genellikle eve ayakkabiyla girerler.

E onlar ayakkabıyla geziyor diye benim evimde de mi gezecekler??? Orası onların evi, burası benim evim. Ne münasebet! Cehalet falan değil, mahsus yapmış. Bundan sonra uyarın, evde ayakkabıyla gezmiyoruz biz, çıkarın ayakkabınızı deyin. Bu ne ya, nolacak şimdi o halılar? Gelsin yıkasın madem, üstünde gezmeyi biliyor ayakkabıyla hanım

ınsanlar sokaga tukuruyor
hayvanlar cıs kaka yapıyor
toz pıslık tuvalete gırdıklerı ayakkabılarla sokaklarda gezılıyor
sonra o ayakkabıyla evde gezıyor
ıgrenc ya

Bence onemsiz birsey. Sizin seven bi kayinvalideniz var mutlu olun :) hemde yardimsever

Benim kv gibi dikkat etmez o da bişeye şimdi doğumda gelip kalırsa diye ona yapacaklarımı planlıyorum
Aynen sessiz kalmayın içinize atıp sinir stres olucağınıza uyarın ki o huzursuz olsun.. insanın huzura dinlenmeye en ihtiyacı olduğu dönem.. bi de kaprisle kıskançlıkla uğraşmayın

Ayy k bakmayın ama bana çok tuhaf geldi. Halı bu ya dışarı ayakkabısıyla basılırmı .çok titizlik apayrı bişey çok titz olmayım die namaz kılınan oturulan halıya ayakkabıylamı basalm yani.yerinde olsam uyarırdım kırmadan.anne lütfen çıkart bu yaptığın bni rahtsız etti gibi mesela

Yüzüne karşı herşeyi açık açık söylerdim kendi evınde yapılsa ne yapardı siz tanıyosunuz o şekide tepki verırdım viledayı alıp sılıyomuş gıbı yapıp bi şekilde soylenerek ona sildirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…