yine kayınvalidem lütfen yardım

eslemnur

oğlum tatlı meleğim benim
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
540
0
96
Bursa
KIzlar bana yardım edin neolur bana bi fikir verin ben çalışıyorum k.çvalidemle annem dönüşümlü oğluma bakıyolardı yanlız dün akşam k.validem,kardeşinin eşini yemeğe almıştı bende gittim bana hep orda laf kondurmaya çalıştı kardeşinin karısı için yok çok becerikli alışkın onlar kalabalık aileden gelmiş şöyle böyle bana bakarak cins cins konuştu
hastayım yarın gelemicem dedi eşimde tamam ondan sonraki gün gelirsin dedi hayır yine gelemem dedi (zaten doğru düzgün 1 hafat hiç bakmamıştır)eşimde sinirlendi veee hiç bakma ozaman dedi buda memnun olurum dedi vee benim morel sıfır bütün milletin içinde öylemi diyosun dedim ee istemiyonuz dedi bide utanmadan eşimde iyice sinirlenip bize atma suçu yeter artık dedi ve bende görümceme döndüm çalışmad dedim bak çocuğuna benim laf duyup üğzülürsün dedim bişiler söyledi sinir edici onu sallamadım ordan k.validem hemen çıkıp çalışsın oniye öyle diyosun dedi bişi demedim aldım çocuğumu bu akişam burda kalsın dedi allah aşkına ya dedim yeter artık dedim aldım çocuğumu çıktım eşimde çok sinirli işimdende olmak istemiyorum annemede yüklenmek istemiyorum nabıcam kızlar nasıl gidicem ben şimdi bu kadının evine nabıcam ben ya eltimi över yada milleti över..........

İnsan bakıcıyada bırakamazki güvenip bu kadar küçük bebeği.
Annenizin yanına bakıcı alsanız peki,nasıl olur?

annem benim evimde bakıyo canım inan çok bunladım bu kadından bide çok seviyorum demiyomu delirtiyo beni çok zor durumdayımm

en güvenilir anneniz gibi duruyor çünkü bu kadar küçük çocuğu kime emanet edebiliriz ki..
ayrıca kaynananıza da diyecek lafım çokta... susayım...

Son düzenleme:

O zaman mecburen anneniz bakacak bebeğe yada çevrenizde güvenebileceğiniz birilerine emanet edeceksiniz .
Maalesef çalışan annelerin en büyük sıkıntısı çocuk bakımı oluyor inşallah herşey yoluna girer de bebeğinize bakabilecek birini bulursunuz...

En güvenilir anneniz bence,ama o da isterse,yorulmazsa tabi
benim annem de ablamın oğluna bakıyor,sen sakın bana güvenip doğurma yeteri kadar yoruldum dedi,kayınvalidem de çalışıyor
o yüzden çocuk düşünemiyorum bende
allah yardımcınız olsun,keşke imkanlarınız olsa da siz baksanız...

İnsan kendisini çok kötü hissediyo k.validem varya zaten doğru düzgün bakmıyodu ne derdi var benimle küçücük oğlumun suçu ne arkadaşlar nasıl bi insanlık bu memnun olurmuş oğluma bakmazsa inanın çok üzgünüm oğlum sanki ..........

Kızlar annemede yüklenmek istemiyorum fazla k.validemi nabıcam ben oğlumu nasıl sevdircem şimdi ona bana akıl verin sakinleştirici bile kullanmöayaa başladım artık

Onunda yaşı var yorulur diye korkuyorumbide biliyosunuz yarın öbürgün eşime karşı k.validemden iyisi olmazsa düşüncesi var bi insan 40 iyilik yapar 1 kere yapmaz ondan kötüsü olmaz k.validemle başım belada normaldede bana takmış durumda zaten haladaha çözemedik arkadaşlar canım çook sıkılıyoooo

Bence de bakmak istemiyorsa zorla baktıramazsınız. Bence yarım günlüğüne de olsa bir bakıcı bulun hergün sizin evde annenle birlikte baksın.
Hem annen yorulmaz, ona yaptırır çoğu işi, arada işi olunca dışarı çıkar ona zorluk olmaz hem de annenin gözetiminde olur bebeğin.
Belli bir yaştan sonra kreşe falan verirsin.
Kayınvalidene teklif bile etmeyin bence.
Benim annem uzakta, kayınvalidem yaşlı bakamaz, göremcelerim var bekar ama onlar da bakmayacaklarının sinyallerini verdi.
Henüz çocuğum yok ama sen benden daha şanslısın en azından annen var yanında.

Arkadaşım işi gücü bana laf söylemek zaten dediğim gibi doğru düzgün bile bakmıyodu 1 hafta içinde 3 gün ancak şimdide patlak verdi bi alıp veremediği var benimle ama bilemiyorum önceki topiklerimdede hep yazıyo zatennn

Bu arada anneler kayınvalideler çocuklara bakıyorsa onların kıymetini bilmeliyiz.
Ne bileyim işten geldin, çalıştın yoruldun ama anne yada kayınvalide de çocuğuna baktı, biraz gönüllerini hoş tutmak gerek.
Arada bir hediye almak, evine gittiğinde yardım etmek, evine geldiğinde iyi davranmak gibi.
Mesela benim ablam işten gelir yemeğini yer, çayını içer akşam 11 gibi evine gider, bir tabağı mutfağa götürmez, anneme şunu yap bunu yap diye emir verir.
Kadın sabahtan akşama kadar çocuğuna bakmış, bir de ona hizmet ediyor yine yaranamıyor.
Ya işten gelince çocuğuna alsın evine gitsin, kadına daha fazla yük olmasın, ya da sofra kurmada yardım etsin.
Siz böylesiniz diye söylemiyorum ama hatayı biraz da kendimizde arayalım.
O yaştaki insanlar için küçük bir çocuğa bakmak çok zor, bakmak zorunda değil.

iki seçenek var
ya anneniz bakacak bence zevkle bakar
yada çok ihtiyacınız yoksa işten çıkacaksınız
başka çözüm yok kayınvalideniz artık bakarım desede bence göndermeyin sonuçta torunu neden böyle demiş anlamak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…