Vallahi canım benim annem harika bir kayınvalide ama okadar çok çatışıyoruzki çocuklara bakıcam diye kendi evini fazlasıyla ihmal ediyor. Gelinimizin anneside annemle aynı şartlarda yaşıyor ama kesinlikle gelmez gelirsede misafir gibi oturur bir köşede hep annem koşturur gelinimizde annesine hiç yüklenmek istemez ve bu benim inanılmaz sinirimi bozar.senin annen kayınvalide değil benim annem aynı senin dediğin gibi canım öyle kayınvcalideye can kurban
Pamukelf annen gibi kayınvalide dostlar başına, benim annem de öyledir bizim gelinimiz yok henüz ama ablama karşı öyle.
Benimle yakın olsa bana da aynısını yapar eminim.
Senin annen biraz abartmış gerçi, gelin daha işe başlamımışsa şimdiden kendini bu kadar yormasın bence.
İnşallah gelininiz kıymetini biliyordur annenizin.
Genelde tam tersi olur.
dEDİKLERİNİZ GİBİ YAPICAM ARKADAŞLAR ÖĞLENDEN SONRA BİRİNİ BULUP YANINDA ANNEM DURMASINI İSTİYORUM TEŞEKKÜR EDERİM AMA İNANIN ARTIK BIKTIM 3 YILDAN BERİ AYNINI KADIN ONUN YÜZÜNDEN AKRABALARIDA BANA KARŞI CEPHE ALIYO GELİNLERİYLE ARAM OKADAR İYİYKEN KIZ YÜZÜME GÜLDÜ MİLLETİN İÇİNDE DALGA GEÇERMİŞ GİBİ ÇOK BASİT İNSANLAR ÇOOKKK
Çok teşekkür ederim arkadaşlar seven sever sevmeyen sevmez ama bütün milletin içinde benimle öyle konuşması hiç bakmaması hep eltimi övmesi bu sefer millette beni sallamıyo benim kendime olan güvenimi öldürüyo ben o baksın diye ısraercı değilim oraya gitmediğmiz zaman dünyanın lafını ediyolar buna sinir oluyorum ben ve eşimde sonra gidiyo sebep olmak istemiyorum diyo başka bişi demiyo yoksa ben hiç meraklı değilim k.valideme baktırmaya benbişliyorum ahlanıp vahlanacak yine gideceğiz oraya aynı şeyler olacakk ben haketmedikleri iyilikleri veriyoruz onlar ben bunlara kızıyorum arkadaşlarımm milletin iiçinde insanı aşağılarak konuşması bana bakarak imalı laflar psikolojim bozuldu artık benimm.........
İsabet olmuş. Hayatınızdan da uzak durur böylece. bakıcı için çok iyi referansı olan birileri lazım o biraz zor iş.Kreşe verebilirsinKIzlar bana yardım edin neolur bana bi fikir verin ben çalışıyorum k.çvalidemle annem dönüşümlü oğluma bakıyolardı yanlız dün akşam k.validem,kardeşinin eşini yemeğe almıştı bende gittim bana hep orda laf kondurmaya çalıştı kardeşinin karısı için yok çok becerikli alışkın onlar kalabalık aileden gelmiş şöyle böyle bana bakarak cins cins konuştu
hastayım yarın gelemicem dedi eşimde tamam ondan sonraki gün gelirsin dedi hayır yine gelemem dedi (zaten doğru düzgün 1 hafat hiç bakmamıştır)eşimde sinirlendi veee hiç bakma ozaman dedi buda memnun olurum dedi vee benim morel sıfır bütün milletin içinde öylemi diyosun dedim ee istemiyonuz dedi bide utanmadan eşimde iyice sinirlenip bize atma suçu yeter artık dedi ve bende görümceme döndüm çalışmad dedim bak çocuğuna benim laf duyup üğzülürsün dedim bişiler söyledi sinir edici onu sallamadım ordan k.validem hemen çıkıp çalışsın oniye öyle diyosun dedi bişi demedim aldım çocuğumu bu akişam burda kalsın dedi allah aşkına ya dedim yeter artık dedim aldım çocuğumu çıktım eşimde çok sinirli işimdende olmak istemiyorum annemede yüklenmek istemiyorum nabıcam kızlar nasıl gidicem ben şimdi bu kadının evine nabıcam ben ya eltimi över yada milleti över..........
canım bence sende bir fobi oluşmuş o kadına karşı, tamam bütün kayınvalideler aynıdır yani çoğu ama bu oğullarıyla gelinlerini ayırmak istiyor anlamına gelmez.
Ayrıca istese bile onun elinde olan birşey değil, tabi oğlu annesini dinleyip eşini boşayacaksa o eşten de bir hayır gelmez.
Güçlü ol, bir de bir psikoloğa falan git eşinle. Hatta en iyisi başka bir şehre taşının en güzeli bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?