Evet canım çok şükür AllahımaHayırlı olsun canım birlikte öyle güzel oynayacaklar ki inşallah, harika olacak, tabi ilk etapta biraz zorlanabilirsin bebislerin yaşı yakın olduğu için, sonra çok kolaylaşacak
Ya çok sevindim senin adınaKızlar dayanamadım ikinci kanı verdim aynı saate ve aynı yerde
17 Mart pazartesi 461
19 Mart Çarşamba 973
Artış düzenli demi
Sağol canım Amin AllahYa çok mutlu oldumsağlıkla kucağına al inşallah
Benimki tutmuştuKizlar çin takvimine baktınız mı bebeklerin cinsiyetini takvim tutturmuş mu?
Ben de kız çıkıyor cinsiyet belli olunca tutup tutmadığını yazacağımBenimki tutmuştu
Oyyyy çok sevindimmmmmmmmmmCinsiyetimiz belli oldu bu gün erkek geliyorAllah her kese gönlünden geçeni nasip etsin hep 2 erkek istiyordum
Sağol kuzum çok şükürOyyyy çok sevindimmmmmmmmmmçok şükür kuzum
Cnm ne yaptın başka kan verdınmı? Kese görmeye gittınmıTeşekkür ederim sağolun
Evet canım değerler güzel arttı keseyi de gördük çok şükür şuan 6+3 inşallah kalbini duyup kendini görmekte nasip olur . Bana dua edinCnm ne yaptın başka kan verdınmı? Kese görmeye gittınmı
İnşallah cnmEvet canım değerler güzel arttı keseyi de gördük çok şükür şuan 6+3 inşallah kalbini duyup kendini görmekte nasip olur . Bana dua edin
Hayırlı bayramlar
Yaaa gözün aydın kalbi duyunca haber et kuzumEvet canım değerler güzel arttı keseyi de gördük çok şükür şuan 6+3 inşallah kalbini duyup kendini görmekte nasip olur . Bana dua edin
Hayırlı bayramlar
İnşallah canım ederim hayırlı bayramlarYaaa gözün aydın kalbi duyunca haber et kuzum
Hayırlı bayramlar kuzumİnşallah canım ederim hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?