Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Amin balım ikimizinki de
Kaşık ağrım oluyor regl olcakmışım gibi bi kaç saniye sürüyor ağrı ama korkuyorum. Tecrübelisin sana sorayım dedim
Amin kuzumİlk öğrendiğimde bendede oluyordu korkma hatta ilk gebeliğimde son ayıma kadar sancı diğil ama kasık ağrım hep oldu yani asla dışarda yürüyemiyordum doktor normal diyordu azcık yürüyüyordum sonra oturmaya yer arıyordum şimdi bile ilkte olduğu gibi olmasa bile yine çok fazla yürüyemiyorum hemen kasıklarım ağrıyor

Biraz endişelendiriyor dün bende ayaktayken geldi ağrı hemen olduğum yere oturdum eşim de normal değil işte falan diye korktu . Sakinleştitmesi gerekirken beni de korkutuyor kalbini falan duysak üç ay geçse anca öyle rahatlarım heralde

O zamanda diyorsunki acaba neden haraket etmiyor bir sürü testler insanın kafasını karıştırıyorşiddetli ağrın olmayınca korkma kuzum

O zamanda diyorsunki acaba neden haraket etmiyor bir sürü testler insanın kafasını karıştırıyorşiddetli ağrın olmayınca korkma kuzum
Ya bitmeyen bir serüven annelik . Bence biraz da delilik Keşke şeffaf olsaydı karnım diye düşünüp duruyorum kaç gündür herşeyini görür takip ederdim endişeden uzak

Kesinlikle. Bide şey sorayım sana son kez Çin takvimi falan bunlar tuttumu sende hangisine bakayım
Ben bakmadım bile ilk gebeliğimde cinsiyet için meraktan saçma sapan takvimlere bakıyordum sonra kürtaj olunca kendimi çok suçladım neden böyle işler yaptımki zaten zor hamile kalıyorum..ondan dahada yapmadım kuzum

Cnm değerın çok guzel masallah. İnş artarak devam ederkalp atışını duydugunu rabbım nasip etsin inşallah

Kızlar nasılsınız devamlı giremiyorum stresli bir dönem geçiriyorum maalesef 20 haftalığım diye diğer bebeğimi de bu haftalarda kaybettim biraz korku sardı içimi o yüzden hamilelik konusundan uzaklaştırdım kendimi sizleri de merak ettim ama durumlarınız nasıl yeni haberler var mı

İnanır mısın iki gün önce aklıma geldin. Yazacaktım ama bebişin telaşından unuttum. Sen içini derahbtut inşallah bu sefer yolunda gidecek her şey. Dua adiyorum aklıma geldikçe

Cinsiyetimiz belli oldu bu gün erkek geliyorAllah her kese gönlünden geçeni nasip etsin hep 2 erkek istiyordum
Hayırlı olsun canım birlikte öyle güzel oynayacaklar ki inşallah, harika olacak, tabi ilk etapta biraz zorlanabilirsin bebislerin yaşı yakın olduğu için, sonra çok kolaylaşacak

İiyiz cnm çok şukur içini ferah tut mübarek günler dua etmkten başka çaremiz yokAllah eline ayağına kavuştursun

Anlıyorum seni kuzum merak etme bu defa çok iyi olucak her şeybende detaylı ultrasondan korkuyorum bu defa ne söylicekler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…