Evet öyle çok şükürAllah gönlüne göre vermiş .. sağlıkla sıhhatle gelsin ..
Çok tebrik ederim canım çok sevindimKızlar dayanamadım ikinci kanı verdim aynı saate ve aynı yerde
17 Mart pazartesi 461
19 Mart Çarşamba 973
Artış düzenli demi
Teşekkür ederim canımmÇok tebrik ederim canım çok sevindim
Sağlıkla gelsin minnoşKızlar dayanamadım ikinci kanı verdim aynı saate ve aynı yerde
17 Mart pazartesi 461
19 Mart Çarşamba 973
Artış düzenli demi
Amin balım ikimizinki deSağlıkla gelsin minnoş
Amin kuzumAmin balım ikimizinki de
Kaşık ağrım oluyor regl olcakmışım gibi bi kaç saniye sürüyor ağrı ama korkuyorum. Tecrübelisin sana sorayım dedim
Biraz endişelendiriyor dün bende ayaktayken geldi ağrı hemen olduğum yere oturdum eşim de normal değil işte falan diye korktu . Sakinleştitmesi gerekirken beni de korkutuyorAmin kuzumİlk öğrendiğimde bendede oluyordu korkma hatta ilk gebeliğimde son ayıma kadar sancı diğil ama kasık ağrım hep oldu yani asla dışarda yürüyemiyordum doktor normal diyordu azcık yürüyüyordum sonra oturmaya yer arıyordum şimdi bile ilkte olduğu gibi olmasa bile yine çok fazla yürüyemiyorum hemen kasıklarım ağrıyor
O zamanda diyorsunki acaba neden haraket etmiyorBiraz endişelendiriyor dün bende ayaktayken geldi ağrı hemen olduğum yere oturdum eşim de normal değil işte falan diye korktu . Sakinleştitmesi gerekirken beni de korkutuyorkalbini falan duysak üç ay geçse anca öyle rahatlarım heralde
Ya bitmeyen bir serüven annelik . Bence biraz da delilikO zamanda diyorsunki acaba neden haraket etmiyorbir sürü testler insanın kafasını karıştırıyor şiddetli ağrın olmayınca korkma kuzum
KeşkiYa bitmeyen bir serüven annelik . Bence biraz da delilikKeşke şeffaf olsaydı karnım diye düşünüp duruyorum kaç gündür herşeyini görür takip ederdim endişeden uzak
Kesinlikle. Bide şey sorayım sana son kezKeşkiannelik bir delilik zaten
Ben bakmadım bile ilk gebeliğimde cinsiyet için meraktan saçma sapan takvimlere bakıyordum sonra kürtaj olunca kendimi çok suçladım neden böyle işler yaptımki zaten zor hamile kalıyorum..ondan dahada yapmadım kuzumKesinlikle. Bide şey sorayım sana son kezÇin takvimi falan bunlar tuttumu sende hangisine bakayım
Cnm değerın çok guzel masallah. İnş artarak devam ederBiraz endişelendiriyor dün bende ayaktayken geldi ağrı hemen olduğum yere oturdum eşim de normal değil işte falan diye korktu . Sakinleştitmesi gerekirken beni de korkutuyorkalbini falan duysak üç ay geçse anca öyle rahatlarım heralde
Amiinnn çok teşekkür ederim çiçeğim inşallahCnm değerın çok guzel masallah. İnş artarak devam ederkalp atışını duydugunu rabbım nasip etsin inşallah
İnanır mısın iki gün önce aklıma geldin. Yazacaktım ama bebişin telaşından unuttum. Sen içini derahbtut inşallah bu sefer yolunda gidecek her şey. Dua adiyorum aklıma geldikçeKızlar nasılsınızdevamlı giremiyorum stresli bir dönem geçiriyorum maalesef 20 haftalığım diye diğer bebeğimi de bu haftalarda kaybettim biraz korku sardı içimi o yüzden hamilelik konusundan uzaklaştırdım kendimi sizleri de merak ettim ama durumlarınız nasıl yeni haberler var mı
Hayırlı olsun canım birlikte öyle güzel oynayacaklar ki inşallah, harika olacak, tabi ilk etapta biraz zorlanabilirsin bebislerin yaşı yakın olduğu için, sonra çok kolaylaşacakCinsiyetimiz belli oldu bu gün erkek geliyorAllah her kese gönlünden geçeni nasip etsin hep 2 erkek istiyordum
İiyiz cnm çok şukurKızlar nasılsınızdevamlı giremiyorum stresli bir dönem geçiriyorum maalesef 20 haftalığım diye diğer bebeğimi de bu haftalarda kaybettim biraz korku sardı içimi o yüzden hamilelik konusundan uzaklaştırdım kendimi sizleri de merak ettim ama durumlarınız nasıl yeni haberler var mı
Anlıyorum seni kuzum merak etme bu defa çok iyi olucak her şeyKızlar nasılsınızdevamlı giremiyorum stresli bir dönem geçiriyorum maalesef 20 haftalığım diye diğer bebeğimi de bu haftalarda kaybettim biraz korku sardı içimi o yüzden hamilelik konusundan uzaklaştırdım kendimi sizleri de merak ettim ama durumlarınız nasıl yeni haberler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?