Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Duydun mu canım kalp atışını bebeginin hayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederim canım . Dün özelde bir doktora gittim bebeğin crl ölçümü karından 6.6 mm olarak yapıldı ama kalbi durmuş atmıyor dedi . Bugün devlet hastanesine gittim özeldeki perşembe gel kürtaj diyince korktum . Devletteki doktor vajinadan baktı daha hiç kalbi duyulmadı ise durmuş diyemeyiz şansı var daha usg de 6 hafta 4 günlük olarak gözüküyor dedi . Bekleyelim salıya kadar dedi son adete göre 7 hafta 6 günlük normalde . Beklemedeyim dualarınıza talibim ilk kez bu kadar ileri seviyelere geldik inşallah kalbini duymakta nasip olur bir mucize olur

Şok şaşırdım canım daha kalbi duyulmadan nasıl kalbi durmuş dediler bebegi gördün mü sen gözüktümü 8. Haftalıkken bile kalp atışı duyan var üzülme inşallah herşey güzel olur canım bebegin seninle olsun saglıkla kucagına al bitanem

Teşekkür ederim canım inşallah aminn evet gördüm bebeğin kendisini beklicem artık başka yapacak bişeyim yok

Kuzum dur daha bekle banada ilk gebeliğimde hemen kürtaj dedi doktor ama ben yapmadım sonra başka doktora gittim bana dedi bekle 1 hafta sende daha bekle hemen nasıl doktor söyleye bilirki..birde kusura bakma unutmuşum sen bundan önce kimyasalmı geçirdin?yoksa düşükmü?

3 kimyasal 1 boş gebelik en son 2023 Ağustosta kürtaj olmuştum boş gebelikten birdaha gebelik olmamıştı . 1,5 yıl sonra bir mucize oldu işte . Bu sefer de kalp atışı yok diyorlar . Rabbimin sınavı tabi ki elimden bişey gelmiyor . Peki sen 1 hafta bekledikten sonra duyudun mu

Kuzum ben kalb atışını duymuştum sen sanırım duymamışsın evde kanamam oldu ve çok şiddetli kasık ve bel ağrılarım oldu acile gittik iğne vurdular durdu kanama ve ağrım doktora gittim dedi kalb atışı çok zayıflamış nerdeyse durucak hiç unutmam cumartesi gel kürtaja bende tabi kabullenmedim çünkü azda olsa atıyordu başka doktora gittik asla dedi kürtaja girme evet dedi zayıf atıyor ama daha küçük ondan ola bilir bekleyek 1 hafta söyledi bende bekledim bir umut işte kalbi durmadan aldırmak istemedim..1 hafta geçti yeniden kanamam olunca doktora gittik durmuş dedi işte o zaman aldırdım sınav işte kuzum nerdeyse bütün kadınlar yaşıyor umarım sen güzel haber alırsın ama ben kürtajdan sonra genetik test yaptırdım gerçi temiz çıktı ama içim rahat olsun diye yaptım

Evet daha hiç duymamış olmam benim için bir ümit diyebilirim belki daha başlamadı bi kaç gün içinde başlar gibi düşünüyorum inşallah dilediğim gibi olur . Genetik testleri verdik geçen mart ayında hamile olduğumu bir gün önce öğrendim vermeden randevu almıştım aylar öncesinden ertelemek istemedim hamileyim diye yine de verdim . Sonuçlar 1,5 aya çıkar dediler ve hala çıkmadı belki erken çıksaydı özeldeki doktor hemen gittiğimde bile kan sulandırı başlayalım iğne dedi ama kalp atışı olmayınca malesef başlayamam dedi . Ne yapsam da boş bu dünya da yiyecek ekmeği olan doğuyor olmayan bir şekilde gidiyor herşey rabbimden

Evet kalb atışı duyulmadan iğne yazmıyorlar bende yine iğne fitil kullanıyorum.Genetik testin cevabları çok önemli mesela ilerlemiyor gebelik ondan ve ya eşinin spermine bağlı ola bilir acaba kalitesizmi aklıma bunlar geldi bir tek.Sen yine haberdar et bizi.Bazen ne yaparsak olmuyor ne kadar göz yaşı ağlasak böyle her şeyin bir zamanı var gerçekten

Dün çok ağladım gerçekten bugün sakinim biraz daha . Yani onu o mübarek ramazan ayında bana gönderenin vardır elbet bir bildiği dedim en son . Çok büyük çaresizlik , doktorum da dedi ben sende pıhtılaşma sorunu olduğunu düşünüyorum bütün öykün bunu sebep gösteriyor . 1,2 haftaya çıkar sonuçlar artık bundan sonra herşey ona göre ilerler . Ben yine de Allah umudu kesmedim bakalım dualarınızı eksik etmeyin

Tabi umudunu kesme Allah hayırlısını sana nasip etsin kuzum

Erkek canımŞimdilik çok şükür sorun yok bu ay detaylı ultrasonum var ordan güzel haber alayım rahatlayım diyorumİyiki geldin
Aaa sanki kız demiştin diye hatırlıyorum yanılmış mı doktor tabi tek ilişkiden anca erkek olur şaka bi yana çok iyi olmuş ogluna arkadaş arka arkaya büyür delikanlı olurlar inşallah

Aaa sanki kız demiştin diye hatırlıyorum yanılmış mı doktor tabi tek ilişkiden anca erkek olur şaka bi yana çok iyi olmuş ogluna arkadaş arka arkaya büyür delikanlı olurlar inşallah
Evet 13 haftada kız dedi doktor ama ben Allah'a ağır gitmesin sanki böyle üzülmüştüm kız çocuk diye diğil asla sadece kız büyüdükçe illa neden kız kardeşim yok diye sorucaktı erkek söylemiyor neden erkek kardeşim yok ama kız genelde söylüyor bende iki çocuktan fazla yapmadığım için erkek iyi oldu benim içinBirde ben emindim erkek olucak diye hatta doktor kız deyince hayır dedim bu erkek çünkü yine rüyamda erkek görmüştümbirde senin dediğin gercekmiş tek ilişkiyle erkek oluyormuş

Evet kuzum tek ilişki olupta yumurtlama gününe denk gelirse erkek spermler önden gidip döllüyor yumurtayı. Allah gönlüne göre vermiş saglıkla kucagına almakta nasip olsun inşallah kuzum

Evet kuzum tek ilişki olupta yumurtlama gününe denk gelirse erkek spermler önden gidip döllüyor yumurtayı. Allah gönlüne göre vermiş saglıkla kucagına almakta nasip olsun inşallah kuzum
Amin canım AminAma bence yumurtlama günüm diğildi ya diyorum ya içim çok rahattı asla gebelik olamaz

fnd_50 cnm nasıl gdıyor? Göğüs uçların nasıl oldu?
Çok kötüyüm canım. Göğüs uclarım berbat halde. Psikolojim bozuldu sürekli ağlıyorum. Hiçbir şey. Fayda etmiyor. Gögğslerimi kesip atasım geliyor. Evde acık gezmekten yıldım bebeğim değse çığlık atıyorum gönlümce sarılamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…