Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kuzum yaaa
Ahhh kıyamam lütfen sabret dayan cunku boyle olmıcak hep, geçicek.

Bnım kızımda diş çıkarıyor ve emmiyor, göğüslerım taş gbi acıyor.

Canı. Benim dediğim kremi aldınmı o da mı işe yaramadı

Çok şükür ıyıyız cnm asıl sen nasılsın
Niqu
İyiyim şükür . 16 Nisan da kürtaj oldum ne yazık ki yine . Fiziksel olarak zor süreçti diğerinden daha ağır atlattım ama toparladım . Psikolojik olarak hala etkisindeyim ister istemez. Genetik testlerimiz çıkar haber gelir diye bekliyorduk dün arayıp tekrar vermemiz gerektiğini kandaki hücrelerin bölünmediğini için sonuçların çıkmadığını söylediler bugün onca yolu bir kez daha gittik yeniden verdik . Zaten 3 ay gebelik yasağım var illaki çıkar bu süreçte diye söylene söylene gittim . Size de yazamadım toparlanayım diye . Sonuç yine gönlüme göre olmadı ama rabbimin vardır bir bildiği diyorum . Sizler nasılsınız bir yaramazlık yoktur inşallah

Çok gecmiş olsun kuzum..vardır bundada bir hayır biliyorsun benimde kürtaj gecmişim var ben çok zor atlattım ama zor hamile kalıyordum ve kayb edince kabullenemiyordum o kadar kötüydümki kardioloji doktoruna bile gittim hepsi stres dedi doktor sonra tüp bebek süreci o da olmayınca iyice vazgeçmiştim..birde bende genetik testi vermiştim pıhtılaşma çıkmadı bende ama mesela bak her iki gebeliğimdede kan sulandırıcı kullanıyorum çünkü her ikisinde kanama yaşadım İn şa Allah seninde temiz çıkar sonuç.Her şeyin bir zamanı var ben bunu sonradan anladım biz ne kadar uğraşsak bile

Evet herşeyin bir vakti var bunu çok iyi biliyorum elimden geleni de yapsam vakti gelmeden oda gelmicek . Sadece doktor kalbi 2 gün önce durmuş dediğinde çok üzülmüştüm iki gün önce gitsem duyarmıydım bilmiyorum ama daha duymadan bile bağ oluşmuştu çok zor oldu benim için bu kürtaj orda bir bebek olduğunu bilmek çok can yakıcı belki de Allah ayrılacağımızı bildiği ve daha çok üzülmemem için o sesi dinlemeyi nasip etmedi bana . Her şerde bir hayır aramaktan başka çare kalmıyor böyle zamanlarda en iyi sen anlarsın diye yazmak istedim bugün buraya . Benim için de bir umut kaynağısın hikayeni bilmek umutlarımı yeşertiyor . İnanırmısın aklıma hep sen geldin bu süreçte . İnşallah sana gelen güzellikler bir gün bana da gelir

Canım benım cok guzel olacak hersey hıc merak etme.cok ıyı yapmıssın genetık test vermekle,sımdı problemi bulup ona gore yol cızeceksın ınsalah bıdaha uzulmeyeceksınbende kayıp yasamıstım daha once,sımdı oglum kucagımda onu o kadar sevıyorum kı bızım kısmetımızme oglum varmıs bızı secmıs kım bılır ne zaman..bebegını kucagına alınca hepsı gececek merak etme

Amin kuzum Amin sende anne olucaksın hep inan buna İyiki duymadın kalb atışını ben çok hızlı şekilde duymuştum çok mutluydum ve kanamam olunca giderken kalb atışının ne kadar zayıf vurduğunu görünce çok ağladım anladımki beni bırakıcak 1 hafta bekledim kürtaja gitmedim belki hızlanır diye ama olmadı o da benim sınavımdı çünkü hiç demedim neden ben hatta tüp bebek olmayınca eşim isyan etmeye başladı sakın dedim öyle konuşma o iğneler bana vuruluyordu ona kalırsa ama ben yine gözüm yaşlı olsa bile dedim öyle konuşma vardır Allah'ın bir bildiği bak belkide Allah beni sınadı tüp bebek olmayınca 1 ay geçmeden doğal yolla hamile kaldım şimdi yine Allahıma çok şükür tedavi olmadan 1 ilişkiyle hamileyim ve yaşım ireli benim geri baktığımda onlar benim sınavımdı diyorum kuzum bu da senin sınavın her anına şükür et o bebek gelicek inan bana doktorlar konuşur sadece veren Allah

Canım benim Allah gönlüne göre versinbenım genetik testler 2,5 ayda çıkmıştı. 3 doktora gösterdım biri pıhtılaşma yok dedı, diğeri hem iğne hem coraspin kullan dedı, diğeri sadece iğne yeterli dedi. Ve ben 10. Haftaya kdr bısey kullanmadım cunku sonuç ben 10 haftalık hamıleyken gelmişti. Tedbir amaclı doguma kdr iğne vuruldum. Yani diyecegım o ki rabbimin işi Allah yuzunu güldürsun inş

Teşekkür ederim bitanem . Allah bağışlasın Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin . Dediğin gibi bir gün bizi de bir bebiş seçecektir elbet .. dirayetli olmaya calisiyorum şimdilik

Çok güzel demişsin çiçeğim hepsi bir sınav . Bir gün biteceğine inanarak yürünür bu yolda ancak . Evlendiğimde 21 yaşındaydık şimdi 25 oldum ilk zamanlar ki kafa yapımla şimdi ki arasında dağlar kadar fark var daha olgun davranıyorum artık rabbimden gelene boynumuz kıldan ince . Birgün herşeyi unutturacak bir güzellik bulur bizi de inşallah

Amin çok amin İğneden kaçış yok bana galiba doktorum o genetik çıksa bile bidahki hamlilikte kesinlikle iğne ile devam edeceğiz bir kayıp daha yaşamaman için elimden geleni yaparım dedi . Biraz korkuyorum iğne benim en büyük fobimdi . Tabi şimdi biraz hafifledi onca kan alma kürtaj derken ama yine de kendi kendine yapacak olmak biraz ürkütse de bebeği için insan herşeyi yapar

Ayy ben seni 30 biliyordum ne güzel yaşın azbak kendin bile dedin 21 hiç olgun düşünmüyordun demekki zamanı şimdi daha gelmiş vardır Allah'ın bir bildiği

Bnde korkuyordum, evde nasıl yapıcam ki dıyordum ama insan alışıyor kuzum yaşında çok küçükmüş daha, hiç üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…