Sesimiz batmış zamanında çok konuştuk ondanKızlar sesiniz çıkmıyor nasılsınız
Nasıl gidiyor canım hamilelik nasıl bebişlerSesimiz batmış zamanında çok konuştuk ondan
Çok şükür canım şimdilik iyi gidiyor..senin kızlar nasıl?Nasıl gidiyor canım hamilelik nasıl bebişler
Çok şükür teyzesi büyüyorlar bi yaramazlık yokÇok şükür canım şimdilik iyi gidiyor..senin kızlar nasıl?
Kız çocuğundan yaramazlık bekleme sen gel birde beni görÇok şükür teyzesi büyüyorlar bi yaramazlık yok
Ayyy ayıp ediyorsun hiraa 10Kız çocuğundan yaramazlık bekleme sen gel birde beni gör
Canım dogum ne zaman1fafeyla canım senin genetik testlerin sonucu çıktı mı? Nasılsın?
Belli günü yok hala kuzum 29 Mayıs görünüyor ama normal beklediğim için sancıları bekliyoruz 38+1 oldukCanım dogum ne zaman
Kız deme öyle ikinci Yunustan beter olursa o zaman ben ne yapayımAyyy ayıp ediyorsun hiraa 10
Tane erkek çocuguna bedel ben iki tane kız büyüttüm böyle çocuk görmedim son numaralar çok fena oluyormuş
Aaaaa az kaldı ya ben günleri daha sayıyorumBelli günü yok hala kuzum 29 Mayıs görünüyor ama normal beklediğim için sancıları bekliyoruz 38+1 olduk
Ben de sayıyordum nasıl geçecek diyordum ama şimdi de aa ne kadar hızlı geçti zaman diyorumAaaaa az kaldı ya ben günleri daha sayıyorumsağ salim kucağına al kuzum
Amin canım sağolasınBen de sayıyordum nasıl geçecek diyordum ama şimdi de aa ne kadar hızlı geçti zaman diyorumşimdi sancı için gün sayıyorum sağol bitanem teşekkür ederim sen de sağlıkla al kucağına inşallah
Valla orası kesin canım diyorum ya hira çok yaramaz afedi dervan şimdi diyorum ki hira erkek olsaydı ne dicekti millet bak görüyormusun kızların akıllıydı erkekler böyle oluyor diye allahtan kız demekki istisnalar oluyormuş dagıtmadıgı dökmedigiKız deme öyle ikinci Yunustan beter olursa o zaman ben ne yapayım
O zaman ben Yunusa şükür edeyimValla orası kesin canım diyorum ya hira çok yaramaz afedi dervan şimdi diyorum ki hira erkek olsaydı ne dicekti millet bak görüyormusun kızların akıllıydı erkekler böyle oluyor diye allahtan kız demekki istisnalar oluyormuş dagıtmadıgı dökmedigi
Kırmadıgı şey yok tv ye zor sahip çıkıyoruz düşün
İyiyim bugün kürtajdan sonraki ilk adeti oldum galiba biraz kanmam başladı akşam üstü . Genetik 2. Kez vermeye gitmiştik hâla geri dönüş yapılmadı.1 ay dedikleri için beklemedeyim ama hafta içi bi arayıp yoklamayı düşünüyorum1fafeyla canım senin genetik testlerin sonucu çıktı mı? Nasılsın?
Tekrardan çok geçmiş olsun kuzucum, umarım güzel haberi almak tez zamanda nasip olur. Sen şimdi kendini güzelce toparlamaya bak her açıdanİyiyim bugün kürtajdan sonraki ilk adeti oldum galiba biraz kanmam başladı akşam üstü . Genetik 2. Kez vermeye gitmiştik hâla geri dönüş yapılmadı.1 ay dedikleri için beklemedeyim ama hafta içi bi arayıp yoklamayı düşünüyorumTeşekkür ederim sorduğun için
Allah razı olsun . Çok teşekkür ederim. Biraz toparlandım ama hala rüyamda bebekler görüyorum tekrar tekrar kürtaja giriyorum. Geçen gün eşim uyandırdı ağlıyormuşum uykum da gerçekten psikolojik delip geçiyor insanı bu süreç . Fiziksel toparlanıyorsun ama kalbine söz geçirmek uzun sürüyor . Ne zaman geçer bilmiyorum. İnşallah atlatırım akıl sağlımı koruyarakTekrardan çok geçmiş olsun kuzucum, umarım güzel haberi almak tez zamanda nasip olur. Sen şimdi kendini güzelce toparlamaya bak her açıdan
Biraz zaman lazım kuzum ben hep ağlıyordum kalbime kadar ağrı vuruyordu ve kimseyle konuşmak istemiyordum her söz bana batıyordum sende atlatıcaksın testlerin sonucu yazarsın buna.Her şey çok güzel olucak bunu hep kendine deAllah razı olsun . Çok teşekkür ederim. Biraz toparlandım ama hala rüyamda bebekler görüyorum tekrar tekrar kürtaja giriyorum. Geçen gün eşim uyandırdı ağlıyormuşum uykum da gerçekten psikolojik delip geçiyor insanı bu süreç . Fiziksel toparlanıyorsun ama kalbine söz geçirmek uzun sürüyor . Ne zaman geçer bilmiyorum. İnşallah atlatırım akıl sağlımı koruyarak
Kızlar genetik sonuçları çıktı aldık dün acaba atsam anlarmısınız ?. Galiba pıhtılaşmaya yatkınlık varmış . Anlayan varsa resim atayım . Bir de konu açsam anlayanlar yazar mı acabaBiraz zaman lazım kuzum ben hep ağlıyordum kalbime kadar ağrı vuruyordu ve kimseyle konuşmak istemiyordum her söz bana batıyordum sende atlatıcaksın testlerin sonucu yazarsın buna.Her şey çok güzel olucak bunu hep kendine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?