Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kız çocuğundan yaramazlık bekleme sen gel birde beni gör
Ayyy ayıp ediyorsun hiraa 10
Tane erkek çocuguna bedel ben iki tane kız büyüttüm böyle çocuk görmedim son numaralar çok fena oluyormuş

Aaaaa az kaldı ya ben günleri daha sayıyorumsağ salim kucağına al kuzum
Ben de sayıyordum nasıl geçecek diyordum ama şimdi de aa ne kadar hızlı geçti zaman diyorum şimdi sancı için gün sayıyorum sağol bitanem teşekkür ederim sen de sağlıkla al kucağına inşallah

Amin canım sağolasınEvet ya günler hiç geçmiyor benim için

Kız deme öyle ikinci Yunustan beter olursa o zaman ben ne yapayım
Valla orası kesin canım diyorum ya hira çok yaramaz afedi dervan şimdi diyorum ki hira erkek olsaydı ne dicekti millet bak görüyormusun kızların akıllıydı erkekler böyle oluyor diye allahtan kız demekki istisnalar oluyormuş dagıtmadıgı dökmedigi
Kırmadıgı şey yok tv ye zor sahip çıkıyoruz düşün

O zaman ben Yunusa şükür edeyimYeğenlerimin çocukluğuna bakarak Yunus daha farklı hiç durmuyor kafasını her yere sokuyor

1fafeyla canım senin genetik testlerin sonucu çıktı mı? Nasılsın?
İyiyim bugün kürtajdan sonraki ilk adeti oldum galiba biraz kanmam başladı akşam üstü . Genetik 2. Kez vermeye gitmiştik hâla geri dönüş yapılmadı.1 ay dedikleri için beklemedeyim ama hafta içi bi arayıp yoklamayı düşünüyorum Teşekkür ederim sorduğun için

Tekrardan çok geçmiş olsun kuzucum, umarım güzel haberi almak tez zamanda nasip olur. Sen şimdi kendini güzelce toparlamaya bak her açıdan

Tekrardan çok geçmiş olsun kuzucum, umarım güzel haberi almak tez zamanda nasip olur. Sen şimdi kendini güzelce toparlamaya bak her açıdan
Allah razı olsun . Çok teşekkür ederim. Biraz toparlandım ama hala rüyamda bebekler görüyorum tekrar tekrar kürtaja giriyorum. Geçen gün eşim uyandırdı ağlıyormuşum uykum da gerçekten psikolojik delip geçiyor insanı bu süreç . Fiziksel toparlanıyorsun ama kalbine söz geçirmek uzun sürüyor . Ne zaman geçer bilmiyorum. İnşallah atlatırım akıl sağlımı koruyarak

Biraz zaman lazım kuzum ben hep ağlıyordum kalbime kadar ağrı vuruyordu ve kimseyle konuşmak istemiyordum her söz bana batıyordum sende atlatıcaksın testlerin sonucu yazarsın buna.Her şey çok güzel olucak bunu hep kendine de

Kızlar genetik sonuçları çıktı aldık dün acaba atsam anlarmısınız ?. Galiba pıhtılaşmaya yatkınlık varmış . Anlayan varsa resim atayım . Bir de konu açsam anlayanlar yazar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…