Malesef ben anlamıyorum ben aldığımda orda doktor kendisi söyledi cevabını bana sana demedilermi?bence açma kafan karışır doktora sor en iyisi çıksa bile sorun yok demekki iğne kullanıcan bende yok ama kullanıyorum iğneKızlar genetik sonuçları çıktı aldık dün acaba atsam anlarmısınız ?. Galiba pıhtılaşmaya yatkınlık varmış . Anlayan varsa resim atayım . Bir de konu açsam anlayanlar yazar mı acaba
At cnm resmini, anlayanlarda konu açsan söylüyorlar,Kızlar genetik sonuçları çıktı aldık dün acaba atsam anlarmısınız ?. Galiba pıhtılaşmaya yatkınlık varmış . Anlayan varsa resim atayım . Bir de konu açsam anlayanlar yazar mı acaba
Cnm nasılsın doğum ne zaman?At bi canım ben kendimkiyle karşılaştırma yapayım
İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?Cnm nasılsın doğum ne zaman?
Uzun zamandır girmiyordum şimdi bir bakayım dedim
Kuzum 41 bitene kdr sancı beklenıyor, inşallh gönlüne göre olur, kendi sancınla doğum yapman dileğiyle, rabbim bi avazda kurtarsınİyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?
Valla doğum şu an normal beklediğimiz için sancıyı bekliyoruz, 29 mayısta tam 40 haftayı bitirmiş oluyor, pazartesi sancım gelmezse suni sancı istemeyi düşünüyorum, çünkü çok fazla ödem topladım bebek büyüyor ve bayram da yaklaşıyor en azından bayrama kadar kendimi toparlarım diye düşünüyorum
Çok şukur cnm bzde iyiyiz, bayadır yazmadın bi bakim dedım, 2 çocukla daha da yoruluyor insanUzun zamandır girmiyordum şimdi bir bakayım dedimiyiyim canım çok şükür alıştım tempolu iki çocuklu hayata sen nasılsın?
Aminn inşallah balım teşekkür ederimKuzum 41 bitene kdr sancı beklenıyor, inşallh gönlüne göre olur, kendi sancınla doğum yapman dileğiyle, rabbim bi avazda kurtarsın
Kaçmasın kızBebelerden sesimiz içimize kaçtı canım malesef
YaaSesimiz batmış zamanında çok konuştuk ondan
Yaaa süper bir şey kalmamış sağlıkla kucağına al canım bende 25 oldumKaçmasın kızbiraz konuşmak iyidir
Yaaşimdi de fırsat bulamıyoruz konuşmaya kızlar ben 30+4 oldum
Yaaa maşallah canıım çok şükürKaçmasın kızbiraz konuşmak iyidir
Ya teşekkür ederimYaaa süper bir şey kalmamış sağlıkla kucağına al canım bende 25 oldum
Amin canım benim inşallahYaaa maşallah canıım çok şükür
Saglıkla kucagına alırsın inşallah
Evet çok şükür yarısı gittiYa teşekkür ederimsende yolu yarılamişsin gel peşimden seni bekliyorum
Amin canım benim inşallah
Ayy kızlar bu hamilelikleriniz, sanki cok çabuk gecti yoksa bizemi oyle geldi. Öncekılerde resmen günler gecmıyorduKaçmasın kızbiraz konuşmak iyidir
Bazen geçmiyor haftalar ama ilke bakarak daha çabuk geçen günler oluyor Yunus sayesindeAyy kızlar bu hamilelikleriniz, sanki cok çabuk gecti yoksa bizemi oyle geldi. Öncekılerde resmen günler gecmıyorduNiqu
Çok şükür canım saglıkla gelsin minigin inşallah. Nasıl ileriden gidiyor canım haftasımı öndeKızlar nasılsınızben kızımı kaybettiğim haftalarda olduğum için pek girmiyordum buralar ama şuan riski atlattık şükür doğsa bile hayata tutunucağını düşünüyorum artık içim rahat artık giriyorum buralara sanki hamile değildim de hastaydım gibi kabullenemedim bir türlü kucağıma alamıcam gözüyle görüyordum ama artık yeni bi bebeğim olcak düşüncesine alıştım bu hafta sanki bebek biraz ilerden gidiyor tek sorunumuz bu şuanlık ama çok şükür geriden gelmesin de ilerden olsun nasılsınız bakayım
Kilosu önde gidiyor canım kan yağlarımda yüksek çıktı gebelik şekerinden şüpheleniyoruz bakalım bugün tokluk şekerimi ölçtürcem akşam yemekten sonra kayananama giderim onda vardı şeker ölçüm cihazı 28 haftalık 1.220 gram doktor iri bi bebek olcak dedi ama şeker var gibime geliyor bendeÇok şükür canım saglıkla gelsin minigin inşallah. Nasıl ileriden gidiyor canım haftasımı önde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?