Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Kızlar genetik sonuçları çıktı aldık dün acaba atsam anlarmısınız ?. Galiba pıhtılaşmaya yatkınlık varmış . Anlayan varsa resim atayım . Bir de konu açsam anlayanlar yazar mı acaba
Malesef ben anlamıyorum ben aldığımda orda doktor kendisi söyledi cevabını bana sana demedilermi?bence açma kafan karışır doktora sor en iyisi çıksa bile sorun yok demekki iğne kullanıcan bende yok ama kullanıyorum iğne

Kızlar genetik sonuçları çıktı aldık dün acaba atsam anlarmısınız ?. Galiba pıhtılaşmaya yatkınlık varmış . Anlayan varsa resim atayım . Bir de konu açsam anlayanlar yazar mı acaba
At cnm resmini, anlayanlarda konu açsan söylüyorlar,

Peki doktorlar sende neden keseyi gördükten sonra direkt iğne başlamadılar?

Cnm nasılsın doğum ne zaman?
İyiyim canım çok şükür, sen nasılsın?
Valla doğum şu an normal beklediğimiz için sancıyı bekliyoruz, 29 mayısta tam 40 haftayı bitirmiş oluyor, pazartesi sancım gelmezse suni sancı istemeyi düşünüyorum, çünkü çok fazla ödem topladım bebek büyüyor ve bayram da yaklaşıyor en azından bayrama kadar kendimi toparlarım diye düşünüyorum

Kuzum 41 bitene kdr sancı beklenıyor, inşallh gönlüne göre olur, kendi sancınla doğum yapman dileğiyle, rabbim bi avazda kurtarsın

Uzun zamandır girmiyordum şimdi bir bakayım dedim iyiyim canım çok şükür alıştım tempolu iki çocuklu hayata sen nasılsın?
Çok şukur cnm bzde iyiyiz, bayadır yazmadın bi bakim dedım, 2 çocukla daha da yoruluyor insan gecmiş olsun oğlunun kolu kırılmış sanırım smdi nasıl

Kızlar nasılsınız ben kızımı kaybettiğim haftalarda olduğum için pek girmiyordum buralar ama şuan riski atlattık şükür doğsa bile hayata tutunucağını düşünüyorum artık içim rahat artık giriyorum buralara sanki hamile değildim de hastaydım gibi kabullenemedim bir türlü kucağıma alamıcam gözüyle görüyordum ama artık yeni bi bebeğim olcak düşüncesine alıştım bu hafta sanki bebek biraz ilerden gidiyor tek sorunumuz bu şuanlık ama çok şükür geriden gelmesin de ilerden olsun nasılsınız bakayım

Çok şükür canım saglıkla gelsin minigin inşallah. Nasıl ileriden gidiyor canım haftasımı önde

Çok şükür canım saglıkla gelsin minigin inşallah. Nasıl ileriden gidiyor canım haftasımı önde
Kilosu önde gidiyor canım kan yağlarımda yüksek çıktı gebelik şekerinden şüpheleniyoruz bakalım bugün tokluk şekerimi ölçtürcem akşam yemekten sonra kayananama giderim onda vardı şeker ölçüm cihazı 28 haftalık 1.220 gram doktor iri bi bebek olcak dedi ama şeker var gibime geliyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…