Çok şükür canım.Bende bu gün şeker yüklemesi yaptım çok şükür çıkmadı ama idrarda enfeksiyon çıktı hiç belirtimde yok ilaç yazdı ve kan değerlerim düşük çıkmış ilacımı günde 2 defa yaptı buna moralim bozuldu.Kızlar nasılsınızben kızımı kaybettiğim haftalarda olduğum için pek girmiyordum buralar ama şuan riski atlattık şükür doğsa bile hayata tutunucağını düşünüyorum artık içim rahat artık giriyorum buralara sanki hamile değildim de hastaydım gibi kabullenemedim bir türlü kucağıma alamıcam gözüyle görüyordum ama artık yeni bi bebeğim olcak düşüncesine alıştım bu hafta sanki bebek biraz ilerden gidiyor tek sorunumuz bu şuanlık ama çok şükür geriden gelmesin de ilerden olsun nasılsınız bakayım
28+4 te 1,250 gr mış benim kızım şimdi baktım. 2800 doğdu hiçte iri değildi.Kilosu önde gidiyor canım kan yağlarımda yüksek çıktı gebelik şekerinden şüpheleniyoruz bakalım bugün tokluk şekerimi ölçtürcem akşam yemekten sonra kayananama giderim onda vardı şeker ölçüm cihazı 28 haftalık 1.220 gram doktor iri bi bebek olcak dedi ama şeker var gibime geliyor bende
Hangi kan değerlerin düşük cnm ferritin demir falanmı, bunlar hep olan şeyler, bnımde gebelikte düşmüştü hatta kabız yapıyo dıye kan hapımı bıle kullanmadım, idrar enfeksıyonuyla az uğrasmadım bılıyosun, doğurunca hepsi gecti bıttıÇok şükür canım.Bende bu gün şeker yüklemesi yaptım çok şükür çıkmadı ama idrarda enfeksiyon çıktı hiç belirtimde yok ilaç yazdı ve kan değerlerim düşük çıkmış ilacımı günde 2 defa yaptı buna moralim bozuldu.
Hemoglabin düşük ben bekliyordum daha kendimi toparlamadım çünkü ayy nebileyim iyice kafama taktım umarım dahada ireli gitmezHangi kan değerlerin düşük cnm ferritin demir falanmı, bunlar hep olan şeyler, bnımde gebelikte düşmüştü hatta kabız yapıyo dıye kan hapımı bıle kullanmadım, idrar enfeksıyonuyla az uğrasmadım bılıyosun, doğurunca hepsi gecti bıttı
Benimde kanım düşük ilaç bile içemiyorum mide bulantısından hala merak etme sorun olmaz inşallah canım idrar yolu enfeksiyonu da geçer bende de oluyor her ay ilaç kullanıyorum geçiyor tekrar başlıyorÇok şükür canım.Bende bu gün şeker yüklemesi yaptım çok şükür çıkmadı ama idrarda enfeksiyon çıktı hiç belirtimde yok ilaç yazdı ve kan değerlerim düşük çıkmış ilacımı günde 2 defa yaptı buna moralim bozuldu.
Evet canım doktor iri bebek olcak diyince kan yağları da yüksek çıkınca şüphelendik baktıramadım daha bakalım inşallah sorun olmaz28+4 te 1,250 gr mış benim kızım şimdi baktım. 2800 doğdu hiçte iri değildi.Hatta hamileliğimin basından beri hep geri geliyordu, oğlumda geriden geliyordu hep, saglıkla doğsun inşallah sen dua et yeter, şekerde olabılır tabi onada baktır
Her ay idrar veriyormusun canım nasıl anlıyorsun geçti diye çünkü benim hiç belirtim yok sorun olmazsa 1 ay sonra gel dedi eğer yine hızlı kilo alsan gel 1 ayı bekleme.Benimde kanım düşük ilaç bile içemiyorum mide bulantısından hala merak etme sorun olmaz inşallah canım idrar yolu enfeksiyonu da geçer bende de oluyor her ay ilaç kullanıyorum geçiyor tekrar başlıyor
Aaa olabilir canım kilosu önde sanki inşallah önemli bişe yoktur canımKilosu önde gidiyor canım kan yağlarımda yüksek çıktı gebelik şekerinden şüpheleniyoruz bakalım bugün tokluk şekerimi ölçtürcem akşam yemekten sonra kayananama giderim onda vardı şeker ölçüm cihazı 28 haftalık 1.220 gram doktor iri bi bebek olcak dedi ama şeker var gibime geliyor bende
Tokluk şekerini ölç 2 gün üst üste dedi eğer 140 olursa ara beni dedi bakalım artık şimdiden 9 kilo aldım zaten kuzum baya kilo aldımAaa olabilir canım kilosu önde sanki inşallah önemli bişe yoktur canım
Ben veriyorum her ay idrar takip ediliyor doktora gidince istiyorum çünkü benim ağrılarım sancılarım başladı o yapıyormuşHer ay idrar veriyormusun canım nasıl anlıyorsun geçti diye çünkü benim hiç belirtim yok sorun olmazsa 1 ay sonra gel dedi eğer yine hızlı kilo alsan gel 1 ayı bekleme.
Bende oğlumda kasık ağrılarım vardı o zaman enfeksiyon yoktu bende şimdi yine aynı ağrılar var ondan farklı bir ağrı hiss etmiyorum bu gün kullanayım ilacı bakalım gecicekmiBen veriyorum her ay idrar takip ediliyor doktora gidince istiyorum çünkü benim ağrılarım sancılarım başladı o yapıyormuş
Ölçtün mü kuzum nasıl şekerinTokluk şekerini ölç 2 gün üst üste dedi eğer 140 olursa ara beni dedi bakalım artık şimdiden 9 kilo aldım zaten kuzum baya kilo aldım
Banada bu hamileliğim çok yavaş geçiyor gibi geldiAyy kızlar bu hamilelikleriniz, sanki cok çabuk gecti yoksa bizemi oyle geldi. Öncekılerde resmen günler gecmıyorduNiqu
İyiyiz canım sen nasılsın o proplem olmaz en fazla kilolu doğarKızlar nasılsınızben kızımı kaybettiğim haftalarda olduğum için pek girmiyordum buralar ama şuan riski atlattık şükür doğsa bile hayata tutunucağını düşünüyorum artık içim rahat artık giriyorum buralara sanki hamile değildim de hastaydım gibi kabullenemedim bir türlü kucağıma alamıcam gözüyle görüyordum ama artık yeni bi bebeğim olcak düşüncesine alıştım bu hafta sanki bebek biraz ilerden gidiyor tek sorunumuz bu şuanlık ama çok şükür geriden gelmesin de ilerden olsun nasılsınız bakayım
Yaaaa kuzum gözün aydınYaaa kızlar ben buraya yazmamışım 29 Mayıs günü doğum yaptım ben, kavuştuk bebişimle şükür
Sağol bitanemm, darısı sağlıkla sana olsun inşallahYaaaa kuzum gözün aydınsağlıkla büyüsün bebeğin güzel günler sizin olsun
Hayırlı olsun kuzum saglıkla büyüt inşallah sende bebeginde iyisinizdir umarımYaaa kızlar ben buraya yazmamışım 29 Mayıs günü doğum yaptım ben, kavuştuk bebişimle şükür
Amin canım AminSağol bitanemm, darısı sağlıkla sana olsun inşallah
Sağol meleğimmHayırlı olsun kuzum saglıkla büyüt inşallah sende bebeginde iyisinizdir umarım
Cnm gözün aydınSağol meleğimmikimiz de iyiyiz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?