Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Cnm gözün aydınsaglıkla büyüt bebişini, nasıl geçti doğumun, varmı bi sıkıntı anlat bıraz
Teşekkür ederim güzelim 29 Mayıs geceden ben sancılanmaya başladım ama doğum olacağı hiç aklıma gelmedi uyumaya çalışıyorum sürekli uyuyamadım annemlerde kalıyodm saat beş buçuk gibi dayanamayıp uyandırdım annemi hastaneye gidelim diye gittik hastaneye ebe 2 cm açıklık var eve git muayene saatleri içerisinde doktorunun yanına gel dedi. Eve geldim ama duramıyorum tasumuzun da tavsiyesiyle sıcak duşa girdim hem sancılarımı hafifletti hem de açıklık olmasına yardımcı olmuş annem 11 e kadar bekle sancılarını evde geçir daha rahat olur demişti ama ben 8 buçukta artık duramıyordum kalk gidelim dedim ve suyum da gelmişti sızıntı şeklinde. Kalktık gittik annemle ve sürpriz açıklığım 9 cm idi anne ben doğuruyorum dedim ya orada kahkaha atarak unuttum o sancıyı ıkınma işi biraz uzun sürdü maalesef ki uzun süre ıkınamıyordum tam pik noktalarda nefesim tükeniyor bırakıyordum. Bebeğin kalp atışları yavaşlayınca doktorum ufak kesi atıcam mecbur dedi 5 dikiş atıldı. 11.10 da doğdu bebeğim. 3600 kilo ve 52 cm. Yarın oğluşumun kontrolü var. Şu an ikimiz de gayet iyiyiz çok şükür rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah

Banada bu hamileliğim çok yavaş geçiyor gibi geldi

İyiyiz canım sen nasılsın o proplem olmaz en fazla kilolu doğar
Şekerim var sanırım kuzum tokluk şekeri 150-160 çıkıyor ama diyeti uygulayınca yürüyüş yapınca normal çıkıyor

Amin inşallah canım, darısı sana olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına
Benim oğlanı bugün küveze aldılar kızlar sarılık değerimiz 19 çıktı.
19 sınır canım dahada yükselmesin diye alırlar mecbur çabucak toparlar inşallah kuzum geçmiş olsun

Ayy çok guzel bi dogum olmuş, sancını evde çekmen ve çabuk açılman çok iyi olmuş kilosu ve boyunada masallahh oğluşunun

Ayy çok guzel bi dogum olmuş, sancını evde çekmen ve çabuk açılman çok iyi olmuş kilosu ve boyunada masallahh oğluşunun
Ayy evet çok şükür o yönden güzel bir doğum hikayem oldu
Cnm emme olayı nasıl, mama vermişmiydın,
Emme olayı iyi canım mama vermedim, sütüm de yetiyordu hatta sağıyordum bir yandan da. Ama iki saatte bir emiyordu. Bana kaşıkla sağdığını verseydin diyorlar da çocuğum doyduktan sonra kilitliyor ağzını açmıyordu, bir de uyurken kaşıkla versem Allah korusun nefes borusuna falan kaçar diye korkuyorum. Ne yapmam lazım bilemiyorum
Hiç üzülme canım önlem amaçlı alıyorlar tez bir zamanda iyileşsin bebeğin
Amin inşallah kuzum, çok sağol

Üzülme cnm sarılıgı düşünce çıkarırlar, benimde sütüm vardı yetiyordu emiyordu aktif ama yeterli gelmiyor, mama vermiştim, hemşirede verelim sarılık olmasın dedi. ona ragmen 13e kadar çıktı, direkten dönmüştük

Bizim 11 e düşmüş bugün emzirmeye gittiğimde baktım bebeğimin sesi kısılmış boğazından da hırıltılar geliyor yavrumun doktor üç dört saat daha kalsın dedi ama ben kıyamadım çıkardım evde sık sık emziririm ek olarak mama da veririm öyle atlatırız diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…