- 18 Haziran 2022
- 4.740
- 6.541
- 108
Teşekkür ederim güzelimCnm gözün aydınsaglıkla büyüt bebişini, nasıl geçti doğumun, varmı bi sıkıntı anlat bıraz
Ölçtüm kuzum ya 150-160 arası çıkıyor ama dün iyiydim oğlanı gezmeye götürdük baya yürüdüm ettim derken 110 a düşmüştü az önce yine baktım 160 tatlı bişey yiyince de hemen yükseliyorÖlçtün mü kuzum nasıl şekerin
Ayyyy ne güzel bi haber çok şükürYaaa kızlar ben buraya yazmamışım 29 Mayıs günü doğum yaptım ben, kavuştuk bebişimle şükür
Şekerim var sanırım kuzum tokluk şekeri 150-160 çıkıyor ama diyeti uygulayınca yürüyüş yapınca normal çıkıyorBanada bu hamileliğim çok yavaş geçiyor gibi geldi
İyiyiz canım sen nasılsın o proplem olmaz en fazla kilolu doğar
Amin inşallah canım, darısı sana olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağınaAyyyy ne güzel bi haber çok şükürsağlıkla büyüt inşallah
19 sınır canım dahada yükselmesin diye alırlar mecbur çabucak toparlar inşallah kuzum geçmiş olsunAmin inşallah canım, darısı sana olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına
Benim oğlanı bugün küveze aldılar kızlar sarılık değerimiz 19 çıktı.
Diyete devam o zamanŞekerim var sanırım kuzum tokluk şekeri 150-160 çıkıyor ama diyeti uygulayınca yürüyüş yapınca normal çıkıyor
Yaa çok mutlu oldum sağlıkla büyür inşallah gözün aydınYaaa kızlar ben buraya yazmamışım 29 Mayıs günü doğum yaptım ben, kavuştuk bebişimle şükür
Amin inşallah balım sağol19 sınır canım dahada yükselmesin diye alırlar mecbur çabucak toparlar inşallah kuzum geçmiş olsun
amin inşallah canım sağol, darısı sağlıkla sana olur inşallahYaa çok mutlu oldum sağlıkla büyür inşallah gözün aydın
Ayy çok guzel bi dogum olmuş, sancını evde çekmen ve çabuk açılman çok iyi olmuşTeşekkür ederim güzelim29 Mayıs geceden ben sancılanmaya başladım ama doğum olacağı hiç aklıma gelmedi uyumaya çalışıyorum sürekli uyuyamadım annemlerde kalıyodm saat beş buçuk gibi dayanamayıp uyandırdım annemi hastaneye gidelim diye gittik hastaneye ebe 2 cm açıklık var eve git muayene saatleri içerisinde doktorunun yanına gel dedi. Eve geldim ama duramıyorum tasumuzun da tavsiyesiyle sıcak duşa girdim hem sancılarımı hafifletti hem de açıklık olmasına yardımcı olmuş annem 11 e kadar bekle sancılarını evde geçir daha rahat olur demişti ama ben 8 buçukta artık duramıyordum kalk gidelim dedim ve suyum da gelmişti sızıntı şeklinde. Kalktık gittik annemle ve sürpriz açıklığım 9 cm idi anne ben doğuruyorum dedim ya orada kahkaha atarak unuttum o sancıyı ıkınma işi biraz uzun sürdü maalesef ki uzun süre ıkınamıyordum tam pik noktalarda nefesim tükeniyor bırakıyordum. Bebeğin kalp atışları yavaşlayınca doktorum ufak kesi atıcam mecbur dedi 5 dikiş atıldı. 11.10 da doğdu bebeğim. 3600 kilo ve 52 cm. Yarın oğluşumun kontrolü var. Şu an ikimiz de gayet iyiyiz çok şükür rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cnm emme olayı nasıl, mama vermişmiydın,Amin inşallah canım, darısı sana olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına
Hiç üzülme canım önlem amaçlı alıyorlar tez bir zamanda iyileşsin bebeğinAmin inşallah canım, darısı sana olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına
Amin tasum inşallah
Ayy evet çok şükür o yönden güzel bir doğum hikayem olduAyy çok guzel bi dogum olmuş, sancını evde çekmen ve çabuk açılman çok iyi olmuşkilosu ve boyunada masallahh oğluşunun
Emme olayı iyi canım mama vermedim, sütüm de yetiyordu hatta sağıyordum bir yandan da. Ama iki saatte bir emiyordu. Bana kaşıkla sağdığını verseydin diyorlar da çocuğum doyduktan sonra kilitliyor ağzını açmıyordu, bir de uyurken kaşıkla versem Allah korusun nefes borusuna falan kaçar diye korkuyorum. Ne yapmam lazım bilemiyorumCnm emme olayı nasıl, mama vermişmiydın,
Amin inşallah kuzum, çok sağolHiç üzülme canım önlem amaçlı alıyorlar tez bir zamanda iyileşsin bebeğin
Üzülme cnm sarılıgı düşünce çıkarırlar, benimde sütüm vardı yetiyordu emiyordu aktif ama yeterli gelmiyor, mama vermiştim, hemşirede verelim sarılık olmasın dedi. ona ragmen 13e kadar çıktı, direkten dönmüştükAyy evet çok şükür o yönden güzel bir doğum hikayem oldu
Emme olayı iyi canım mama vermedim, sütüm de yetiyordu hatta sağıyordum bir yandan da. Ama iki saatte bir emiyordu. Bana kaşıkla sağdığını verseydin diyorlar da çocuğum doyduktan sonra kilitliyor ağzını açmıyordu, bir de uyurken kaşıkla versem Allah korusun nefes borusuna falan kaçar diye korkuyorum. Ne yapmam lazım bilemiyorum
Amin inşallah kuzum, çok sağol
Bizim 11 e düşmüş bugün emzirmeye gittiğimde baktım bebeğimin sesi kısılmış boğazından da hırıltılar geliyor yavrumun doktor üç dört saat daha kalsın dedi ama ben kıyamadım çıkardım evde sık sık emziririm ek olarak mama da veririm öyle atlatırız diye düşünüyorumÜzülme cnm sarılıgı düşünce çıkarırlar, benimde sütüm vardı yetiyordu emiyordu aktif ama yeterli gelmiyor, mama vermiştim, hemşirede verelim sarılık olmasın dedi. ona ragmen 13e kadar çıktı, direkten dönmüştük
Hayırlı bayramlar canımHayırlı bayramlar canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?