Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Canlarııımm canııım kızlaaaryaa hıc yazdıklarınız bıldırım gelmemıs bı bakıyım kımse yazmıyor dedım yazıyormussunuz megernapıyosunuz.sızlerın yerı cok baska,ben hep mınık kuşla ılgılenıyorum hayatımın en guzel zamanlarını gecırıyorum bekledıgıme degdı o kadar canımdan can kalbımın en degerlı en mınnos yanıAllahım hepımızın bebeklerıne saglık mutluluk versın ınsallah onların bır gulusı yeter Niqu cınsıyetı bellı oldumu kuzunun?

Yaaa ne güzel canım hep böyle mutlu ol bebeğinlene kadarlık oldu?
Bende iyi diyeyimki iyi olayım bu sıcaklarda gebelik nasıl ola bilirkigeceler uyku yok resmen nerdeyse her gün bir yerim ağrıyor..cinsiyeti erkek canım oğluşum olucak Allah'ın izniyle

Bırbucuk aylık oldu teyzesimaşallah saglıkla gelsıngecer gecer bu gunlerde neler gecmedıkı bı bakmıssın kucagında nıqucum

Cnm mutlulukla huzurla büyüt bebegını. Bende yazlığa geldım düzen değişti bıraz, atak dönemindeyım 15,5 aylık hiç durmuyor, hep bnı istıyor, tuvalete bıle gıdemıyorum, mızır mızır pesımde

Çok sagol canım benımaslında benımkıde yaramazbugun sabah kolık krızı tuttu yıne bayadır unutmustu tam 2,5 saat arabayla gezdırdım kıcagımda gezdırdım kesınlıkle susmadı agladı,canları sagolsun buyuduklerınde hepsı gececek ınsallah

Canm bizde 2 3 defa çıktık böyle arabayla acile gitmisligimiz var neden durmadan ağlıyor diye doktor 3. Aydan sonra duzelecek demişti
O günler geçmeyecekmiş gibi geliyor insana sonrada o küçük hallerini özlüyorsun

Bayadır unutmustu ama bu hafta ıkıncı bakalım ınsallah tamamen geceryerım ben onlarıbende aglıyom onla en sonunda ve uyuyor aglamaktan yorulup

Geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl yeni gördüm
Sağol balım, teşekkür ederim şimdi iyiyiz çok şükür atlattık sarılığı hırıltısı falan da ertesi gün geçmeye başladılar.
Sana da çok geçmiş olsun canım, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Az kalmış doğuma

Oyyyy geldi mi miniğimiz hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmmmm nasılsınız canım kaç günlük oldu

Oyy sağlıkla gelsin inşallah canımmmm

Amin inşallah canım, darısı sana olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına
Benim oğlanı bugün küveze aldılar kızlar sarılık değerimiz 19 çıktı.
Oyy geçmiş olsun canım bir an önce kavuşun inşallah miniğimize, hepsi geçecek hepsi bitecek Allahın izniyle
15,5 aydan çıldırıyorsun demek ve hala kolay değil demek ben de emeklese rahatlayacağım sanıyorum

Teşekkür ederim edoşum, çıkardık oldu baya sen nasılsın nasıl gidiyor

Teşekkür ederim edoşum, çıkardık oldu baya sen nasılsın nasıl gidiyor
Yaa eski msjı görmüşüm demek ki çok şükür canım. Biz de iyiyiz, ek gıdaya başladık, tadımlarla uğraşiyoruz, çok şükür bu günleri de gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…