- 14 Mayıs 2021
- 5.966
- 12.816
- 198
Yaaa ne güzel canım hep böyle mutlu ol bebeğinleCanlarııımm canııım kızlaaaryaa hıc yazdıklarınız bıldırım gelmemıs bı bakıyım kımse yazmıyor dedım yazıyormussunuz meger napıyosunuz.sızlerın yerı cok baska,ben hep mınık kuşla ılgılenıyorum hayatımın en guzel zamanlarını gecırıyorum bekledıgıme degdı o kadar canımdan can kalbımın en degerlı en mınnos yanı Allahım hepımızın bebeklerıne saglık mutluluk versın ınsallah onların bır gulusı yeter Niqu cınsıyetı bellı oldumu kuzunun?
Bırbucuk aylık oldu teyzesiYaaa ne güzel canım hep böyle mutlu ol bebeğinlene kadarlık oldu?
Bende iyi diyeyimki iyi olayım bu sıcaklarda gebelik nasıl ola bilirkigeceler uyku yok resmen nerdeyse her gün bir yerim ağrıyor..cinsiyeti erkek canım oğluşum olucak Allah'ın izniyle
Amin canım nerdeyse hiç dışarı çıkmıyorum ayaklarım şişiyor.YaaaBırbucuk aylık oldu teyzesimaşallah saglıkla gelsın gecer gecer bu gunlerde neler gecmedıkı bı bakmıssın kucagında nıqucum
Cnm mutlulukla huzurla büyüt bebegını. Bende yazlığa geldım düzen değişti bıraz, atak dönemindeyım 15,5 aylık hiç durmuyor, hep bnı istıyor, tuvalete bıle gıdemıyorum, mızır mızır pesımdeCanlarııımm canııım kızlaaaryaa hıc yazdıklarınız bıldırım gelmemıs bı bakıyım kımse yazmıyor dedım yazıyormussunuz meger napıyosunuz.sızlerın yerı cok baska,ben hep mınık kuşla ılgılenıyorum hayatımın en guzel zamanlarını gecırıyorum bekledıgıme degdı o kadar canımdan can kalbımın en degerlı en mınnos yanı Allahım hepımızın bebeklerıne saglık mutluluk versın ınsallah onların bır gulusı yeter Niqu cınsıyetı bellı oldumu kuzunun?
Geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl yeni gördümAmin inşallah canım, darısı sana olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına
Benim oğlanı bugün küveze aldılar kızlar sarılık değerimiz 19 çıktı.
Yatış önerdi doktorum ama yatmadım yarın tekrar gidicem diyete devam zaten ama sanırım insülin başlanıcak yarın bakalım endokrin sevk ettiDiyete devam o zaman
Çok sagol canım benımCnm mutlulukla huzurla büyüt bebegını. Bende yazlığa geldım düzen değişti bıraz, atak dönemindeyım 15,5 aylık hiç durmuyor, hep bnı istıyor, tuvalete bıle gıdemıyorum, mızır mızır pesımde
Canm bizde 2 3 defa çıktık böyle arabaylaÇok sagol canım benımaslında benımkıde yaramaz bugun sabah kolık krızı tuttu yıne bayadır unutmustu tam 2,5 saat arabayla gezdırdım kıcagımda gezdırdım kesınlıkle susmadı agladı,canları sagolsun buyuduklerınde hepsı gececek ınsallah
Bayadır unutmustu ama bu hafta ıkıncı bakalım ınsallah tamamen gecerCanm bizde 2 3 defa çıktık böyle arabaylaacile gitmisligimiz var neden durmadan ağlıyor diye doktor 3. Aydan sonra duzelecek demişti
O günler geçmeyecekmiş gibi geliyor insana sonrada o küçük hallerini özlüyorsun
Hayırlısı olsun canım benim inşallah en kısa zamanda normale dönerYatış önerdi doktorum ama yatmadım yarın tekrar gidicem diyete devam zaten ama sanırım insülin başlanıcak yarın bakalım endokrin sevk etti
Sağol balım, teşekkür ederimGeçmiş olsun kuzum şimdi nasıl yeni gördüm
Oyyyy geldi mi miniğimiz hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmmmm nasılsınız canım kaç günlük olduCanlarııımm canııım kızlaaaryaa hıc yazdıklarınız bıldırım gelmemıs bı bakıyım kımse yazmıyor dedım yazıyormussunuz meger napıyosunuz.sızlerın yerı cok baska,ben hep mınık kuşla ılgılenıyorum hayatımın en guzel zamanlarını gecırıyorum bekledıgıme degdı o kadar canımdan can kalbımın en degerlı en mınnos yanı Allahım hepımızın bebeklerıne saglık mutluluk versın ınsallah onların bır gulusı yeter Niqu cınsıyetı bellı oldumu kuzunun?
Oyy sağlıkla gelsin inşallah canımmmmYaaa ne güzel canım hep böyle mutlu ol bebeğinlene kadarlık oldu?
Bende iyi diyeyimki iyi olayım bu sıcaklarda gebelik nasıl ola bilirkigeceler uyku yok resmen nerdeyse her gün bir yerim ağrıyor..cinsiyeti erkek canım oğluşum olucak Allah'ın izniyle
Oyy geçmiş olsun canımAmin inşallah canım, darısı sana olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına
Benim oğlanı bugün küveze aldılar kızlar sarılık değerimiz 19 çıktı.
15,5 aydan çıldırıyorsun demek ve hala kolay değil demekCnm mutlulukla huzurla büyüt bebegını. Bende yazlığa geldım düzen değişti bıraz, atak dönemindeyım 15,5 aylık hiç durmuyor, hep bnı istıyor, tuvalete bıle gıdemıyorum, mızır mızır pesımde
3,5 aylık olduu edoşummmOyyyy geldi mi miniğimiz hayırlı uğurlu olsun çok sevindimmmmm nasılsınız canım kaç günlük oldu
Ay ben o kadar süredir girmiyormuşym buralara demek ki3,5 aylık olduu edoşummmbüyüler dogdularda yerım ben onları
Teşekkür ederim edoşum, çıkardık oldu bayaOyy geçmiş olsun canımbir an önce kavuşun inşallah miniğimize, hepsi geçecek hepsi bitecek Allahın izniyle
15,5 aydan çıldırıyorsun demek ve hala kolay değil demekben de emeklese rahatlayacağım sanıyorum
Yaa eski msjı görmüşüm demek kiTeşekkür ederim edoşum, çıkardık oldu bayasen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?