- 18 Haziran 2022
- 4.740
- 6.541
- 108
Çok şükür canım benim, sağlıkla büyütelim bebişlerimiziYaa eski msjı görmüşüm demek kiçok şükür canım. Biz de iyiyiz, ek gıdaya başladık, tadımlarla uğraşiyoruz, çok şükür bu günleri de gördük
Ben 12 gun sonra zorunlu olarak ıse baslıyorum bankacı oldugum ıcın yerıme daha fazla bakacak bırı yok ,ya ıstıfa edicem ya donmek zorundayım o kadse uzuldum kı tarıfsız,annem bakacak ama yınede cok burugumYaa eski msjı görmüşüm demek kiçok şükür canım. Biz de iyiyiz, ek gıdaya başladık, tadımlarla uğraşiyoruz, çok şükür bu günleri de gördük
yaa ben çok üzüldüm bu mesajına bırakıp çalışmak çok zorBen 12 gun sonra zorunlu olarak ıse baslıyorum bankacı oldugum ıcın yerıme daha fazla bakacak bırı yok ,ya ıstıfa edicem ya donmek zorundayım o kadse uzuldum kı tarıfsız,annem bakacak ama yınede cok burugumkeske bende tadım yaptıgımız gunlerı gorebılseydım..
Bende çok üzülüyorum meloom hemde nasıılllyaa ben çok üzüldüm bu mesajına bırakıp çalışmak çok zor
Oyy nasıl üzüldümmmm, canım benim yaa sana kocaman sarılıyorumm canım, ben de anneme bile bırakmaz istemezdim, eminim çok iyi bakacaklar ama insanın yüreği elvermiyor, Allah yardımcın olsun canım. Süt izni falan olıyor mu?Ben 12 gun sonra zorunlu olarak ıse baslıyorum bankacı oldugum ıcın yerıme daha fazla bakacak bırı yok ,ya ıstıfa edicem ya donmek zorundayım o kadse uzuldum kı tarıfsız,annem bakacak ama yınede cok burugumkeske bende tadım yaptıgımız gunlerı gorebılseydım..
Kuzum süt iznini cumayı bırlestırcektım onada hayır dedıler tek portfoy olacagım ıcın ancak ıste 16.30da cıkmaya calısıcam işten.sagolOyy nasıl üzüldümmmm, canım benim yaa sana kocaman sarılıyorumm canım, ben de anneme bile bırakmaz istemezdim, eminim çok iyi bakacaklar ama insanın yüreği elvermiyor, Allah yardımcın olsun canım. Süt izni falan olıyor mu?
Annelerimiz biz 40 günlükken işe başlamışlar, soruyorum nasıl yaptınız, hadi özlemi geçtim nasıl sütün kesilmedi diye, o zaman şartlar onu gerektiriyordu diyor. 2,5 yaşına kadar da emmişim. Benim bebem 2 aylıkken emmeyi bıraktı, sağarak veriyorum sütümü, diyeceğim şu ki gerçekten bir şekilde halloluyor, dayanma gücü de geliyor, alışılıyor herşeye, başı biraz zor olur ama napalım kuzum, malesef ülke şartları, iş şartları böyle, paraya hepimizin ihtiyacı varKuzum süt iznini cumayı bırlestırcektım onada hayır dedıler tek portfoy olacagım ıcın ancak ıste 16.30da cıkmaya calısıcam işten.sagolinsallah hem bebısım hem ben bu ayrılıga alısabılırız ıcım gıdıyor..
Destegın ıcın tesekkur ederım canım benımAnnelerimiz biz 40 günlükken işe başlamışlar, soruyorum nasıl yaptınız, hadi özlemi geçtim nasıl sütün kesilmedi diye, o zaman şartlar onu gerektiriyordu diyor. 2,5 yaşına kadar da emmişim. Benim bebem 2 aylıkken emmeyi bıraktı, sağarak veriyorum sütümü, diyeceğim şu ki gerçekten bir şekilde halloluyor, dayanma gücü de geliyor, alışılıyor herşeye, başı biraz zor olur ama napalım kuzum, malesef ülke şartları, iş şartları böyle, paraya hepimizin ihtiyacı varAllah kolaylaştırsın inşallah
Aynen canım, önemli olan kaliteli vakit geçirmek, hiç dert etme, herşey hallolur. Çok zor ama herşeye alışılıyor kuzum.Destegın ıcın tesekkur ederım canım benımevet annemde aynısını dıyor oda bırakmıs bız cok kucukken bakıcıya.ınsallah en guzelı en hayırlısı olsun bızım ve mınnoslarımız ıcın onları cok bekledık bız bızım en degerlı varlıklarımız,artık haftasonlarımı ful bebegıme ayırırım bı sekılde arayı kapatırız esıme dedım zaten evde yemek falan bekleme artık ben oglumla ılgılenırım annemden aldıktan sonra her dakıkamı ona ayırırım dedım
Canım benim oğlanda 15 aylıkken yürüdü ama nasıl yürüdü var ya şimdi ben malum yürütemedim ondan annem yanımda onun sayesinde sabah akşam parkta durmadan yürüttü en sonda bıktı bizden yürüdümelegim can meloşum sana bir şey soracağım benim oğlan 17 aylık oldu ve hala yürümüyor senin bebeler ne zaman yürütmüştü.
Benim diğerleri de geçti ama 13 14 aylık yürümüşlerdi ve emeklememişlerdi. Bu sıpa 12 aylıkken ayaklarına baştı tam anlamıyla öncesi hep geriye topluyorsun ayaklarını, 14 aylık emekledi.şimdi de turuna turuna veya emwkliywrek her işini hallediyorama dengede durmada pek istekli değil ya ama çene desen, papağan mübarek, senle otursun kahve muhabbeti yapsın...
Amin canımAyy valla bilemiyorum Niqu ya deniyoruz ama bakalım benimkiler hep önce konuştu ama bu onları konuşma konusunda solladıama işte ayaklar tembel çıktı... Hepsinin gelişimi gerçekten farklı Rabbim sağlık versin tüm kuzulara sen nasılsın, ne zaman doğum?
Amin canımRabbim kolaylıklar versin canımsu gibi gelsin geçsin inşallah
Konuya henuz hakım degılım ama yerım ben onun agzınımelegim can meloşum sana bir şey soracağım benim oğlan 17 aylık oldu ve hala yürümüyor senin bebeler ne zaman yürütmüştü.
Benim diğerleri de geçti ama 13 14 aylık yürümüşlerdi ve emeklememişlerdi. Bu sıpa 12 aylıkken ayaklarına baştı tam anlamıyla öncesi hep geriye topluyorsun ayaklarını, 14 aylık emekledi.şimdi de turuna turuna veya emwkliywrek her işini hallediyorama dengede durmada pek istekli değil ya ama çene desen, papağan mübarek, senle otursun kahve muhabbeti yapsın...
İyiyiz kuzum çok şükür, uykudayken aniden yüksek sesli ağlayarak uyanmaları oluyor sebebini hala anlamış değilim. Gaz mıdır dedim gazı olsa susmaz diyorlar .d korkuyor mu uykusunda acaba bilemiyorum ki
Rabbim daha iyi etsin inşallahİyiyiz kuzum çok şükür, uykudayken aniden yüksek sesli ağlayarak uyanmaları oluyor sebebini hala anlamış değilim. Gaz mıdır dedim gazı olsa susmaz diyorlar .d korkuyor mu uykusunda acaba bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?