Benim hepsi yaşına gelmeden yürüdüler kuzum en son bu bebegimde 11 aylık yürüdü totosu agır belki minnoşun yürümek istemiyordurmelegim can meloşum sana bir şey soracağım benim oğlan 17 aylık oldu ve hala yürümüyor senin bebeler ne zaman yürütmüştü.
Benim diğerleri de geçti ama 13 14 aylık yürümüşlerdi ve emeklememişlerdi. Bu sıpa 12 aylıkken ayaklarına baştı tam anlamıyla öncesi hep geriye topluyorsun ayaklarını, 14 aylık emekledi.şimdi de turuna turuna veya emwkliywrek her işini hallediyorama dengede durmada pek istekli değil ya ama çene desen, papağan mübarek, senle otursun kahve muhabbeti yapsın...
18 aya kadar normal dedi sağlık ocağındaki ebe, birde emekliyor, tutuna tutuna istediği her yere gidiyor, şuara kanapeye çıkmayada başladı... Zaten tam anlamıyla ayağa basmayı da 12 aylık başladı. Öncesi hep geriye topluyordu ayaklarını.. 8 aylıktı doktora sorduğumda, basmıyor diye... Basar annesi, acelesi yok demişti... Şimdide bakalım 18 aya doğru gidiyoruz.Benim hepsi yaşına gelmeden yürüdüler kuzum en son bu bebegimde 11 aylık yürüdü totosu agır belki minnoşun yürümek istemiyordur
Dr götürdün mü canım
Ne kadarlık oldu canım bebişko, çay kaşığıyla zeytinyağı da veriyordum ben ama 6 ay sonrasıydı sanırım.melegim can meloşum benım mınık pompişim kabız oldu yaa,ilk 3 ay prebıyotık ve laktaz enzımı vermıstık kolık oldugu ıcın onları bırakınca kakası katılastı kabız oldu sımdıde.dr a sorup glıserınlı fıtıl aldım ama nasıl yapıcam hıc bılmıyorum benı bı aydınlatabılırmısın
Kuzum 4 aylık olmak uzere.dr sabah aksam bır kasık ver dedı zeytınyagındanda,verdım dunden berı popsunada surdum hatta ama işe yaramadı malesef.yarın 4.gunu normaldede 2-3 gunde bır yapardı ama bu kez aşırı ıkınma aglama yemek yıyeyeme vardı dun doktora götürdük doktor rontgen cektı birde idrar tahlılı aldı kabızlık ve gaz var dedı.süt ıcen bebek nasıl kabız olur oda ilginç birşeyNe kadarlık oldu canım bebişko, çay kaşığıyla zeytinyağı da veriyordum ben ama 6 ay sonrasıydı sanırım.
Bilmiyorum ki tasum olabilirRabbim daha iyi etsin inşallahSebepsiz oyle bir alışkanlık edinmiş olabilir mi acaba, bebekler alışkanlıkları ve rutinleri seviyorlar iyi veya kötü
Maşallah kuzuyaKuzum 4 aylık olmak uzere.dr sabah aksam bır kasık ver dedı zeytınyagındanda,verdım dunden berı popsunada surdum hatta ama işe yaramadı malesef.yarın 4.gunu normaldede 2-3 gunde bır yapardı ama bu kez aşırı ıkınma aglama yemek yıyeyeme vardı dun doktora götürdük doktor rontgen cektı birde idrar tahlılı aldı kabızlık ve gaz var dedı.süt ıcen bebek nasıl kabız olur oda ilginç birşey
Fitili kat aşkım yumuşatır yapar ne veriyorsun anne sütümü sadece mama felan veriyorsan zeytinyagı kat içine vermiyorsan agzına iki damla damlat canım düzelir hemen bebeklerde zararı yok zeytinyagınınmelegim can meloşum benım mınık pompişim kabız oldu yaa,ilk 3 ay prebıyotık ve laktaz enzımı vermıstık kolık oldugu ıcın onları bırakınca kakası katılastı kabız oldu sımdıde.dr a sorup glıserınlı fıtıl aldım ama nasıl yapıcam hıc bılmıyorum benı bı aydınlatabılırmısın
Vay sıpa kanepeye çıkmaya başladı am yürümüyor mu kaslarda gelişimde sıkıntı yoksa yürür canım çok var 18 aylık yürüyen zaten dogunca topuk kanı alıyorlar bi sıkıntı olsa çıkardı diye düşünüyorum canım sabırla bekle bakim yürüyünce yaz bize genetikde önemli ailede geç yürüme varsa normal18 aya kadar normal dedi sağlık ocağındaki ebe, birde emekliyor, tutuna tutuna istediği her yere gidiyor, şuara kanapeye çıkmayada başladı... Zaten tam anlamıyla ayağa basmayı da 12 aylık başladı. Öncesi hep geriye topluyordu ayaklarını.. 8 aylıktı doktora sorduğumda, basmıyor diye... Basar annesi, acelesi yok demişti... Şimdide bakalım 18 aya doğru gidiyoruz.
Ben bir ara verdim çok çok az sonra bıraktım tahin veriyorum benmelegim can Niqu Tikabasa baska unuttuğum varsa kızlar siz ek gıdada pekmez yada keçıboynuzunu özü verdinizmi bebislere
1 yaşından sonra pekmez sade canım 8 9 ayda ek gıdaya çay kaşıgı ile karıştırıp veren varmelegim can Niqu Tikabasa baska unuttuğum varsa kızlar siz ek gıdada pekmez yada keçıboynuzunu özü verdinizmi bebislere
Ben verdim cnm kahvaltılarının üstüne, pekmez, keçi boynuzu ve hurma özüde koyuyordummelegim can Niqu Tikabasa baska unuttuğum varsa kızlar siz ek gıdada pekmez yada keçıboynuzunu özü verdinizmi bebislere
2 3 defa bnde verdim az keçıboynuzunuBen verdim cnm kahvaltılarının üstüne, pekmez, keçi boynuzu ve hurma özüde koyuyordum
Ben doğal pekmez vermiştimmelegim can Niqu Tikabasa baska unuttuğum varsa kızlar siz ek gıdada pekmez yada keçıboynuzunu özü verdinizmi bebislere
HoşeldınnnGeldim
Canlarım benim hoşbuldumHo
Hoşeldınnnkızlar bakın kim geldii, ben yine buldumm yıllar sonraa
Cnm büyütüyoruz çok şukur bebişlerımizi, bikaç arkadasımız kaldı, rabbım onlara da hayırlısıyla versın dıye dua edıyoruzCanlarım benim hoşbuldumanneler grubuna transfer olmuşsunuz ne kadar güzel yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?