- 12 Eylül 2022
- 2.814
- 5.170
- 88
- 32
Ne kadar çok şey kaçırmışımCnm büyütüyoruz çok şukur bebişlerımizi, bikaç arkadasımız kaldı, rabbım onlara da hayırlısıyla versın dıye dua edıyoruztabii uzun yıllar gecti, kimyasallar, ugrasanlar, tüp bebek tutmayanlar, boşananlar oldu. Ama kımse vazgecmedi
Ayy merhaba canımNe kadar çok şey kaçırmışımben de hala uğraşanlar kismindayim ben de dua isterim
Allah isteyen herkese versin cnm, gerckten burda mucızelerıde gördük, okdar farklı hıkayeler gördük ki, hiçbişy imkansz değilmiş, tüp bebekle tutmayıp ertesi ay kendiliğinden olanmı dersin, 40 yaşıma ragmen her ay üst üste 3 kımyasaldan sonra hamiş kalanmı dersin. (benNe kadar çok şey kaçırmışımben de hala uğraşanlar kismindayim ben de dua isterim
Cnm bebişler ara ara dönem dönem oluyor kabız, sonra düzene giriyor falan yani hepsi dönemsel ama çaresi bilemedım, ben bı teknik denıyordum ama şimdi soylemım herkes yapmaz cunkuKızlar benım bebıtomun kabızlıgına bır cozum bulamıyorum yaanne sutu ve mama ıcıyor mamasınıda degıstırdım hippten sma comforta gectım kabızlıga ıyı gelıyor dıye 5 gun oldu bugun yıne yok bol ıkınıyo yıne bugun.dısarı falan cıkarıp gezdırınce yapıyo bazen acaba stresemı gırıyo evde anlamadım.
Canım hoş geldin iyiki geldinNe kadar çok şey kaçırmışımben de hala uğraşanlar kismindayim ben de dua isterim
Yeni doğduğunda benim oğlanda oluyordu doktor bana dediğinde bir kaç gün için strese girme o zaman bende saldım hiçbir şey yapmıyordum kabız için şimdi günde kaç defa yapıyorKızlar benım bebıtomun kabızlıgına bır cozum bulamıyorum yaanne sutu ve mama ıcıyor mamasınıda degıstırdım hippten sma comforta gectım kabızlıga ıyı gelıyor dıye 5 gun oldu bugun yıne yok bol ıkınıyo yıne bugun.dısarı falan cıkarıp gezdırınce yapıyo bazen acaba stresemı gırıyo evde anlamadım.
Canım benim allahım en kısa zamanda sanads nasip etsin inşallahNe kadar çok şey kaçırmışımben de hala uğraşanlar kismindayim ben de dua isterim
Hayırlı doğumlar cnmKızlar 22 sinde doğum var dua edin
Bir şey kalmadı sağ salim kucağına al bebişini canım kolay doğumun olsunKızlar 22 sinde doğum var dua edin
Canım benim çok teşekkür ederim amin inşallahM Marryyj hayırlı doğumlar canım, sağlıkla al kucağına
bebekheyecani canımm sen de hoş geldiinn, sağlıkla tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
Sadece yumurta için ilaç kullandım. Aşılama yapmadım henüz. Direk tüp bebeğe atlamak istiyorum sanırım. Onun için de maddiyati bekliyorum bakalımAyy merhaba canımolsun elbet sende mınnosunu kucagına alacaksın,bızım grup bambaska yaa bıda tarıh yazmaz boyle bır grubu bence bebeklerın gelecegı zaman onceden bellı gelecegı zamanı beklıyor en kısa zamanda guzel haberı alırsın ınsallah.neler yapıyorsun pekı aşılama vs adımlarına gectınmı?ben mesela tam aşılama yapın artık bana dıye doktora gıttıgım ay olmustu,bıyerden sonra yardımcı teknıkler cok ıyı oluyor,tıkabasanın dedıgı gıbı kımımız asılama kımımız tup bebek kımımız uzun bekleyıs sonucu kımımız kımyasal kımımız hemencecık bır sekılde evlatlarımıza kavustuk ınsallah en kısa zamanda sendende guzel haberı alırız
Allah in dediği oluyor işin sonundaAllah isteyen herkese versin cnm, gerckten burda mucızelerıde gördük, okdar farklı hıkayeler gördük ki, hiçbişy imkansz değilmiş, tüp bebekle tutmayıp ertesi ay kendiliğinden olanmı dersin, 40 yaşıma ragmen her ay üst üste 3 kımyasaldan sonra hamiş kalanmı dersin. (ben) ...
Canım benim hoşbuldumCanım hoş geldin iyiki geldinnasılsın ne yapıyorsun?tedavimi oluyorsun yoksa bekliyormusun kendiliğindenmi olsun anlat bakalım
Amin inşallah canım benimCanım benim allahım en kısa zamanda sanads nasip etsin inşallah
Yaaa hoşbuldumM Marryyj hayırlı doğumlar canım, sağlıkla al kucağına
bebekheyecani canımm sen de hoş geldiinn, sağlıkla tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
Kuzum tüp bebek yaptırmak istiyorsun sanırım ama o sürec çok zor ben geçtim biliyorum acaba ondan önce ilacmı kullansan?Canım benim hoşbuldumhepinizi gördüğüme çok sevindim gerçekten. Ben bekliyorum henüz bir gelişme yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?