Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Ne kadar çok şey kaçırmışım ben de hala uğraşanlar kismindayim ben de dua isterim

Ne kadar çok şey kaçırmışım ben de hala uğraşanlar kismindayim ben de dua isterim
Ayy merhaba canımolsun elbet sende mınnosunu kucagına alacaksın,bızım grup bambaska yaa bıda tarıh yazmaz boyle bır grububence bebeklerın gelecegı zaman onceden bellı gelecegı zamanı beklıyor en kısa zamanda guzel haberı alırsın ınsallah.neler yapıyorsun pekı aşılama vs adımlarına gectınmı?ben mesela tam aşılama yapın artık bana dıye doktora gıttıgım ay olmustu,bıyerden sonra yardımcı teknıkler cok ıyı oluyor,tıkabasanın dedıgı gıbı kımımız asılama kımımız tup bebek kımımız uzun bekleyıs sonucu kımımız kımyasal kımımız hemencecık bır sekılde evlatlarımıza kavustuk ınsallah en kısa zamanda sendende guzel haberı alırız

Allah isteyen herkese versin cnm, gerckten burda mucızelerıde gördük, okdar farklı hıkayeler gördük ki, hiçbişy imkansz değilmiş, tüp bebekle tutmayıp ertesi ay kendiliğinden olanmı dersin, 40 yaşıma ragmen her ay üst üste 3 kımyasaldan sonra hamiş kalanmı dersin. (ben) ...

Kızlar benım bebıtomun kabızlıgına bır cozum bulamıyorum ya anne sutu ve mama ıcıyor mamasınıda degıstırdım hippten sma comforta gectım kabızlıga ıyı gelıyor dıye 5 gun oldu bugun yıne yok bol ıkınıyo yıne bugun.dısarı falan cıkarıp gezdırınce yapıyo bazen acaba stresemı gırıyo evde anlamadım.

Cnm bebişler ara ara dönem dönem oluyor kabız, sonra düzene giriyor falan yani hepsi dönemsel ama çaresi bilemedım, ben bı teknik denıyordum ama şimdi soylemım herkes yapmaz cunku cesaret işi ama eskiler annemler bu teknıgı kullanırmış. Baktım gördüm 3-4 gündür yapmadı ben osekılde yaptrıyordum rahatlıyordu kuzucum, özelden yazım sana smdı kımse örnek almasın

Yeni doğduğunda benim oğlanda oluyordu doktor bana dediğinde bir kaç gün için strese girme o zaman bende saldım hiçbir şey yapmıyordum kabız için şimdi günde kaç defa yapıyor

Sadece yumurta için ilaç kullandım. Aşılama yapmadım henüz. Direk tüp bebeğe atlamak istiyorum sanırım. Onun için de maddiyati bekliyorum bakalım grubumuz efsaneydi bu arada

Allah in dediği oluyor işin sonunda biz tabi acele ediyoruz herşey için

Canım hoş geldin iyiki geldinnasılsın ne yapıyorsun?tedavimi oluyorsun yoksa bekliyormusun kendiliğindenmi olsun anlat bakalım
Canım benim hoşbuldum hepinizi gördüğüme çok sevindim gerçekten. Ben bekliyorum henüz bir gelişme yok

kızllar selam herkese ,gebelik düşüncesi içerisindeyim bu sürece daha yeni başladım fakat başlamadan kan değerlerime baktırdım demir eksikligim çıktı bununla beraber doktor bana demir ilacı yazdırdı onun dışında eşim salazopyrn kullanıyordu bu ilacın yan etkisi de geçici olarak sperm sayısında ve hareketinde azalma ve şekil değişikliklerine yol açmaktadır. ama yaklaşık 4 ay dır ilacı bıraktı .ama kan tahlil geçen ona da yaptırdık .tiroid yavaş çalıştığı tsh yüksek çıktı sperm kalitesini düşüyor. Yani kızlar böyle bir durum yaşayan var mı lütfen fikir veriiinnn yardımcı olunnnnnbu engel olur mu ilaç kullanıyor şu an ama sorun çıakrırı mı bu durum böyle bir durum yaşayan var mıdır bana yardımcı olursanız sevinirim:)

Canım benim hoşbuldum hepinizi gördüğüme çok sevindim gerçekten. Ben bekliyorum henüz bir gelişme yok
Kuzum tüp bebek yaptırmak istiyorsun sanırım ama o sürec çok zor ben geçtim biliyorum acaba ondan önce ilacmı kullansan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…