Anne Grupları Yine kızlar toplandık eskisi gibi☺️🫶🏻🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

Anlıyorum seni testi ilk görüyorsun sonra kabullenmek zor oluyor arada kalıyorsun

Bi de bugün itibariyle 1 gün gecikmiş bulunuyorum. Sanki çizgiler gecikmeye rağmen silik gibi
Canım benım gecıkmenın ılk gunlerınde normal siliklik yarında yap bakalım bir test koyulasma olursa o zaman kan verme ısıne gırersın.daha once kaybın olmustu 2 kez hatırlıyorum,genetık test yaptırmısmıydın canım?korkunu anlıyorum bende ılk dıs gebelıö yasamıstım keseyı gorene dek hep yuregım agzımdaydı..Allahım hayırlarla guzellıklerle kalbıne gore versın ınsallah

Evet canım 1 boş gebelik 1 kalp durması 3 de kimyasal gebelik var . Genetik testlerimiz yapıldı onlarında atcaktım size unuttum bi bakayım nereye koydum hatırlamıyorum resimi çekip atıyım henüz doktoruma bile göremedim . Galiba pıhtılaşmaya yatkınlık var

Cnm naptın, sımdı gördüm mesajlaşmalarınızı, test yaptınmı yine, genetik test sonucunu at

Kız nasıl ne yapıcan gözün aydın sağlıkla gelsin pıhtılaşma varsa iğne kullanırsın bende yokken bile kullanıyordum
Çok can yakıyor mu acaba nasıl alışcam bilmiyorum normalde iğneden çok çekinen biriyim

Çok can yakıyor mu acaba nasıl alışcam bilmiyorum normalde iğneden çok çekinen biriyim
Büyük oğlumda 2 tane iğne kullanıyordum progestan iğnesi kalçadan o en çok beni yaktı 2 trimestirde bıraktırdı ama oksapar sona kadar vurdum son gebeliğimde sadece clexan vurdum alıştım bile söz konusu evlat olunca insan sabır ediyor korkulucak hiçbir şey yok tüp bebek tedavisi daha zor emin ol

Cnm mutlaka iğne kullan, bnde kullandım çok korkardım ama alışıyorsun, göbekten en iyisi, 2 gün sonraki beta guzel çıkarsa iğne yazdır ama kese görmeden iğne vermıyolar

İlla ki bende alışmandır dediğin gibi tüp bebek süreci daha çok zor . Allah böyle uygun görmüş demek ki vakti zamanı şimdiymiş sağlıkla ilerlersin de inşallah

Cnm kolay hamile kalabılıyorsun, buda guzel bıseyinş saglıklı ilerler, elbet saglıklı bir bebiş seni bulacak
Cnm mutlaka iğne kullan, bnde kullandım çok korkardım ama alışıyorsun, göbekten en iyisi, 2 gün sonraki beta guzel çıkarsa iğne yazdır ama kese görmeden iğne vermıyolar
Evet kuzum kürtajın üzerinden 5 ay geçti 2 ay korunmuştum zaten Ağustos ayı da hep koşturmayla geçti düğünlerdi derken hamile kalmışım ama hiç beklemiyordum yeminle şok geçirdim ağladım bile test pozitif çıkınca Napcam diye . Çarşamba gününe randevu aldım doktoruma bakalım ne zaman uygun görürse o zaman başlarım iğneye

İlla ki bende alışmandır dediğin gibi tüp bebek süreci daha çok zor . Allah böyle uygun görmüş demek ki vakti zamanı şimdiymiş sağlıkla ilerlersin de inşallah
Tabi alışırsın canım hele kucağına unutursun bu acıları

Kızlar sabah randevum var uyku tutmadı genetik testlerimi atcaktım bulamamıştım . Yeni geçtiler elime bakrmısınız bi anlayan varsa

Eklentiler

• IMG_3337.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 10
Cnm naptın doktorda,
Kuzum 26 Eylül Cuma günü 108 olan değer çarşamba günü 791 olmuş Progestan da 15,8 çıktı . Troidlerim tam sınırda 4 olmuş. Onun için de ilaç kullanıyorum zaten . Progestan Folik asit başladık bide . Artı olarak kese görürününce ilk 3 ay iğne kullanacakmışım . Sağlıkla ilerlerse doğuma kadar kullanıp kullanmıcamı bazı testler istedi onlardan sonra karar verecekmiş. Haftaya kese görmek için çağırdı sonuçlardan sonra aradı değerlerim güzel artmış endişe etme dedi . Biraz da azar yedim tabi 45 yaşındaki hastalarım senden daha umutlu ve hevesli henüz 25 yaşındasın kendine gel bu farkı bir bebek farklı bir hamilelik moralini topla böyle salma kendini dedi . Motive oldum açıkçası birinin. Bunları sert söylemesi gerekiyormuş demek ki .biraz umudum var inşallah herşey güzel ilerler .

Kızlar sabah randevum var uyku tutmadı genetik testlerimi atcaktım bulamamıştım . Yeni geçtiler elime bakrmısınız bi anlayan varsa
Mesajını görmüşüm sanmışımki cevap yazmışım Allah sanada yaşatsın bu uykusuz gecelerin tadına bakKuzum hiçbir anlayışım yok bu testlerden pıhtı olsa bile korkma sana yine diyorum bende yoktu ama yinede 9 ay iğneler fitil kullandım her iki gebelikte doktorun doğru söylüyor bu başka bebek başka bir gebelik her iki oğlumdada farklı gebelik yaşadım o zaman anladım ondan iyi düşün daha 25 yaşındasın kadın ne kadar genç olursa uğurlu gebelik şansı daha çok

Cnm saglıkla ilerler inşallahgüzel haberlerını beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…