Yine kocam yine bir sorun acil cevap arkadaşlar

Nur_ece

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
621
181
103
Kızlar kayınvalidem bugün aradı akşam bize gelin yemeğe ..küçük çocuğum var iki gündür burası çok soğuk bende dedim anne geliriz ama hava soğuk olmazsa akşam siz gelin bize hep beraber yiyelim ..eşime de bu şekilde dedim . Bana kızdı bağırdı sen bize soğuk onlara soğuk değil mi ayağımıza çağırıyorsun diye .. ben de çocuk için dedim yabancı değiller diye ..sen kendi ailene giderken soğuk değil bizimkine mi soğuk ..ben asla ayrımcılık yapmam ..iki tarafa da giderim ..öyle diyince sinirlerim bozuldu..

Normalde bir sorun mu var ?
Eşin aşırı tepki vermiş ?

Onlar öyle şey bilmezler gelirler..Bi sorunumuz da yoktu sabah gayet güzel konuştuk..sinirlerim alt üst oldu haksızlık yaptı bana

Eşinin eşref saatine denk gelmemiş bence.Ne var bunda abartılıcak.Bikere annemde olsa babamda olsa evladım önce gelir.O zman ne onlar gelsin nede siz gidin çokmu lazım?
Sinir oluyorm şu snn ailen bnm ailem lafına,eşinin ilk öncelik tanıması gereken ailesi çocuğu ve sen sin canım henüz idrak edememiş galiba...

Yaşlı insanlar mı? Soğuk onlara da soğuk ama gerçekten.. yani bende de bebek var, her zaman önceliğimiz o elbette ama başkalarını da düşünmek lazım.

Önyargılı davranması çok kırdı beni..hemen konuyu senin ailen benim ailem konusuna çekti ..ki ben kötü niyetle söylemedim ..

Kayınvalidenle aran iyiyse, geldiklerinde de ki, ''annecim eşim için de benim için de soğuk önemli değil de, torunun bu soğukta çıkarsa hastalanır diye, sırf onun için böyle bi öneride bulundum, alınmadın değil mi?'' de.

kadının zaten eminim alınmak aklına gelmemiştir, sonuçta davetini reddetsen de, hemen ardından sen davet etmiş çağırmışsın. + geçerli sebebin de var.
ayıp bi şey yok bunda. kadın da normal bi kişilikse ''yok kızım iyi düşünmüşsün'' tarzı bi cevap verir.

o sırada da kocan olacak adama bakarak ''gördün mü, kızacak bi durum yok, ayrıca annemle aramdaki diyaloglara bi daha karışmazsan iyi olur, biz böyle kararlaştırdık, böyle yaptık'' de gülerek :)

Kocan böyle laflar söylemeyi nereden öğrenmiş acaba? Kafası kaynana kafası gibi çalışıyor yok senin ailen yok benim ailem...

gelemeyiz deyip kestirip atmamışsın. seçenek sunmuşsun bize gelin demişsin. çok abartmış eşin. herşeye böyle abartılı tepkimi veriyo

Ay senin açından daha zorYemek yap uğraş çocukla. Bi de üzerine azar işit. Deli mi ne?!

Canım kayınvalidem alınamaz aklıma bile gelmez afedersiniz b..luk benimkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…