Ay senin açından daha zorYemek yap uğraş çocukla. Bi de üzerine azar işit. Deli mi ne?!Kızlar kayınvalidem bugün aradı akşam bize gelin yemeğe ..küçük çocuğum var iki gündür burası çok soğuk bende dedim anne geliriz ama hava soğuk olmazsa akşam siz gelin bize hep beraber yiyelim ..eşime de bu şekilde dedim . Bana kızdı bağırdı sen bize soğuk onlara soğuk değil mi ayağımıza çağırıyorsun diye .. ben de çocuk için dedim yabancı değiller diye ..sen kendi ailene giderken soğuk değil bizimkine mi soğuk ..ben asla ayrımcılık yapmam ..iki tarafa da giderim ..öyle diyince sinirlerim bozuldu..
Canım kayınvalidem alınamaz aklıma bile gelmez afedersiniz b..luk benimkindeKayınvalidenle aran iyiyse, geldiklerinde de ki, ''annecim eşim için de benim için de soğuk önemli değil de, torunun bu soğukta çıkarsa hastalanır diye, sırf onun için böyle bi öneride bulundum, alınmadın değil mi?'' de.
kadının zaten eminim alınmak aklına gelmemiştir, sonuçta davetini reddetsen de, hemen ardından sen davet etmiş çağırmışsın. + geçerli sebebin de var.
ayıp bi şey yok bunda. kadın da normal bi kişilikse ''yok kızım iyi düşünmüşsün'' tarzı bi cevap verir.
o sırada da kocan olacak adama bakarak ''gördün mü, kızacak bi durum yok, ayrıca annemle aramdaki diyaloglara bi daha karışmazsan iyi olur, biz böyle kararlaştırdık, böyle yaptık'' de gülerek :)
Evet ..ön yargılı davranıyor sinirimi bozuyogelemeyiz deyip kestirip atmamışsın. seçenek sunmuşsun bize gelin demişsin. çok abartmış eşin. herşeye böyle abartılı tepkimi veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?