Yine kocam yine bir sorun acil cevap arkadaşlar

eşin gereksiz yere sinirlenmiş. soğukta çocuklarla tabi ki kolay kolay dışarı çıkılmaz.hele de akşam. millet geliriz dediyse eşine ne oluyor? Eşin, bağıracağına seni takdir etmeli, ailesini yemekli ağırlayacaksın.

Yani onlari cagirmaniz mantikli olmus
..
Esinizde hassas dusunmus...buyutulecek birsey yok...

Yani onlari cagirmaniz mantikli olmus
..
Esinizde hassas dusunmus...buyutulecek birsey yok...
Ben büyütmüyorum ki sadece senin annen benim annem mevzusu zoruma gitti..uzatan çocuk gibi tavır yapan kendisi ..benim içim rahat ben köyü niyetli biri değilim ki

Eşinin önce sana ve çocuklarına değer vermesi gerekir ama malesef evlendikten sonra da ana kuzusu gibi erkekler var çok ayıp gerçekten karısıni böyle şeyler de koruması gerekirken

su senin ailen benim ailem muhabbeti olmasaydi eminimki bir cok yuva dagilmayacakti. allah yardimciniz olsun .

Nasıl bir baba eşin, önce evladını kayıracağına ailesini düşünüyor. Sorun var bir yerlerde. Çocuğa alışamamış, evliliğe adapte olamamış, kişiliği oturmamış, hatta sanırım ergenlikten çıkamamış eşin. Kolay gelsin cnm...

Beğenmediği o aile cazgır saygısız bi evlat yetiştirseydi de ağzının payını alıp oturaydı anlardı değerinizi.. böyleleriyle hiiççç ağız dalaşına girmeyin.. 3 yaşında çocuk gibi bu ne böyle benim babam senin babanı döveerrr de bari tam olsun gibisinden onu utandırcak laflar edin.. hem kalitenizi bozmamış hem de ağzının payını vermiş olursunuz..

Benim de en hassas noktamdır.. hele ki kimseye zararı olmayan evime yılda bikaç defa utana sıkıla gelip 3 4 saat oturup giden aileme laf edicekler he.. zamanında kaynana şahsı düştü o hataya.. afedersiniz ama itin k.çına sokmak derler ya o muameleyi görünce sesini kesti.. şimdi alttan alta yapıyo göya ama geçenlerde eşim verdi ağızlarının payını.. ki ilk zamanlar eşim de ayarsızdı.. ben taviz vermeyince topladı kendini.. tüm hanımlara sesleniyorum ailelerinize laf söyletmeyin.. tabi yuvanızı dağıtıcak huzurunuzu bozucak şeyler yapmıyolarsa..

Aşırı tepki vermiş bence. Benim de eşimin ailesi yaşlı ve çok soguklarda hep biz gideriz. Gorumcemler de çocukla aynı şekilde onlara giderler soğuk yaşlıları daha çok yipratiyor. Yine de verilen tepki gereksiz şekilde aşırı olmuş.

Allahtan her kavgada öne sürülecek senin ailen benim ailem var yoksa ne derlerdi ki?
Eşiniz fazla tepki vermiş.
Yersiz ve gereksiz yere.
Boşverin siz kendinizi biliyorsunuz, kayınvalideniz sizi biliyor.
Eşinizin bu dediklerine çok da takılmayın.

öff bu erkeklerinin aileci halleri beni benden alıyor. evlenene kadar yüzlerine bakmazlar evlenince bi anda aileci olurlar. yaptığı terbiyesizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…