Yine kv sorunum :(

Dün gece eşimle konuşma arasında (annesi ile ilgili birşey anlatıyordu) ters düştük. Neyse arada tartışmalar falan oluyor ya.. Sabah konu sıcak olduğundan tekrar açıldı. Sadece söylediği sözü yazıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. "Bana karı çok, ama bir anne daha bulamam"

Çok kırıldım çok kızdım.. O zaman git annenle yaşa, yada yeni kadınlar bul, bu sözü kabul edecek olanda kalırsın dedim...

Ne yapacağım ben bu adamla ya :(((

Aslına bakarsanız hepimiz için böyledir (istisnalar vardır muhakkak). Koca bulunur elbet ama anne baba başka yok...Kimse aileyle seçim yapılmasını bekleyemez.Ama bu durumu dile getirmek kırıcı..Bunu söyleyen insanda densizin önde gideni..

evet bir tane daha "anaya yapışıklık sendromu" ile karşı karşıyayız..

sana da koca çok o zaman,tövbe Ya Rabbim!

k.validen mi boşayacakmış seni :9:

şanslısın..keşke benim k.valide de beni boşasa :21:

kocan kendini annesi,annesi de kocan sanıyor galiba..ben bu cümlelerden bunu anlıyorum.

Son düzenleme:
'ona bir anne daha yok''. çok doğru bir söz, buna kimin itirazı olabilir ki, herkesin anneciği bir tane. ama 'bana karı çok' ne demek yaa?.. demek ki senin hiç bir özelliğin, değerin yok.. onun için dışarıdaki bir sürü 'karı' dan birisin sadece, bu mudur? terbiyesiz adam.

Geçenlerde çay içiyoruz, bir konu oldu gene böyle eşler arası kavga, anne ve eşi ayırt edememe vs.

Eşimde o çifte istinaden "karı, koca çokk ama ana baba bulunmaz ayıp etmişler" dedi.

Yani benim adamında fikri bu, alınıyor muyum hayır çünkü ben alıştım oduncuk sevgilime :))

Cevabınız cok yerınde olmus ... Bundan sonra da hatasının farkına varmasını bekleyın , yoksa yuz bulur her kavga da soyler bu lafı

Benim annem de soyler kari koca bosanir ama anne babayi bosayamazsin diye. Bunu duyan kardesim de muhtemelen ilerde kendi karisina soyleyecek;))

annenizin, karı boşanır, anneyi boşayamazsın diye, şimdiden kardeşinizin beynini yıkaması çok yanlış bir tutum. ileride onun eşinin de buralara böyle konular açması muhtemel. :20:

Eşin kurmuş olduğu bu cümlenin seni ne kadar inciteceğini düşünemeyecek kadar odun sanırım :ssz:

hangisi değil ki zaten? :)

ama bece annenin etkisi büyük bu olayda."ah paşam,ballı oğlum eş çok bulunur ama anne bulunmaz oğluuummm" diyerek büyütülen bir çocuk tabii ki kavga sırasıında bunu hiç düşünmeden söyler eşine..

bundan daha normal ne olabilir ki?

sonuçta gelinini arayıp seni boşayacağım diyen bir anne örneği var karşımızda..

Büyük terbiyesizlik etmiş. Konu ne olursa olsun, isterse kavgaların en büyüğü olsun, edilcek laf var edilmeyecek laf var. İnsan bazen çığrından çıkabiliyor evet ama bu ne yaa, insanın aklına gelmez ki diline gelsin böyle laflar. Demek böyle düşünüyor. Pes yani. Paşam yaa bütün kadınlar onu bekliyordu zaten.

hangisi değil ki zaten? :)

ama bece annenin etkisi büyük bu olayda."ah paşam,ballı oğlum eş çok bulunur ama anne bulunmaz oğluuummm" diyerek büyütülen bir çocuk tabii ki kavga sırasıında bunu hiç düşünmeden söyler eşine..

bundan daha normal ne olabilir ki?

sonuçta gelinini arayıp seni boşayacağım diyen bir anne örneği var karşımızda..

anladım artık annem,babam bizi yanlış yetiştirmiş.keşke annem de kardeşime duygu sömürüsü yapabilse,anne bulunmaz eş her zaman bulunur diyebilseydi de,en ihtiyacı olduğunda,i bir alo deyip annemin halini hatırını sorsaydı:50:

Dün gece eşimle konuşma arasında (annesi ile ilgili birşey anlatıyordu) ters düştük. Neyse arada tartışmalar falan oluyor ya.. Sabah konu sıcak olduğundan tekrar açıldı. Sadece söylediği sözü yazıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. "Bana karı çok, ama bir anne daha bulamam"

Çok kırıldım çok kızdım.. O zaman git annenle yaşa, yada yeni kadınlar bul, bu sözü kabul edecek olanda kalırsın dedim...

Anne başka birşey, eş başka birşey, diğer kadınlarda başka birşey. Bu lafı nasıl söyleyebilir? Senin diğer kadınlardan bir farkın yokmuymuş.Düpedüz saçmalık. Çok haklısın kırılmakla.

Alinti yapamiyorum ama size kendi annemden ornek vereyim. Erkek kardesimle her gun kavga ederler.hic anlasamazlar. Ama kardesim evlenince seninle oturcam der. Annem de benden uzaga git hatta baska sehre git istemem yanimda der o da olmaz diye tutturur. Simdibi sevgilisi var evlerden irak. Bulusmaya yarim saat gecikti annemi pazara goturdu diye kavga ediyor. Kadinin ayaklari zaten sorunlu e arabayi da beyefendi sevgiliskni gezdirmek icin alacakmis ama annemin haberi yok. Beni bi yarim saat gotur diyince bir sey diyemiyor ve goturuyor. Kiz daha simdiden kaynana triplerine girmis ve boyleleri her lafi hakediyor bence. Eger evlenirlerse kendisinin de gelip buraya "gorumce bana ters davranyor neden ki" diye bi konu acmasi yuksek ihtimal:) bu konuya sinirini bilmeyen kocalari ve her seye maydanoz kaynanalari dahil etmiyorum elbette onlardan da bolca var:)

Canım geçen konumda da böyle bir yorum yazmıştın, sonuna eklediklerin için üstüme alınmıyorum. Çünkü benim kv her gittiğimiz yerde bizimle olmak ister, kızımla ilgili her konuda müdahale eder, eşime sürekli fikirler! verir, her dediği doğrudur, asla yanlış birşey söylemez! Eşim herşeyine koşturur yaranamaz, gün içinde 5-6 defa aramazsa sorun çıkar, 1 kere asla yetmez, hatta akşam üzeri ararsa izle kaprisleri... Hastaneye götürür, eşe dosta akrabaya götürür, yetmez memlekete beni bırakıp! yine götütür... Cevabını bekliyorum...

anladım artık annem,babam bizi yanlış yetiştirmiş.keşke annem de kardeşime duygu sömürüsü yapabilse,anne bulunmaz eş her zaman bulunur diyebilseydi de,en ihtiyacı olduğunda,i bir alo deyip annemin halini hatırını sorsaydı:50:

artık böyle egem abla,bazı erkek anneleri bunu yapıyor ve bu konuda ben annenin bu cümleleri kurduğuna eminim..

örneğin sen gelinini arayıp boşanma lafı eder misin? etmezsin değil mi? onlar boşansa en çok sen üzülürsün. düşün işte..

Son düzenleme:

erkeklerın cogunun son kullanma tarıhlerı gecmıs olmalı ,toksik etki yaratmaya baslıyorlar

artık böyle egem abla,bazı erkek anneleri bunu yapıyor ve bu konuda ben annenin bu cümleleri kurduğuna eminim..

örneğin sen gelinini arayıp boşanma lafı eder misin? etmezsin değil mi? onlar boşansa en çok sen üzülürsün. düşün işte..

bu erkekler gerçekten ne yaptıklarını bilmiyor.konu sahibi anneci,bizimkisi tam tersi.aynı yerde yaşarken bu kadın ne yapıyor,hasta mı,ihtiyacı mı var demiyor,gelmesinden geçtim telefon bile etmiyor.annem aradığında telefona çıkmıyor,niye annene gitmiyorsun diyenlere,beni arayıp çağırmıyor diye yalan bile söylüyor:50:

annem hastalanıyor komşuları ilgileniyor.annemin,gücünün yetmediği işlere komşuları koşuyor.sonra birde annemin komşularından nefret ediyor,halbuki benim yapmadıklarımı siz yapıyorsunuz diye teşekkür etmesi gerekir:50:

bana da erkek çok canım diycen bi de eklicen aman tüm kadınlar da sırada bekliyordu seni diye kalkıp gidecektin masadan ayıp etmiş kocan
ne derse aynısını de ona anlasın anyayı konyayı onun silahıyla vurmak gerekiyor ki canları acısın

annelerin değeri tartışılmaz, ama keşke bazıları bunu, gelini değersizleştirerek vurgulamaya çalışmasa. ooo kadın çok demek, başka bişey değil çünkü. 'karı boşanır, anne boşanmaz' diyen kayınvalide gelinle yarışmaktan başka bir şey yapmıyor bence. ve şu da var ki eğer ortada bir de çocuk varsa, kimse unutmamalı ki, o çocuğun annesi (yani gelin:)) de bir tanedir. ve dışarıdaki milyon tane kadın onun yerini tutamaz.

Back
X