Yine kv yine temizlik..

• gelmiyorum de net...küserse küssün..ona be öyle..mecburmusun ..bıktım şu kaynanalardannn..

Son haftam ancak kendi isimle ilgilenebiliyorum deyin bende seninle ayni
durumdayim anlamiyorlar

Anlatırken aynı kendi kayinvalidemi gördüm sanki..

Kv den kaç yasında
İnsafsız kadın
Hamileymıssın bir de sakin gitme
Hsta numarası yap hatta eşine mızmızlanirsa eşin de kendine hali yoktu desin
Vicdansiz

Şu mübarek Ramazan ayını da milletin burnundan getiriyorlar. Yok iftar yok misafir yok o onu çağırdı bunu çağırmadı , kocam şunu çağıralım diyor ben istemiyorum. Eee şimdi de bayram konuları temizlik, önce kime gidelim berde kaç gün kalalım kavgaları. Vallahi mübarek bitse de gelinler de rahata erse

Ay hamile hamile ben kendi evimin temizligini aksatmis yan gelip yatmis insanim bide elaleme temizlikmi yapicakmisim? Pardondaa hamile kadindan temizlik bekleyen insan oglu nasil bi insan oglu? Ben hamile kadindan bi bardak su istemeye cekinirim nedir bu milletteki genislik.

Arkadasim direk soyle anne zorlaniyorum artik ben kendi evimi bile temizleyemiyroum bazen deyiver kusersede kussun.

Ya o halde sizden nasıl temizlik bekliyor anlam veremiyorum hamilesin calisiyosun senin kendi evinin işini doğru düzgün yapman bile büyük mucize birde gidip kv temizliği yapicaksiniz ya bosversene kuserse kussun gelemem kusura bakma de net bir şekilde yoksa senin canın sıkılacak

Altı aylık hamilesin galiba birde temizlik mı yapicaksin pes ya ben olsam gitmem bende kendi evimi kendim temizliyorum anca bayram sonu da boya var bebek olana kadar anca toparlanirim zaten

Ay çok sinir oldum ağrım var de yat dinlen

Hamilesin calisiyorsun ve hala senden kendi evini temizlemeni mi bekliyor? Net bir sekilde reddet bu kadar yumusak yuzlu olma. Kirilan kirilsin

Ya sen kv ne hizmetçi olucam ye mı evlendin? Kaçıncı kv ve temizlik konun? Elimi sürmem sürmedim de bu zamana kadar. Herkes kendi evini temizlesin bide hamilesin ya pes.

Bide hamilesiniz yani. Üstüne çalışıyorsunuz da. Sizin evin temizliğine ne kadar yardımcı olacağı meçhul. İki evin temizliği kolay mı. Ağrılarım var diyip gitmeyin

Hayir demeyi ogrenmelisiniz.
Yoksa bu boyle surup gider siz kendinizi uzdugunuzle kalirsiniz.
Once şunu koyun akliniza baskalari icin degil kendiniz icin yasayin

Hak ediyorsunuz yani ne diyelim ki?
Hamilesiniz, çalışıyorsunuz, hizmetçisi misiniz kayınvalidenizin?

Kendisi yapsın temizliğini. O yapamıyorsa kocası yapsın. O da yapamıyorsa temizlikçi tutsunlar. Tutamıyorlarsa çocukları toplanıp onlar tutsun düzenli gelecek birini. Hiçbiri tutmuyorsa eşiniz tutsun. Yok ben temizlikçinin işine güvenmem diyorsa sizi değil oğlunu çağırıp yaptırsın yaptırabiliyorsa. Hiçbiri olmuyorsa da otursun pislik içinde.

Sizin o evi temizlemenize sıra gelene kadar milyon tane seçenek var. Kendinizi kullandırmaktan keyif mi alıyorsunuz anlamıyorum ki.

Kimsenin evini temizlemeye gitmem. Durumu yoksa birini tutarım, yollarım. Kim küserse küssün umurumda olmaz. Kimseye hizmetçi olmaya evlenmiyorsunuz.

Hamile olmasan neyse dicem ama hamile biri kendi evini bile zorla temzlerken çok ayıp etmş. Eğer kendn halledemezsez eşine açık açık söyle bence. Ayrıca ben olsam tek tatil günün anca kendi evimi yaparm gelemem derdim açık açık. Sen alttan aldkça belliki anlayışsız ısrar etmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…