Yine Mi Abartıyorum Ben

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
merhaba kızlar
şimdi anlatacağım şeyi ben abartıyorsam kızın bana lütfen ama çok kafama takıyorum
geçen gün sevgilim beni okula çağırdı, arkadaşım rica etti eşi gelecek bi konuda yardım edicem dedi.(yardım edeceği konu bi ders yani kadının bu konuyla ilgili bi çalışması varmış onun için yardım isiyo.)
gittim bende oturduk biraz sonra o bayan geldi tanıştık filan.ben koltukta oturuyorum sevgilim masasında masanın yanında yani sevgilimin otturduğu yerin yanında bi sandalye daha var kadın geldi aldı bilgisayarını oraya oturdu.tabi ben koltukta patlıyorum belli etmiyorum,bu kadar yakın oturmaları beni çok rahatsız etti.1 saat boyunca buna tahammül ettim kadın konuşurken yüzüne bakıyo filan,arada bi konuşuyoruz ama benim suratım asıldı tabi.
sonra kadın dedi ki şurayı geçen gün nasıl yapmıştık hocam
yaniiii daha öncede gelmiş ve bana söylememiş geçen hafta gelmiş kavgalıydık ozaman..
ben tabi kötü oldum bakttım bunun yüzüne anladı oda. (grip olmuştum hala iyileşmedim).işte ben çok kötüyüm dedim.
sevgilimde dediki kötü oldun sen bi hastaneye gidelim
kadında dediki siz şunuda öğretin ben geri kalanını evde yaparım.öğrendi sonra gitti
ben patladım buna nasıl söylemezsin daha önce geldiğini diye küs de olsak söylemen gerekirdi dedim tartıştık,oda konuşmuyoduk dedi ztn eşiyle gelmişti dedi.ama yok sinirim geçmedi
hala çok kızgınım ben mi abartıyorum yine?

canım yaa yoksa akrep burcu musun tıpkı bnm gıbısın bıraz abartıyosun sevgılın öğretmen mı?
senın dogan bole ne kadar abartma desekte kıskanırsın ben evlendım hala aynıyım eşimin yanında dişi kuş gecse kıskanıyorum tabı bunu ona bellı edıp bunaltmıyorum ama ben de sevgılım eşim vs bnden habersız bı kadına ders calıştırsa çok kızarım.............

öncesini bilemiyorum ama fazlasıyla abartıyorsunuz.....

Son düzenleme:
E yani fazla abartmışsın .. Ona güvenin tamsa sorun yok . güvenmiyorsan orasını bilemem..

güveniyorum ama güvenle ilgisi yok ki bunun

yok yengecim ben.)
üni.de araştırma görevlisi cnm
çıldırdım bunu duyunca işte benden habersiz yapmamalı bunu ama haber verincede gördük işte

Biz kadınların sezgileri çok kuvvetlidir,o kadının sevgilinize ne gözle baktığını anlarsınız Kadın evliymiş ama forumda neler okuyoruz evli kadınlar bile heyecan peşinde olabiliyor bazen,Allah korusun

Bence abartmıyor olabilirsiniz tabi hislerinizden eminseniz.

kadın evli ve sen abartıyosun NOKTA...

yok arkadasım artık evlılık öyle baglayıcı bi şi olmaktan çıktı hergun neler okuyoruz forum da evlı kadından yada erkekten şüphe edılmez dıye bişi yok.
ha bu konuda bahsedılen kadınla alakalı bole bişi solenebılır mı hayır kadın ödevının derdınde.. ama arkadasımız bıraz kıskanç:)
sevgılımden habersız evlı bı adama ders calıştırsam nolur acaba bı de bunu sormak lazım.........

Sanırım biraz kıskanç birisiniz ancak bu da sevgilinize güvenmediğinizden değil bakın insanların karşılarındakilerle iletişim tarzları farklıdır yüzyüze bakarak konuşmak isteyenler olur hiç bir şekilde suratına bakmadan pat pat konuşan olur bunu farklı şekilde imalandırmamak gerek diye düşünüyorum sevgilinize daha öncesinde haber vermediği için kızmışsınız ama peki siz ona o anınızdayken neler yaptğınızı söylediniz mi ? Bence sevgili olsanız da evli birer çift değilsiniz kıskanmak sahiplenmek güzel birşey ama ilişkinize zarar vericek dozda olmamalı ve ilişkinizin dışında da sizin ve sevgilinizin ayrı bir hayatı olmalı bu kadar sinirlenmeyin olaylara bu şekilde yaklaşmayın çünkü bunda kızılıcak çokda fazla birşey yok ve sevgiliniz hala sizinleyse sorun etmemelisiniz farzedin ki ondan daha güzel alımlı böyle değişik bir bayan geldi o zaman ne olucak peki ayrıca sevgiliniz gidip hani yanına otursa diyicem ki bir derece ama bayan gelip oturmuş sevgiliniz o an oarada ne yapabilir ki bence bu düşüncenizden kurtulun sonuçta yanlarında sizde varsınız şu hayatta birbrinizi kırmaya değmez yaşanacak ve bir daha geri dönülmeyecek bir hayatımız ömrümüz var...

Son düzenleme:
farketmezki o kadar yakın oturmalarına sinir oldum ben hep sevgilimin yüzünden

Nasıl farketmez yaa kadın evlli güzelim üstelik sevgilin eşini tanıyo ve birlikte te gelmişler yanına
bu sevgiline hakaret gibi bişey karaktersiz birimi ki arkadaşının sevgilisine baksın yok artıkkk
ama karakterin den şüphen varsa bilemem tabii...

evt haklısınızda dayanamadım o kadar yakın oturmalarına ne gerek var sanki belliki eşi biraz geniş kadında öyle onların yüzünden ben üzülüyorum
normalde bayanların ödevi filan olduğunda kabul etmiyo sevgilim,bu bayan arkadaşının eşi diye kabul etmiş
evt bende küs olduğumuzda neler yaptığımı söylemedim ama daha sonra sorduğunda söyledim ama o bana söylemedi
çok kötüyüm iki gündür geçmedi sinirim

hayır şüphem yok güveniyorum ama şöyle düşünüyorum
güvenmemek ayrı rahatsız olmak ayrı
mesela ben güveniyorum ve o bayana köttü gözle bakmayacağını biliyorum.
ama rahatsız oluyorum çünkü bayanı tanımıyorum ve o okadar yakın oturmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:

olabilir hayatım herkesin hayat görüşü katlanabileceği kaldırabileceği şeyler farklıdır ancak sen azıcık fazla kaçırmışsın üzülme asma suratını:)
bak kendin diyorsun arkadaşının eşi diye kabul etmiş eşi sevgilinizin yanına nasıl ki karısını gönderebiliyorsa bence sizde sizi çağırdığı için eşinize kızmak yerine teşekkür etmeliydiniz ama içinizden yüzüne değil:)
Tatlım bak diyorsun ki o sorduğunda söyledim sen sordun mu peki ona?Ayrıca sordunsa ve söylemediyse de senin bu tarz kıskandığını ve aranızın tekrardan bozulmasını istemediği için dememiştir ki bak bu kez sizi de yanına çağırmış bu kadar sinir hem size zarar hem sevgilinize zarar doğal olarak da ilişkinize zarar biraz sinirlerinize hakim olun inanın öfkeyle kalkan zararla oturur lafı gerçekten çok doğru bizzat kendim yaşadım gördüm kendine güven biraz tatlım o senin yanında seninle birlikte seni seviyor uzamasın bu olay bence daha farklı yollara sapabilir çünkü

Son düzenleme:
Küs olduğunuzda kadın eşiyle gelmiş. Eşinin yanında mı heyecan arayacak. Yuh artık. Belki grup falan yapacaklardı dimi Tövbe yarabbim..
Canım, sevgilin üni. gelen herkesi sana rapor mu ediyor? Bugün şu geldi bu geldi diye?
Bence sen abartıyorsun. Kadınlar hayatın heryerinde.. Sevgilinde ister istemez yüz yüze gelecek tabiki.. Her gördüğü kadın ona asılmayacağı gibi her gördüğü kadınada asılmaz heralde..
Ona güveniyorsan sorun yoktur.

Sevgilinize guvendiginizi soyluyorsunuz. Diyelim ki kadinin niyeti baska, is yine sevgilinizde bitmiyor mu? Zorla sevgilinize birsey mi yapacak. Yakin oturdular sevgiliniz ondan etkilenecek sizi aldatacak oyle mi? Iliskinizi bu kadar mi sallantida goruyosunuz?

Biliyorum insanin aklina her zaman kotu senaryolar gelebiliyor ama kendimizi frenlememiz lazim. Bu kadar rahatsiz oldugunuza gore ya kendinize,ya sevgilinize, ya da aranizdaki sevgiye guvenmiyosunuz. Bence once bunlari sorgulayin,ayrica erkeklere bu kadar guvensiz davranirsaniz havaya girerler. Tam tersine benden iyisini mi bulacak, bulursa yolu acik olsun diye dusunun. Obur turlu kiskanc,kendine guvensiz,sorun cikarip duran bir kiz gibi gorecek sevgiliniz sizi.

evt canım bende sordum ona ama söylemedi söylediğin nedenden dolayı olabilir..çok haklısın ama yenemiyorum öfkemi

herzaman rapor vermiyo ama ben rapor vermesini istiyorum:)

tabi ki iş sevglimde bitiyo,sallantıda filanda görmüyorum ilişkimi
fakat rahatsız oluyorum işte yani ne diye elin kızı gelip benim sevgilimin o kadar yakınına otursun ki,ben aynı şeyi yapsam kıyamet kopardı.

ben abartığını düşünmüyorum. aynı durumla bende karşılaşmış olsam aynı senin gibi hisseder, aynı şekilde rahatsızlık duyardım. ayrıca bazı insanlar için evli olmasının ya da arkadaşının eşi olmasının herhangi bir bağlayıcılığı bulunmuyor...

mazallah dolmuşta bir bayanın yanında oturur felan vur kafasına hemen çantayı emi hiç affetme!

La havle ya..

tatlım seviyorsan ve sağlıklı ilişki yürütmek istiyorsan hani bu konunun üzerinde çok durmadan devam etmelisin diye düşünüyorum gerçekten düşünmemeye çalış canım benim sevgilinle daha fazla vakit geçirebilirsin mesela bir yerlere gidebilirsiniz başbaşa hem kafanız dağılır hem de aşkınızı pekiştirirsiniz senin içinde düşüncelerin yumuşamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…