bunu çoğu insandan duyuyorum ama mantığını merak ediyorum yani yapmayacağı varsa yapar nasıl oluyor.yani o bana kıskançlık yaptığında ters tepmiyo hiç erkeklerde mi oluyo bu durum?kıskandm diye ters teperse yaparsa vururum tekmeyi bende)
bunu çoğu insandan duyuyorum ama mantığını merak ediyorum yani yapmayacağı varsa yapar nasıl oluyor.yani o bana kıskançlık yaptığında ters tepmiyo hiç erkeklerde mi oluyo bu durum?kıskandm diye ters teperse yaparsa vururum tekmeyi bende)
Tekmeyi vurmak ne kadar kolay size yahuu
Sen adama söyledikçe hiç aklında olmayan bir şeyi aklına düşürüyosun
Senin yüzünden kadının yanında artık rahat olamıcak mesela diken üstünde hissedicek
Bu mantığı anlamak bu kadar zor olmamalı
Bu kadarı da kıskançlık değil hastalık bence
bi silkelenin ve kendinize gelin..
sağlıklı ilişkiler kurmaya çalışın ve hem kendi özgüveninizi hem de partnerinize olan güveninizi sağlamlaştırmaya bakın..
Tekmeyi vurmak ne kadar kolay size yahuu
Sen adama söyledikçe hiç aklında olmayan bir şeyi aklına düşürüyosun
Senin yüzünden kadının yanında artık rahat olamıcak mesela diken üstünde hissedicek
Bu mantığı anlamak bu kadar zor olmamalı
elbette kolay değil ama değer görmediğimi ve sevilmediğimi anladığımdan yapıcak başka bişey var mı?bana söz verdi zamanında kimsenin ödevini yapmıycam diye arkadaşıda olsa reddetmesi gerekirdi.
oda bana bazı şeyler söylüyo benim aklıma hiçbirşey düşmüyo..onun aklına niye düşüyo mantığını anlamadığım şey bu.yani erkeklere özel bi durum mu?onlara serbest mi?
seven değer veren birinin aklına bazı şeyler düşmez bence
O mantık şöyle oluyor mesela senin durumunu hesaba katmadan anlatıyorum. Sen bi kızla sürekli konuşma konuşma diyorsun ya bu git gide cazibedar gelmeye başlıyor. Bu kız bu kadar konuşma diyorsa bişey var o işte diyerek üstüne gidiyor. Ve genelde o kızla konuşulup samimiyet hattı ilerletiliyor..
Aslında bu hayatın her yerinde geçerlidir. Yasaklar tatlı gelir derler ya işte buda öyle bişey..
O duruma düşürmeyin kendinizi canım. Dikkat edin.
hiç de abartmıosun cnm ben olsam ben de deli olurum...
boşver sen burda yazılanları.
insanların bakış açısı çok farklı, onlar güvensinler herkese körü körüne, sonra aldatılıp gelir ağlarlar burda.
ayrıca bunun güvenle de alakası yok bence sahiplenme durumu yanyana oturmasını kıskanman normal bence.
hiç de abartmıosun cnm ben olsam ben de deli olurum...
boşver sen burda yazılanları.
insanların bakış açısı çok farklı, onlar güvensinler herkese körü körüne, sonra aldatılıp gelir ağlarlar burda.
ayrıca bunun güvenle de alakası yok bence sahiplenme durumu yanyana oturmasını kıskanman normal bence.
Pardon ama beni aldatmamasi icin devamli tepesinde olmam gerekiyosa bu sadakat degildir zaten. Sadakat icten gelen birseydir, siz kiskanclik yaptiginiz icin sevgiliniz size sadiksa firsat buldugu ilk an aldatacagini dusunuyosaniz zaten hayir gelmez. Aldatacak adam guvenince de aldatir guvenmeyince de aldatir bu kadar basit.
:) kızlar pek hoşsunuz doğrusu...
Tekmeyi vururum, kapı orada vs. vs..
size bakınca bekara karı boşamak kolaydır diye birlaf var aklımao geliyor..
Bekarsınız galiba :))
O mantık şöyle oluyor mesela senin durumunu hesaba katmadan anlatıyorum. Sen bi kızla sürekli konuşma konuşma diyorsun ya bu git gide cazibedar gelmeye başlıyor. Bu kız bu kadar konuşma diyorsa bişey var o işte diyerek üstüne gidiyor. Ve genelde o kızla konuşulup samimiyet hattı ilerletiliyor..
Aslında bu hayatın her yerinde geçerlidir. Yasaklar tatlı gelir derler ya işte buda öyle bişey..
O duruma düşürmeyin kendinizi canım. Dikkat edin.
evt bekarım ben:)
kimse ayrılmak için beraberliğe başlamaz kolayda değil hem de hiç ama bazen yapılcak bişey kalmayabilir
bu konu yüzünden tabi ayrılık lafı edilmez ama karşındaki insan değerini bilmezse çekmeye gerek yok bence
Evet bencede biraz abartmissin ama pek sorun yok bana sorarsan.. Seven insan kiskanir.. Ve eminim bende cildirirdim senin yerinde olsam.. Benim sevdigim erkege baska bir bayanin bakmasina bile musade edemem
sudan şeylere kavga çıkarırsan adam 1 alttan alır , 2 alttan alır , 3. de çeker gider.. Pişman olursun..
Emin olduğun büyük olaylara sesini çıkar.. Benden abla tavsiyesi, erkeklerin çoğu kadınların kıskançlık olayını sevgi değil aksine GÜVENSİZLİK olarak değerlendiriyor. o yüzden erkeği kıskanırken dikkat etmek gerekli :)