Yine Mi Abartıyorum Ben

yorum yapmakiçin erken. kadın evliymiş biraz zor bir ihtimal olsada % 100 garanti değil sevgiline bakmayacağı.
fakat dediğim gibi bana göre sor bir ihtimal.. neyse bence bişey yoktur canını sıkma derim.. varsada kokusu çıkar nasılsa..
gene canını sıkma çıkınca gerekeni yaparsın..

benim bir huyum vardır bilmem diğer bayanlarda aynımı :) kendimden güzeli hiç sevmem... sinir olurum.. :)
bende var nefret ediyorum bu huyumdan sizdede varmı bilmem :)) yani kadınların doğasında varmı bilmem..

çoğu kadında vardır bu bende de var:)
ama kadının öyle böyle bi güzelliği yoktu yaşıda büyüktü zaten benden ama süslenmiş püslenmiş sinir oldum ya

Canım bende çok kıskancım fakat bu durumu önemsemezdim. nihayetinde bayanın eşi var. hadi bayan sevgiline bakıyor diyelim erkek arkadaşında zaten evli bir bayanla flört edecek karakterdeysee amaann boşver de geç

çoğu kadında vardır bu bende de var:)
ama kadının öyle böyle bi güzelliği yoktu yaşıda büyüktü zaten benden ama süslenmiş püslenmiş sinir oldum ya

ozaman bence bişe olmaz.. kuruntu yapma :)
evlide diyorsun.. sanmıyorum bişe olsun...

Hiç de abartmiyorsunuz. Ben olsam daha bile fazla tepki gösterirdim.

sudan şeylere kavga çıkarırsan adam 1 alttan alır , 2 alttan alır , 3. de çeker gider.. Pişman olursun..
Emin olduğun büyük olaylara sesini çıkar.. Benden abla tavsiyesi, erkeklerin çoğu kadınların kıskançlık olayını sevgi değil aksine GÜVENSİZLİK olarak değerlendiriyor. o yüzden erkeği kıskanırken dikkat etmek gerekli :)

Son düzenleme:
dün gece kavga ettik mesela
ben yine açtım konuyu tartıştık
arkadaşın çok genişmiş dedim oda dediki bana güvenmiş ki göndermiş eşini ben o kdr kraktersz ş..siz bi insanmıyım ki sen art niyetlisin dedi bana
sinirden patladım bende dedim ki sırf onların gönlü olsun diye bizim aramızı bozmayı göze aldın.kimse bi başkası için hayatındaki insanı kırmaz dedim.git onlarla yaşa dedim madem benden değerliler öyle saçma sapan tartıştık konuşmuyoruz

Verdiğin tepkiden fazlasını verirdim.
Kıskanç bi insanım hemde çok.
Evli bekar farketmez.
Güvenim tamda olsa istemem!
Geçen gün erkek arkadaşım ve kardeşim dediği aynı mahalledeki kızla sınavdan sonra mahalleye kadar birlikte gelmişler.
Bana söyledi X i gördüm aynı yere geliyorduk beraber geldik dedi. Hatta x düş beni sevmiyor söylersen çok kızıcak demiş benimkide evet kızar ama söylemezsem daha çok kızar demiş.Söyledi ve resmen o günü ona dar ettim. Hatta kıza yazıp bi daha sevgilimin yakınına bile yaklaşma sinirime dokunuyorsun seni bi daha uyarmıcam dedim.Bu geri kafalılıksa geri kafalıyım.
Seviyorsun kıskançlık insanın içinde olan bir şeydir bunu engelleyemezsin ve çok fazla seven ve kıskanan insan güvensede hiç bi şekilde başka bi bayanın sevgilisinin yada eşinin yanında olmasını ona yaklaşmasını istemez.

Son düzenleme:
evet abartmışsın. bu kadar üstüne gidersen ilişkiniz çıkmaza girer yıpratmayın bu kadar.

bence abartmışsın , ben de konuşurken insanların yüzüne bakarım. çok kafaya takıp kendini yıpratma derim

mesaj atmakla çok büyük hata yapmışsınız bana göre yaptığınız resmen çocukluk
bunu geri kafalılıkla ilgisi yok ki
sevgili olsun eş olsun robot değiller onu yapma buna bakma onu söyleme bunu deme
şuan herşey güzel gelir ama bu kadar sıkmak bi erkeği evlendikten sonra hele bunaltır
insanların da kendilerine göre hayatları olmalı sürekli sevgilim buna kızar mı hayatı bana dar eder mi bağırır çağırır mı diye sıkıntıyla yaşamak istemez
elinizde değildir belki ama bu kadarı da çok fazla

konuya gelicek olursan evet çok abartıyorsunuz
kadının eşi var sen varsın yanında oturunca ne oluyor ki
hele konuşurken yüzüne bakması kadar doğal birşey yok
ben birşey anlatırken başka yere bakan insanlara sinir oluyorum
sanki duvara konuşuyorum

Fazla kıskançlık ters teper adamın yapmayacağı varsa da yaptırır.Dikkatli olmak lazım bu kıskançlık tepkilerinde.

Geçenlerde bi konun vardı sevgilim dizi izlememe bile kızıyo ordaki erkeklere bakmamı istemiyo diye..

Demiştim ya..

Aslında siz tencere kapak misali , kıskançlık konusunda ikinizde birbirinizden farksızmışsınız

Son düzenleme:

Ne olarak adlandırılırsa adlandırılsın.
Ben böyleyim işine gelirse. Kıskançlıktan bunalırsa kapı orda.

Ne olarak adlandırılırsa adlandırılsın.
Ben böyleyim işine gelirse. Kıskançlıktan bunalırsa kapı orda.

kapı hep orda duruyor zaten
herkes için geçerli bu
ama mutlu mesut yaşamak varken neden sonu ayrılık olsun ki
bilemiyorum eğer ki gerçekten adam akıllı bi ilişki varsa ortada saygı sevgi varsa bu sebeplerden dolayı bitmesi yazık olur
herkesin kendi hayatı tabi

yok artık tv bile izmeme karışacaksa öleyim daha iyi

yok artık tv bile izmeme karışacaksa öleyim daha iyi

İlk bende çok şaşırmıştım ama alan razı veren razı.. Bunu anladım şimdi.. O yüzden pek yorum yapmayacağım..

Ama olsun biz dizilerin özetlerini buradan bildiririz, erkekleri görmeden dizilerdeki gelişmeleri öğrenmiş olur en azından

sende bendensin o zaman:)

evt bizde öyle diyoruz zaten ikimizde aynıyız tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş:)

ben bu konuda dinlemiyorum onu izliyorum tabi ki ama herzaman herzaman bunun tartışmasını yaparak huzurumuzu kaçırıyo işte çekilmez oluyo ama izlemekten vazgeçmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…