yorum yapmakiçin erken. kadın evliymiş biraz zor bir ihtimal olsada % 100 garanti değil sevgiline bakmayacağı.
fakat dediğim gibi bana göre sor bir ihtimal.. neyse bence bişey yoktur canını sıkma derim.. varsada kokusu çıkar nasılsa..
gene canını sıkma çıkınca gerekeni yaparsın..
benim bir huyum vardır bilmem diğer bayanlarda aynımı :) kendimden güzeli hiç sevmem... sinir olurum.. :)
bende var nefret ediyorum bu huyumdan sizdede varmı bilmem :)) yani kadınların doğasında varmı bilmem..
herzaman rapor vermiyo ama ben rapor vermesini istiyorum:)
çoğu kadında vardır bu bende de var:)
ama kadının öyle böyle bi güzelliği yoktu yaşıda büyüktü zaten benden ama süslenmiş püslenmiş sinir oldum ya
Hiç de abartmiyorsunuz. Ben olsam daha bile fazla tepki gösterirdim.
Verdiğin tepkiden fazlasını verirdim.
Kıskanç bi insanım hemde çok.
Evli bekar farketmez.
Güvenim tamda olsa istemem!
Geçen gün erkek arkadaşım ve kardeşim dediği aynı mahalledeki kızla sınavdan sonra mahalleye kadar birlikte gelmişler.
Bana söyledi X i gördüm aynı yere geliyorduk beraber geldik dedi. Hatta x düş beni sevmiyor söylersen çok kızıcak demiş benimkide evet kızar ama söylemezsem daha çok kızar demiş.Söyledi ve resmen o günü ona dar ettim. Hatta kıza yazıp bi daha sevgilimin yakınına bile yaklaşma sinirime dokunuyorsun seni bi daha uyarmıcam dedim.Bu geri kafalılıksa geri kafalıyım.
Seviyorsun kıskançlık insanın içinde olan bir şeydir bunu engelleyemezsin ve çok fazla seven ve kıskanan insan güvensede hiç bi şekilde başka bi bayanın sevgilisinin yada eşinin yanında olmasını ona yaklaşmasını istemez.
Demiştim ya..Evet sevgiliniz anormal ama hala ona 'sevgili' diyebildiğinize göre siz de normal sayılmazsınız..
Kendi de tv izlemesin o zaman.. Hatta siz en iyisi dışarı bile çıkmayın ekranda gördüğünüz erkek ve kızların gerçekleri caddelerde sokaklarda dolanıyor çünkü..
mesaj atmakla çok büyük hata yapmışsınız bana göre yaptığınız resmen çocukluk
bunu geri kafalılıkla ilgisi yok ki
sevgili olsun eş olsun robot değiller onu yapma buna bakma onu söyleme bunu deme
şuan herşey güzel gelir ama bu kadar sıkmak bi erkeği evlendikten sonra hele bunaltır
insanların da kendilerine göre hayatları olmalı sürekli sevgilim buna kızar mı hayatı bana dar eder mi bağırır çağırır mı diye sıkıntıyla yaşamak istemez
elinizde değildir belki ama bu kadarı da çok fazla
konuya gelicek olursan evet çok abartıyorsunuz
kadının eşi var sen varsın yanında oturunca ne oluyor ki
hele konuşurken yüzüne bakması kadar doğal birşey yok
ben birşey anlatırken başka yere bakan insanlara sinir oluyorum
sanki duvara konuşuyorum
Ne olarak adlandırılırsa adlandırılsın.
Ben böyleyim işine gelirse. Kıskançlıktan bunalırsa kapı orda.
Geçenlerde bi konun vardı sevgilim dizi izlememe bile kızıyo ordaki erkeklere bakmamı istemiyo diye..
Demiştim ya..
Aslında siz tencere kapak misali , kıskançlık konusunda ikinizde birbirinizden farksızmışsınız
yok artıktv bile izmeme karışacaksa öleyim daha iyi
Verdiğin tepkiden fazlasını verirdim.
Kıskanç bi insanım hemde çok.
Evli bekar farketmez.
Güvenim tamda olsa istemem!
Geçen gün erkek arkadaşım ve kardeşim dediği aynı mahalledeki kızla sınavdan sonra mahalleye kadar birlikte gelmişler.
Bana söyledi X i gördüm aynı yere geliyorduk beraber geldik dedi. Hatta x düş beni sevmiyor söylersen çok kızıcak demiş benimkide evet kızar ama söylemezsem daha çok kızar demiş.Söyledi ve resmen o günü ona dar ettim. Hatta kıza yazıp bi daha sevgilimin yakınına bile yaklaşma sinirime dokunuyorsun seni bi daha uyarmıcam dedim.Bu geri kafalılıksa geri kafalıyım.
Seviyorsun kıskançlık insanın içinde olan bir şeydir bunu engelleyemezsin ve çok fazla seven ve kıskanan insan güvensede hiç bi şekilde başka bi bayanın sevgilisinin yada eşinin yanında olmasını ona yaklaşmasını istemez.
Geçenlerde bi konun vardı sevgilim dizi izlememe bile kızıyo ordaki erkeklere bakmamı istemiyo diye..
Demiştim ya..
Aslında siz tencere kapak misali , kıskançlık konusunda ikinizde birbirinizden farksızmışsınız
İlk bende çok şaşırmıştım ama alan razı veren razı.. Bunu anladım şimdi.. O yüzden pek yorum yapmayacağım..
Ama olsun biz dizilerin özetlerini buradan bildiririz, erkekleri görmeden dizilerdeki gelişmeleri öğrenmiş olur en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?