Yine mi kimyasal..lütfen bakarmısınız?

lavanta senin doktorunu anlayabilmiş değilim canım ya.yarım santim mi sorunmuş?belkide kendisi yanlış ölçtü,helede ultrason aleti eskiyse.canım bu oranlara çok takılma.çoğu bebek 1 hafta geriden takip edebiliyor.ben kendim yaşadım bunu.bebeklerim ikiz,biri diğerinden bir hafa geriydi.ama bir sonraki kontrolde bir baktıkki ona yetişmiş.bunlar olağan şeyler yani.birde doktorun ultrason cihazı 4 boyutlu mu yoksa 3 boyutlu mu?bu çok önemli çünkü?

kızlar merhaba banada yardım 11 gün 40
13 gün 155 normalmi doktor iyi dedi ama pazar bir daha yapılacak bilgi verirseniz sevinirim lütfen

lavanta senin doktorunu anlayabilmiş değilim canım ya.yarım santim mi sorunmuş?belkide kendisi yanlış ölçtü,helede ultrason aleti eskiyse.canım bu oranlara çok takılma.çoğu bebek 1 hafta geriden takip edebiliyor.ben kendim yaşadım bunu.bebeklerim ikiz,biri diğerinden bir hafa geriydi.ama bir sonraki kontrolde bir baktıkki ona yetişmiş.bunlar olağan şeyler yani.birde doktorun ultrason cihazı 4 boyutlu mu yoksa 3 boyutlu mu?bu çok önemli çünkü?

ne bilim hayatım ya, sonradan bu değerin de iyi olduğunu söyledi ama başta o yorumu yapınca ben kaptım nemi tabi...ultrasonun boyutundan hiç haberim yok canım, sanırım pek de yeni değil, bir de alttan değil karından baktı. Zaten çok net gözükmüyordu. Bakalım bir dahaki sefere belki arayı kapatmış olur inşallah...Allah sana da sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.

Lavanta canım ben senin doktoruna derin saygılarımı sunacağım yakında:jeyyar::jeyyar:..Sana hak veriyorum canım bizim gibi nazik durumda olan insanlara konuşurken doktorlar daha dikkatli olmalılar ama nerde???....Merak etme canım onun durumu gayet iyi...Ben daha önceki us.lara baktım sana en yakın 10+1 de gitmişim,benimki 3 cm.çıkmış ama ben de babası da iri yapılıyız,çocuğun anne karnında da bize benzemesi normal ayrıca benim allttan us ile bakıldı.Karından net olarak ölçebileceğini düşünmüyorum,küçük kuzumun kalbi atıyormu gümbür gümbür?Sen ona bak...Ufaklık gümbür gümbür geliyor canım...Bebişe kimse nazar değirmesin...Sen bile söylerken maaşallah de...Benden de o inatçı kuzuya kocaman bir MAAŞALLAH...

sağol arkadaşım...bende öyle düşünüyroum artık, o kadar bunaldım ve yoruldum ki, kötü bir şeyi beklemek istemiyorum...Hamileliğimin tadına varamadım. Şu an bebeğim iyi ve ben bu anın tadını çıkarıyorum. Moralimi düzgün tutup, stres yapmamaktan başka birşey yapamayacağıma göre, artık haftaya ne olacak diye düşünmeyi bıraktım. Allah'tan herşey hayırlısı...desteğin için tşkr ederim.

lavanta slm cnm..maşallah bu bebek öyle yada böyle doğacak..ama kız olursa NAZLI koy adını be canım..çok nazlı geliyo valla..

lavanta slm cnm..maşallah bu bebek öyle yada böyle doğacak..ama kız olursa NAZLI koy adını be canım..çok nazlı geliyo valla..

kesinlikle haklısın canım...bayanssulusmile...bunu ilk söyleyen de değilsin, ölçüm yaptırdığım laboratuardaki kızlar da öyle söylemişti, ya NAZ ya da NAZLI koy adını, başka türlüsü yakışmaz demişlerdi. Bakalım cinsiyetini öğrenmeyi nasip ederse Allah kız olursa kesin bu isimlerden biri olucak yani:boshayallersmile

lavanta başindan beri okudum merakımdan öldüm dirildim ki senin neler yaşadıgını belki tahmin bile edemiyorum .ben bu kadar etkilendiysem canım benim korkma inanki korkma kalp atışı var ya korkma derim teçrubeli oldugumdan yazmıyorum bende kimyasal düşük yaşadım normol yolla kaldım 1sene geçti haladaha olmadı bekliyoz calışıyoz kısmet artık. bence sag saglım alacaksın bebişini kucagına sen morelini bozma sakın yiyecek lokması varsa bu dünyada hiçbişey engel olmaz allahım yardımcın olsun bence herşey yolunda gidiyor canım allaha emanet ol

Lavantacım,
Öncelikle bundan sonra stressiz devam etmesini diliyorum hamileliğin umarım bundan sonra herşey çok güzel olur
Sabrına hayran kaldım
Ben de mikroenjeksiyon ile
12.gün:110
14gün:96
15.gün:114 değerleriyle patlıcam ne olacağım ben diye,hikayen bana çok umut verdi.
Salı gününü bekliyorum tekrar test için,seni okumadan önce hiç umudum yoktu,hatta allahım nolur dış gebelik olmasında kimyasal olsun bari diye dua ediyordum
Demekki allahım ol deyince neler oluyor.
Sana ve Nazlı bebeğine sevgiler...

Son düzenleme:
lavanta canım nasılsın?Bebiş nasıl?Tekrar kontrole gittin mi?Doktor ne dedi?

Canım cuma günü gidicez, ense kalınlığını vs. ölçecekmiş ve bazı testler yapacakmış. Ben de heyecanla bekliyorum..İnşallah herşey yolunda gider...Bu kadar gitti bundan sonra bişi olursa çook üzülürüm...

lavanta başindan beri okudum merakımdan öldüm dirildim ki senin neler yaşadıgını belki tahmin bile edemiyorum .ben bu kadar etkilendiysem canım benim korkma inanki korkma kalp atışı var ya korkma derim teçrubeli oldugumdan yazmıyorum bende kimyasal düşük yaşadım normol yolla kaldım 1sene geçti haladaha olmadı bekliyoz calışıyoz kısmet artık. bence sag saglım alacaksın bebişini kucagına sen morelini bozma sakın yiyecek lokması varsa bu dünyada hiçbişey engel olmaz allahım yardımcın olsun bence herşey yolunda gidiyor canım allaha emanet ol

Amin canım inşallah...Vallahi o kadar heyecanlı günler yaşadım ve hala yaşıyorum ki, anlatamam...Sonunda Rabbim hayra çıkarsın da bütün bunlar unutulur...
İnşallah rabbim senin yüzünü de bir an önce güldürür. Kimyasal olsa da gebe kalmışsın ya, doğru zaman geldiğinde inşallah sen de hamile haberini verirsin canım.

Lavantacım,
Öncelikle bundan sonra stressiz devam etmesini diliyorum hamileliğin umarım bundan sonra herşey çok güzel olur
Sabrına hayran kaldım
Ben de mikroenjeksiyon ile
12.gün:110
14gün:96
15.gün:114 değerleriyle patlıcam ne olacağım ben diye,hikayen bana çok umut verdi.
Salı gününü bekliyorum tekrar test için,seni okumadan önce hiç umudum yoktu,hatta allahım nolur dış gebelik olmasında kimyasal olsun bari diye dua ediyordum
Demekki allahım ol deyince neler oluyor.
Sana ve Nazlı bebeğine sevgiler...

Amin canım, inşallah önümüzdeki hafta sonu rahat bir nefes alıcam..Sen de sakın korkma. Dediğin gibi rabbim nelere kadir, her zaman tıp kitabına uygun gitmiyor herşey. Bir de bütün testleri aynı laboratuarda mı yaptırdın? Farklı lab.'larda da farklı sonuçlar çıkabiliyor. İnşallah salı gününe katlanmış olur değerin ki ben öyle olucağını tahmin ediyorum...Rahat ol, bol bol dinlen...İnşallah herşey çok güzel olacak. Bizi de haberdar et cnım salı günü.Allaha emanet ol.

Dilkalman, arkadaşım bu arada yeni fark ettim geçen hafta çarşamba günkü kontrolü buradan yazmamışım...Çarşamba gnü herşey yolundaydı. Boyu filan da haftasını yakalamıştı maşallah , işte haftaya cuma günü yukarda yazdığım gibi ense kalınlığı ve test için çağırdı...Çok heyecanlıyıııııımmm..Senin nasıl gidiyo canım? İnşallah çok üzmüyordur seni meleğin...Allaha emanet olun canım.

Son düzenleme:
lavanta canım çok sevindim..Bizim küçük sıpalar(benimki kız bu arada)inatçı çıktı..Bak senin ikili test günün de gelmiş.. Böyle böyle doğum zamanları da gelip kucağımıza hayırlısı ile alacağız inşallah...Biz de iyiyiz canım,ayrıntılı us.a da girdik.....Senin de hep böyle güzel gidecek inşallah ve kocaman bir maaşallah.

lavanta canım çok sevindim..Bizim küçük sıpalar(benimki kız bu arada)inatçı çıktı..Bak senin ikili test günün de gelmiş.. Böyle böyle doğum zamanları da gelip kucağımıza hayırlısı ile alacağız inşallah...Biz de iyiyiz canım,ayrıntılı us.a da girdik.....Senin de hep böyle güzel gidecek inşallah ve kocaman bir maaşallah.

Amiiiiin canım inşallah...Şu Cumayı da bi atlatalım, gerçekten bi oohhhh çekeceğim inşallah. Ayyyyyy kızını Allah bağışlasın...çok sevindim:):) Sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağına alırsın inşallah canımmm..

Back
X