Yine mi kimyasal..lütfen bakarmısınız?

ben istanbuldayım istanbulda devlet hastanelerinde tüp bebek uygulaması yapılıyormu yapılıyorsa ücretlerin ne kadarını sigorta karşılıyor yada özellerde fiyatlar ne kadar ve sigorta lıya nekadara mal oluyor bilen varsa lütfen yardım:(

gamzeli ben üniversiteden rapor almıştım ilaçlara 550 verdim ilk etapta doktorada 1.500tl normalde benim doktorum herşey içinde 5.000tl demişti rapor alınca bu fiyat oldu yumurta toplama zamanı ilaçlar verildi onlarda 500 yakın tuttu onlarıda sigortada yazdırabiliyormuşsun ben sonradan öğrendim bilseydim onlarda uygun olurdu ama istanbulda umut tüp bebek merkezinde 805.00tl + ilaçlar imiş benim imkanım olsa istanbula gitmek isterdim ama olmadı araştırdım umut hem iyi hemde uygun tabi rapor alınmış fiyatlar bunlar canım.

benimde yarın büyük günüm 12.günümmmm bakalım ne çıkıcak benimde ilki kimyasal gebelikti yükselmişti değerlerim ama sonra düşmeye başladı yine aynı şeyler olsun istemiyorum rabbim yardım et bana ve benim gibilerine

hadi canım inşallah güzel haberlerle dönersin...Allah yardımcın olsun.

lavanta öyle mucizevi bi hikayen varki gözlerim doldu.benımde transferimin 8.gunu bugun bı ıdrar testı yapıp bosuna kendımı uzdum sonra senın yazdıklarını okuyunca rabbım verecek olduktan sonra verıo bı sekılde.bana moral oldun sagol.saglıklı bı hamılelık ve kolayca mucizeni kucagına alman dılegıyle

Amin canım inşallah..8. günü eğer çoğul değilse çıkması neredeyse imkansız canım. O yüzden moralini hiiç bozma. 4 gün kalmış zaten öğreneceksin. Malesef tüp bebekte kaderimiz bu..hep beklemek. Transferden sonra 12. günü bekle, daha sonra kalp atışını bekle, kalp atışı devam ediyormu diye kontrol randevularını bekle...Hele ben bekle bekle sabır taşı oldum vallahi:):):):):):)

kocaman bir negatifle eve döndüm 1.00 çok üzgünüm anlatamam

Kendini lütfen harap etme canım nolur, tabii ki üzüleceksin, hatta tepkini dışarı vur ki rahatla..ancak birdahaki sefere denemek için nolur tekrar ayağa kalk ve güçlü ol. Kimyasal gebelik dahi olsa bi gebelik elde etmek pozitif olarak değerlendiriliyor, bunu aklından çıkarma canım. Biz malesef kısa sürede snuca ulaşan hastalardn değiliz...biraz uğraşacağız gibi gözüküyor.Bi dahaki sefere farklı bir protokol denenir, belki herşey çok daha güzel olur. Kendini bırakma canım.

lavanta canım...yaşadıklarını baştan sona kadar okudum...baya nazlıymış senin bebişin....inşallah canım 9 ay boyunca hep senle sağlıklı bir şekilde olur....dualarımız seninle canım....bu heycanlar inşallah bizim başımıza...

lavanta canım ne yaptın?Bugün doktora gidecektin değil mi?ınşallah iyi haberlerle döneceksin....

lavanta canım ne yaptın?Bugün doktora gidecektin değil mi?İnşallah iyi haberlerle döneceksin....

evet arkadaşım, bugün gittim...:):) Çok şükür Allah'ıma her şey yolunda. Senin dediğin gibi inatçı çıktı bebeğim:) Ancak risk grubunda olduğum ve çok endişelendiğim için beni haftada bir çağırdı doktorum. Hem senin için rahatlar hem de biz kontrol etmiş oluruz diye...Allah'ım inşallah kucağımıza almayı da nasip eder bize ve bekleyen herkese...

lavanta canım...yaşadıklarını baştan sona kadar okudum...baya nazlıymış senin bebişin....inşallah canım 9 ay boyunca hep senle sağlıklı bir şekilde olur....dualarımız seninle canım....bu heycanlar inşallah bizim başımıza...

Allah razı olsun canım...hep sağlıklı bir şekilde kucağıma almak için dua ediyorum ve tabii ki isteyen herkese versin Rabbim diye...

lavanta hikayeni uzaktan takip ettim bugüne kadar.bebişin çok inatçı ve dirençli çıktı.yaşama ne kadar sıkı tutundu böyle.aferin ona:)).Allah kucağınada almayı nasip eder İnşallah,hepimizin.AMİN.

lavanta hikayeni uzaktan takip ettim bugüne kadar.bebişin çok inatçı ve dirençli çıktı.yaşama ne kadar sıkı tutundu böyle.aferin ona:)).Allah kucağınada almayı nasip eder İnşallah,hepimizin.AMİN.

amin canım inşallah, rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..

lavanta çok mutlu oldum canım...Olsun her hafta git en azından sende bebişini gördükçe rahatlarsın...Maşallah o inatçı bebişe...Hep böyle olsun seni hiç bırakmasın,sonra hayırlısı ile kucağına gelsin inşallah....Allahım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat nasip etsin sana ve hepimize inşallah....

lavanta sen herkese örneksin, doktorun her dediğine hemen inanıpta vazgeçmemek, sabretmek umut etmek...... ınşallah sağlılka kucağınada alırsın, :emir_bebek:

lavanta çok mutlu oldum canım...Olsun her hafta git en azından sende bebişini gördükçe rahatlarsın...Maşallah o inatçı bebişe...Hep böyle olsun seni hiç bırakmasın,sonra hayırlısı ile kucağına gelsin inşallah....Allahım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat nasip etsin sana ve hepimize inşallah....

Amiiiiiiiiiiiiin canım inşallah...ben her hafta değil,her gün dese bile koşa koşa giderim:):)

lavanta canım şimdi bebeğin kaç günlük oldu değerlerin nasıl okuduğum kadarıyle iyi gidiyor inşallah doğana kadar da doğduktan sonrada herşey güzel gider

lavanta sen herkese örneksin, doktorun her dediğine hemen inanıpta vazgeçmemek, sabretmek umut etmek...... İnşallah sağlılka kucağınada alırsın, :emir_bebek:

Amin canım inşallah...bu durum gerçekten de örnek oldu...demekki hücre sayısı, yumurta sayısı hiç önemli değilmiş...İnşallah sonuna kadar gider, bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım da tam numunelik bi durum olur:):)):boshayallersmile

Kızlar, size son durumu belirtmek istedim.
Dün yine kontrolüm vardı. Kalp atışı devam ediyor çok şükür. Hesaplara göre 9+4 haftalık hamileliğim, bebeğin boyu ise 2,3 cm (yani 10. haftaya değil de 9. haftaya uyuyor). Dr'um 3 küsür beklediğini söyledi, ancak bu durumun da normal olduğunu ekledi, ama benim içime düştü mü bi kurt...OOOOOOFFFFFFFF hiç bitmiyor, şöyle bi oohh çekemedim. Sizin miniklerinizin boyu ne durumdaydı? Emsal durumda olanınız var mıydı?

lavanta canım şimdi bebeğin kaç günlük oldu değerlerin nasıl okuduğum kadarıyle iyi gidiyor inşallah doğana kadar da doğduktan sonrada herşey güzel gider

canım yazdığını görmedim, koyu renkte belirtmedi bilgisayar kusura bakma geç kaldım biraz. Şu an hesaba göre 9+4'teyim. ama yukarıda da yazdığım gibi biraz geriden geliyor.
İyi dileklerin için tşkr ederim cnm...Allah inşallah nasip eder cümlemize.

Back
X