"hem suçlusun hem güçlü, bu gece eve gelmeni istemiyorum" diye mesaj attım geldi bi ton açıklamalar yaptı.
o kızı 3 yıldır görmediğinii, ayrıca evlendiğini falan söyledi.
ben de salağa yattım tabii. telefonun da şifresini açmış bana verdi.
ama hala ben o mesajlaşmada o kızın ismini gördüğümden eminim(
sabahtan o kadının facebook hesabına bir arkadaşımın hesabından ekleme talebi yollamıştık
kabul etmiş şimdi.
kadın evlenmiş , o kısım beni rahatlattı yalnız ilginç bir detay var.
tesadüf de olabilir bilemem ama evlendiği kişiyle kocamın adı aynı :26:
başka biriyle evli ama evlendiği kişinin adı eşimle aynı
hatta bu adı dövme bile yaptırmış
neyse belki sadece tesadüftür, yoksa böyle takıntılı bi sevgi olabilir mi ki?
Bu nasıl olabilir .
Eşiniz imam nikahı kıyıp bu ilişkiyi devam ettirmiş, kadında buna razı olmuş diye algılarım ben bu durumu.
Böyle bir tesadüf için dünya o kadar da küçük değil.
Daha ciddi takip ve araştırmaya ihtiyaç var.
Bilgisayarcıya gitmeye ne gerek vardı ki altı üstü basit bir program yükleyip onu kullanacaktınız..
Buradan nasıl yüklendigine dair bir soru sorsaydınız emin olun yardımın alasını alırdınız..
Ayrıca şarjı almaya üşendim diyorunuz da mesele içinizi kemiriyor sizi bir üşengeçlik tutuveriyor..
Şahsen o kablo fizanda olsa gider alırdım..
4,5 senelik evliyim.
3 yıl önce kocamın ayrı bir facebooku olduğunu farkettim.
facebookunda da bi kızla duvarında aşk mesajlaşmaları vardı.
boşanma davası açtım, tam o sırada da hamile olduğumu öğrendim.
kızla konuştuğumda ben onun evli olduğunu bilmiyordum, onunla işim olmaz artık dedi.
kocam da bi anlık duygusal boşluktu, reel hayatta görüşmedik, sen işlerinle ilgilenirken, onun ilgisi bana iyi gelmişti ve evli olduğumu biliyordu, hatta onun ısrarcılığına dayanamadım da kapıldım dedi.
hamileliğim de dolayısıyla affettim.
3 yıldır gerçekten çok mutluyduk, bana karşı o kadar sevgi ve ilgiyle doluydu ki.
son zamanlar yine aramız soğuklaştı.
ve benim aklıma kuruntular da düşmeye başladı. Derken bir gün bilgisayarının ekranında facebook mesajlarında o kızla mesajlaştığını uzaktan gördüm, ben içeriğini okuyana kadar sayfayı kapattı.
sorduğumda da yok öyle bişey kız kardeşim mesaj atmış, sen artık kafamda ne kuracağını şaşırdın dedi.
ama eminim ekranda o kızın adı yazıyordu. o ismi asla unutmamam ben.
zihnim bana oyun oynuyor olamaz dimi?
o kıza mesaj atmalı mıyım?
Siz bence duygusal yoğunlukta, herhalde şok olup mantıklı ve zekice adımlar atmayı beceremiyorsunuz. Tanıdık bilgisayarcıya gitmişsiniz, bunu herhangi bir zaman kocanızı gördüğünde söylerdi, en azından sorardı ne oldu abi diye.bu adam gerçekten çok şanslı.
şu bilgisayar programcısına, ortak tanıdıklar olduğu için eşimin kardeşi sevgilisinden şüpheleniyor, kardeşi sevgilisinin bilgisayarını bi bahaneyle almış yarın bişey yapabilir miyiz demiştim.
bugün de şarjım bitti, şarj da arabamda kalmış bi ara inmeyi üşendim. programcı eşimi aramış bana ulaşamayınca
haklıyken haksız konuma düştüm, bağırındı, çağırındı sinirliyim dedi gitti az önce offfff yaaa
ben de bu şans olduğu sürece....
Bu tur erkeklerde tutturmuslar bir guven!!neyin guveni arkadasim deseydin!bence kesinlikle pesine dus bu olayin.
4,5 senelik evliyim.
3 yıl önce kocamın ayrı bir facebooku olduğunu farkettim.
facebookunda da bi kızla duvarında aşk mesajlaşmaları vardı.
boşanma davası açtım, tam o sırada da hamile olduğumu öğrendim.
kızla konuştuğumda ben onun evli olduğunu bilmiyordum, onunla işim olmaz artık dedi.
kocam da bi anlık duygusal boşluktu, reel hayatta görüşmedik, sen işlerinle ilgilenirken, onun ilgisi bana iyi gelmişti ve evli olduğumu biliyordu, hatta onun ısrarcılığına dayanamadım da kapıldım dedi.
hamileliğim de dolayısıyla affettim.
3 yıldır gerçekten çok mutluyduk, bana karşı o kadar sevgi ve ilgiyle doluydu ki.
son zamanlar yine aramız soğuklaştı.
ve benim aklıma kuruntular da düşmeye başladı. Derken bir gün bilgisayarının ekranında facebook mesajlarında o kızla mesajlaştığını uzaktan gördüm, ben içeriğini okuyana kadar sayfayı kapattı.
sorduğumda da yok öyle bişey kız kardeşim mesaj atmış, sen artık kafamda ne kuracağını şaşırdın dedi.
ama eminim ekranda o kızın adı yazıyordu. o ismi asla unutmamam ben.
zihnim bana oyun oynuyor olamaz dimi?
o kıza mesaj atmalı mıyım?
o anki hissi şimdi kestirmek zor olur, yakalayana kadar devam bence.
Eşimin bekar arkadaşının ben yakaladıktan sonra cümlesi; evleneceksen zeki kadınla da evlenmeyecekmişsin ben senden bunu öğrendim demiş.
Bunlar bizi ahmak sanıyor galiba, beceriksiz, bir halttan anlamaz sanıyorlar ama kadının hissi onlardan kaç kat fazla bilmiyorlar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?