Yine o kadın!!!

kim manevi anlamda uygun olabilir ki, ama güçlü olup gitmem gerekecek
sadece bir ispat
ve tazminatlarla onu borçlu duruma sokup iyice bitirmek için sadece ispat lazım bana

ispat kadar kolay birşey yok
pcye casus program kur ve olanları seyret

yalnız kadına mesaj atmayı falan düşüneceğine göre kocanı suçlayacağını sanmam
sende karşı tarafta kusur bulma sıkıntısı var
o yüzden casus kurunca yıkılacak dünyanı iyi hesaba kat derim

yoo kadına mesaj atmaktaki amacım hesap sorma olmayacaktı
sadece durumu soracaktım
bi kere yıkıldı zaten bu defa o kadar koymuyor

Evliyim dedi eşin yada demedi bu önemli değil ortada kocaman bi yalan ve rezillik var zaten tatlım..Bu durumda senin yapcağın tek sey saf ayagna yatıp bilmiyo gibi davranmakk bide keyfine bakmak boşver gitsin ya senin kaybetceğin ne varki..Namusunla evlendin namusunlada boşanırsın gerekirse herkes kalır namussuzluğuyla..Bende evliyim öyle bişey olsa boşanırım diyorum keyfime bakıyorum telefonunu karıstırmıyorum..Simdi karıstırsam bişey olsada silicek herseyi telefondaki..Karıstrmadığımı biliyo şimdi..O dusa grince vs karıstıryorum..Şüphelendiğimizi belli etmememiz lazım ki yakalansınlar..Erkekler bu konularda cahil oluyolar yakalanıyolar hemen pek akıllı değiller sadece sabret ve keyfine bak sen..Allah büyük sen Allahın emanetisin ona biyerde ayağna taş dokunur onun merak etme canımm..

yoo kadına mesaj atmaktaki amacım hesap sorma olmayacaktı
sadece durumu soracaktım
bi kere yıkıldı zaten bu defa o kadar koymuyor
Şuan sakın kadını araya katma kandırırlar seni yine. O kadın yada bir başkası... Araştır, bir çok kanıt ile ispatla. Daha sonra ilgili kadınla görüş, itiraf ettir. (Ses kaydına al - halam öyle yapmıştı.) Ondan sonra öyle bir tazminat alırsın ki...sürünüz - cezasını çeker.

sen İŞLERİNLE ilgilenirken onun gösterdiği ilgi mi hoşuna gitmiş????? o işler sadece senin işinmiymiş? kalkıp sana yardım etmeyi neden denememişte bir başkası ile görüşmüş??????

bence kadını arama şüphelendiğin belli olursa tedbir alırlar. zaten kadın evet görüşüyoruz demez. takibi bırakma erkek milleti kesin açık verir.

Yüksek ihtimal, kadının söylediği doğruydu. Aynı durumdaki birçok erkek aynı yalanı söyler, yakama yapıştı bırakmadı vs... Madem facebookta görmüşsün kadının adını, yine aynı şekilde facebook şifresini kıramıyor musun? Bence kadınla konuşmadan önce başkalarıyla iletişim kurabileceği bilgisayar, facebook hesabı, mail, cep telefonu vs.leri araştır. Ki bence zaten kadınla konuşulacak bir şey yok. Onunla konuşsan onun dediğine yine inanmayacaksın, emin olamayacaksın.

bu adam gerçekten çok şanslı.
şu bilgisayar programcısına, ortak tanıdıklar olduğu için eşimin kardeşi sevgilisinden şüpheleniyor, kardeşi sevgilisinin bilgisayarını bi bahaneyle almış yarın bişey yapabilir miyiz demiştim.
bugün de şarjım bitti, şarj da arabamda kalmış bi ara inmeyi üşendim. programcı eşimi aramış bana ulaşamayınca
haklıyken haksız konuma düştüm, bağırındı, çağırındı sinirliyim dedi gitti az önce offfff yaaa
ben de bu şans olduğu sürece....

bence siz pek becerememişsiniz bu işi
niye tanıdığınız birine bunu yaptırıyosunuz ki gidip başka birine yaptırabilirdiniz
adamın eşinizi haberdar etme ihtimali var çünkü

ayrıca bağırıp çağırmaya hakkı yok bence
şüpheli davranışlar sergileyen kendisi
daha önceden de böyle bir olay yaşamışsınız zaten

o nası üste çıkıyosa sen de üste çıkıcaksın
bana hep kendini ezdirdiğin izlenimini veriyosun
adam bağırıp çağırıp üste çıkıyo sen de kendini hiç savunmuyosun sanırım
daha önceden sabıkalıysa o telefona tekrar şifre koyamaz ya da facete gizli gizli mesajlaşamaz bunu kendisine net bi şekilde söyleyin ve kendinizi ezdirmeyin

"hem suçlusun hem güçlü, bu gece eve gelmeni istemiyorum" diye mesaj attım geldi bi ton açıklamalar yaptı.
o kızı 3 yıldır görmediğinii, ayrıca evlendiğini falan söyledi.
ben de salağa yattım tabii. telefonun da şifresini açmış bana verdi.
ama hala ben o mesajlaşmada o kızın ismini gördüğümden eminim (

evet baya elime yüzüme bulaştırdım.
ya ezdirmek değil de öyle açıklamalarda bulunuyor ki kitlenip kalıyorum

Evlendigini nerden biliyormus... daha 3-4 ay olmus kiz evleneli.. madem 3 yil once ayrildilar nasil haberi oldu evlendiginden...
Arkadasim kusura bakma ama esin sana yalan soyluyor, su casus programini yakalanmadan kuraydin iyiydi.. simdi nasil ispat edeceksin bilmiyorum artik esin cok temkinli olacaktir.. yakalaman uzun zaman alabilir

Sadece hissettiklerimi yazıyorum;

Konunu okudum yaptıgın açıklamaları da okudum ancak benim hissettigim sen adamın'Tamam ben seni aldattım ama beni affet'demesini ayaklarına kapanmasını bekler gibi davranışlar sergiliyorsun...Burdaki arkadaslar seni çok güzel bir şekilde yönlendirmişler ama sen yine tanıdık bir bilgisayarcıyı katmıssın işin içine onu da yapamamıssın...

Ben kendi yasadıgım bir olaydan açıklayım...Eski erkek arkadasımın beni aldattıgından süpheleniyordum...Benden çıktı almamı rica etti ve bana mail şifresini verdi...Sonrasında o mail adresini facebooka yazdım,şifremi unuttum dedim bana yeni bir şifre geldi ve ben o şifre ile onun faceine girdim..Sonra önüne gelen her kıza 'Slm fıstık tanısalım mı'yazdıgını gördüm ekran görüntülerini aldım,çıktısını aldım ve dosyalayıp önüne sundum...Beni affet dedi,bende seviyordum ya affettim...Aradan bir yıl geçmeden beni tekrar aldattıgını ögrendim...O yüzden canım kurtar kendini...Bu erkek beyinsizleri ADAM olmaz...Allah yardımcın olsun

Eşlerin telefonlarında şifre olmasını kabul etmiyorum! Varsa da eş bunun şifresini bilecek.. Bizim telefonlarımızda şifre yok demekki saklayacak bişeyimiz de yok! Şifre varsa tlfnda ve siz bilmiyorsanız kesinlikle vardır bir şeyi..

Doğru söyleme ihtimali olduğunu düğün. Eğer yalan söylüyorsa, ne olursa olsun, sen onu yakalarsın.

Kıza sakın mesaj atma. Eğer eşin doğru söylüyorsa, bu seferde, kızın eşine yaklaşma ihtimali olacaktır.

Sadece sabırla bekle vede kötü sonuçla karşılaşırsan o zaman sağlıklı bir karar verirsin. Bu arada da kafanda sürekli aynı şeyleri kurup durma. Sen ne kadar üzerine düşersen, böyle bir durum varsa, eşin önlem alacaktır. Rahat davran.

o sana bagirdigi zaman, kiz zaten evlendi dedigi zaman 'nerden biliyosun evlendigini,, hani uc senedir gorusmuyodun, ruyandami gordum evlendigini,, madem onun medeni halini takip edicek kadar sevdin birakamiyosun, sen sag ben selamet, aha kapi aha sapi, tolla pilini pirtini git onun pencerrsinin altinda yat belki kocasinda onu bosarda erersiniz mursdiniza' diyemedinmi be bacim. ozaman diyemediysende en kisa,zamnda soyle, msjla diil, yuzyuze iken sana cvp vermek icin dusunemiycegi bi zmanda..ve mumkunse yuz ifadesini, diilse soylediklerini kayd al ki sonradan yuzune vurursun mahkemede.

ayrica burdaki kizlara bi soraydin tanidik elamana soylesem olurmu diye, herkes hayir der baskasina yonlendirir esininde haberi olmazdi::/ neyse artik baska bi yol bulucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…