- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki kendisini biliyor. Yani kadın gelince ben mesafeyi koyamam yine içli dışlı olurum diye korkuyor .Ben böyle düşünmüyorum ya. Birşeyler hissetse gelmesin demezdi. Ben kadın halimle bile bu durumda o kişiden hoşlanıyorsam gelmesin dememadam erkek haliyle hiç demez. Bence tamamen karısı rahatsız olup kavga cıkarmasın diye yapmış.
Siz eşinizi tanımıyor musunuz? Neler yapacağını veya neler yapmayacağını az çok bilmiyor musunuz? Ayrıca o kıza odaklanacağınıza önce eşinize ayar verin bence,çünkü sizinle evli olan da size söz veren de o. Aksi halde hiç farketmez yani,Ayşe gider Fatma gelir. Önemli olan eşinizin duruşu ve tavrı. Bilmem anlatabildim mi?Kızlar bu durumda bunu mu düşünüyorsun be kadın demeyin sadece düşüncelerinizi merak ettim.
6 yıllık evliyim.. Evliliği in ilk yıllarında eşimin flörtöz tavırları olan ciddi rahatsız olduğum bir iş arkadaşı vardı.
Ben ailemi ziyarete gittiğimde yani evde değilken eşime sabahın köründe mesaj atıp çay koydum börek al da gel gibi rahatsız olduğum msj larını yakalmaştım. Bu arada iş yerinde çay koymuştu yanlış anlaşılmasın. Neyse kavga gürültü eşim kurumunu değiştirdi kızla iletişimini kesti 5 yıldır da bu konuda bir sıkıntı olmadı.
Ve eşim hep sadece arkadaşım diyordu ama hissediyordum o flörtöz tavırları.
Neyse malum gündem korona herşeyim dengesi bozuldu. Kurumların dengesizliği cabası eşim sağlık sektöründe bu arada ve bu kız eşimin birimine vermişler yıllar sonra dün msj ları gördüm başımdan aşağı kaynar sular döküldü ama tabi belli etmedim.. Dün gördüğüm mesajlar kı ile eşim arasında değil birime o kızın geleceğine dair
Bu süreç de başka elemanlardan geldi bi sıkıntı olmadı ama eşim kendi birimine bu kızın geleceğini öğrendiğinden beri sürekli üst lerini arayıp gelmesin gelmesin diye diye dediğini yapmış sonuç kız başka birime geçmiş yine eşime çok yakın bir birim.
Anlamadığım bu iyi bir şey mi kötü mü madem sadece arkadaş gelseydi ne bu sıkıntı kaç yeni eleman geldi hiç birinde bu tepkiyi vermedi bu tepkinin altında. Ne yatıyor sizce. Bu konuyu onunla konuşmadım belli de etmedim.
Ayrıca kız o kız eminim profil fotosu dan tanıdım