• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine pazar yine ben

CalmBeforeTheStorm

The Best
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
1.564
2.901
53
selam kızlar.

Sinirden ağlıyorum. O kadar sinirliyim ve kızgınım ki.

Eşim olacak kişi sabah kalktı apar topar ben arkadaşımla bi etkinliğe gidicem, işte davet edildim gitmem gerek sana da demiştim dedi. Ama pazar sabah dememiştin dedim. Bugünmüş dedi arkadaşı da arıyor ikide bi hadi diye, başlamış geç kalacağız diyor sesini duyuyorum hani başka bi yere mi gidiyor acaba diye bi şüphem Yok.

Kahvaltı yapacak mısın dedim hayır dedi. Bende mutfağa gittim kendime sandviç hazırladım iki tane. Sonra geldi off şahane olmuş falan dedi. Bende iki tane yerim diye düşünmüştüm çok açım ama birini al istersen dedim. İkisini de alıyorum arkadaşıma vereceğim dedi. Bende bi şey demedim. Ama teşekkür etme falan Yok. Dolaptan tekrar malzeme çıkardım hazırladım fakan kendime. Sonra ben çıkıyorum ddi. Boğazında kalsın demek istiyorum insan bi sağol der dedim. Sandviçleri yere attı ve çıktı gitti. Arkasından aradım ne yapıyorsun sen çocuk Musun dedim. İnsanı evden kaçırıyorsun bravo deri kapattı. Üç tane sandviç önümde sinirden patlıyorum şu an.

Tamam dediğim belki ağırdı ama insan gibi davranmıyor ki ben alıyorum bunları deyip çıkması. O gıcık arkadaşına da götürmesi.. ne bilim o kadar uğraştım peşimde çocuk kendime kahvaltı hazırladım. Sabah uyandığından beri eş olma Vasıf’larından hiçbirini yerine getirmedi. Sonra böyle umarsızca davranması bana koydu.

Hep bi çaba halindeyim. Ev iş çocuk. Kendi kendime savaşıyorum. Bu adam hayatımın neresinde bilmiyorum. Ve de onu bırakamıyorum. Benim gibi bi insan böyle bi evliliğe Nası eyvallah diyor anlamıyorum. Ne kendimi anlıyorum ne eşimi.

Bir dağın tepesine çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.

Çok konu açıyorum belki bilmşyorum ama şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler

Ondan birşey beklemeyin
Gidebildiği yere kadar
Sizin beklentisiz tavırlarınız eğer sizi ve ailesini seviyor değer veriyor ise karşılık bulacaktır rahatsız olacaktır
Yok karşılığı yoksa uğraşmanız neden?

Evden kaçmak için bahane arıyor paşam. Belli ki bi özgürlük sevdasıdır tutturmuş gidiyor.

Yemek hazırlamayın, kendi işlerinizi yapın. Çıkın gezin. Dışarıdaydım iş yapamadım diyin. Bu nasıl hayat böyle her şeyi tek yapıyorsunuz.
Çok yıprandım ve de farkında değil. Bi de idrar yolu iltihabım var bi haftadır ağrım olduğunu biliyor. Hiç sallamıyor. Temizlik ütü yemek her şey tamam evde. Bi de ona boğazına dursun dedim diye kötü biri yaptı beni vicdanıma oynuyor :(

Ondan birşey beklemeyin
Gidebildiği yere kadar
Sizin beklentisiz tavırlarınız eğer sizi ve ailesini seviyor değer veriyor ise karşılık bulacaktır rahatsız olacaktır
Yok karşılığı yoksa uğraşmanız neden?
Ondan bir şey beklememeliyim evet bekledikçe sonuçsuz kalıyor çabalarım. Ve iyice dibe çekiliyorum.

eşinizin huyu ,suyu bu alismaniz lazin sanirim degiscek biri degil gibu .
Allah yardimcin olsun

Son dönemde çabalıyordu. Değişme çabasındaydı. Özür dilemeler vs. Ama artık kendini tutamıyor biliyorum o eski adam oluyor yine. Sinirlendiğinde üstüme yürüyen eşyaları fırlatan....

Bir de tamamen siz haklısınız fakat eşiniz ve siz veya şöyle söyleyeyim eşler ve biz aynı şekilde bakmıyoruz olaylara durumlara.Şu anda onun gözünde sadece iki sandviç için ona kötü söz söyleyen eş var onun için durum bu kadar basit ve siz kötüsünüz.Bencil olan ,eşini umursamayan adam ne yaparsanız yapın ne kadar emek verirseniz verin unursamazlar değerli gözrmezler bunu bizim görevimiz olarak görürler.

Beklenti insanı özellikle evlilik hayatında en çok mutsuz eden durumdur
Elinde bu var ya tamam yada herşeye rağmen devam
Her şeye rağmen devam et diyemiyorum kendime. Çünkü çok yoruluyorum evin işlerine koştururken ve bu yorgunluk bende bi öfke yarattı ona karşı. Yardım et desem de bi saat çocuğu oyalamayı yardım sanıyor mesela.

bastan beri boyle miydi ?
degistitmeye calissan ds drdigim gibi kisa sureli olir ve sen daha cok yipranirsin
erkekler yas olarak olgunladtikca davranislari da guzellesiyor .
İlk zamanlar daha iyiydi. Sonra sonra değişti. Aslında hep böyleymiş ben görmemişim sanırım. Çok garip. Çok aşık olarak evlendim ben

İlk zamanlar daha iyiydi. Sonra sonra değişti. Aslında hep böyleymiş ben görmemişim sanırım. Çok garip. Çok aşık olarak evlendim ben
sevgiliyken tabi ki cok farklilar onlar farkli oldugu kadar bizde onlar icin cok farkliydik .evlenince cicim aylarindan sonra gercek kisilikler ortaya cikiyor :)

sevgiliyken tabi ki cok farklilar onlar farkli oldugu kadar bizde onlar icin cok farkliydik .evlenince cicim aylarindan sonra gercek kisilikler ortaya cikiyor :)
tamam belki bende değiştim ama son dönemde bende çabaladım o da çabaladı. İnsan üzülüyor sandviçleri pat diye alıp çıkması garip dğeil mi? Yani insan bi güzel şeyler söyler ne bilim

tamam belki bende değiştim ama son dönemde bende çabaladım o da çabaladı. İnsan üzülüyor sandviçleri pat diye alıp çıkması garip dğeil mi? Yani insan bi güzel şeyler söyler ne bilim
senin gibi iste bazilarni ruhunda yok boyle guzel seyler demek :) tabi garip geliyor insaAllah gelince sorarsin ne etmis ne yapmis nereye gitmislr^^

Back
X