- 26 Aralık 2017
- 1.564
- 2.901
- 53
- Konu Sahibi CalmBeforeTheStorm
Zaten işim yoğun haftaiçi onunla uğraşmaya vaktim bile olmuyor.Sen bence çok meşgul olma bu arkadaşla. Önce kendi hayatına bak. Kimler var çevrende. Nasıl bir insansın ve aslında nasil biri olmak istiyorsun. O hayalindeki kişiye ulaşmak için neler yapman gerekiyor. Yeni arkadaşlar, eğitim, belki çocuk için bir kurs veya kreş. Bu bencil kocadan beklentilerini en aza indir. Ama onun üzerindeki sorumlulukları alma. Mesela çocuk bakımı veya ev işleri konusunda ona yukleyebildigin her işi yüklemeye çalış ve bunları gerçekleştirmesini bekle. Bir de artık söylediği şeylerı tutmasını iste. Mesela kahvaltı istemiyorum dedi diyelim. Verme o sandivicleri. İsterse ama istemiyorum demiştin ben de ona göre hareket ettim de.
Bir de sandivicleri yere attı gitti. Arama sonrasinda. Ama küsme de çünkü küsmek senin evdeki huzurunu bozar.
Böyle bir iletişim biçimi tutturursan ona duygusal bağlılığını bence en aza indirirsin. Zamanı gelince de bosanirsin. Çünkü kimse huzursuz mutsuz bir evde bencil bir koca ile yaşamamali. Uzun vadede boşanmak en hayirlisi
Bi insan daha ne ister anlamıyorum. Evde her şeyi tamam. Küsmek istemşyorum zaten çok konuşmuyoruz küsmek küsmemek farketmiyor bizim için. Ama kendime odaklı bi dünya kurmalıyım evli olsam da. Ki o da ya yola gelsin ya da yolumdan çekilsin