• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yine pazar yine ben

evet üslubum sıkıntılıydı o yüzden aradım zaten sonradan. Ama bana dediği şu, senin yüzünden evden kaçıyorum bla bla. Sonra eve geldi konuşalım dedim. Konuşacak bi şey Yok sorun yok ben uyumak istiyorum deyip yattı. Bende şimdi dışarı çıkıyorum
Herşeyi senin üzerine yıkıyor. Senin ufak bir hata yapmanı bekleyip kendini temize çıkarıyor. Çocuk neresinde bu işin? Gezdi geldi Şimdi uyumak istedi yattı. Eee babalık nerde?

Kuzum yaaa :KK43:
Yine bir pazar klişesi dimi...
Neden nezaket beklentisine giriyorsun ki...
Alsın çıksın gitsin ya birak
Artik gormemeye caliş
Umursama
Adam bahane arıyor evden kacmak icin ve evet vicdanına oynuyor...
Al cocugunu çik dısarı sende...
Ne hali varsa görsün artık....
beklentiler üzermiş gerçekten. Benim beklentim benim gösterdiğim çabayı göstermesiydi biraz da olsa :(

Herşeyi senin üzerine yıkıyor. Senin ufak bir hata yapmanı bekleyip kendini temize çıkarıyor. Çocuk neresinde bu işin? Gezdi geldi Şimdi uyumak istedi yattı. Eee babalık nerde?
çünkü Şam babası, iskele babası ne dersen..
Boşansak zaten bu sorumsuzlukla çocuğundan kopar yani Emin’im. Görüşmeye görüşmeye

etmez ama ben ısrar etsem boşanır tabiki. Çok diretip başıma bela olmaZ.
Peki siz bosanmayi dusunuyor musunuz? Bu herifi daha kac sene sirtinizda tasiyabilirsiniz mesela oturup hic hesap kitap yaptiniz mi? Yani insan omru uc asagi bes yukari belli. Kalan omru bu adamla gecirebileceginizden emin misiniz? Size lazim olan bu sorularin cevaplari

selam kızlar.

Sinirden ağlıyorum. O kadar sinirliyim ve kızgınım ki.

Eşim olacak kişi sabah kalktı apar topar ben arkadaşımla bi etkinliğe gidicem, işte davet edildim gitmem gerek sana da demiştim dedi. Ama pazar sabah dememiştin dedim. Bugünmüş dedi arkadaşı da arıyor ikide bi hadi diye, başlamış geç kalacağız diyor sesini duyuyorum hani başka bi yere mi gidiyor acaba diye bi şüphem Yok.

Kahvaltı yapacak mısın dedim hayır dedi. Bende mutfağa gittim kendime sandviç hazırladım iki tane. Sonra geldi off şahane olmuş falan dedi. Bende iki tane yerim diye düşünmüştüm çok açım ama birini al istersen dedim. İkisini de alıyorum arkadaşıma vereceğim dedi. Bende bi şey demedim. Ama teşekkür etme falan Yok. Dolaptan tekrar malzeme çıkardım hazırladım fakan kendime. Sonra ben çıkıyorum ddi. Boğazında kalsın demek istiyorum insan bi sağol der dedim. Sandviçleri yere attı ve çıktı gitti. Arkasından aradım ne yapıyorsun sen çocuk Musun dedim. İnsanı evden kaçırıyorsun bravo deri kapattı. Üç tane sandviç önümde sinirden patlıyorum şu an.

Tamam dediğim belki ağırdı ama insan gibi davranmıyor ki ben alıyorum bunları deyip çıkması. O gıcık arkadaşına da götürmesi.. ne bilim o kadar uğraştım peşimde çocuk kendime kahvaltı hazırladım. Sabah uyandığından beri eş olma Vasıf’larından hiçbirini yerine getirmedi. Sonra böyle umarsızca davranması bana koydu.

Hep bi çaba halindeyim. Ev iş çocuk. Kendi kendime savaşıyorum. Bu adam hayatımın neresinde bilmiyorum. Ve de onu bırakamıyorum. Benim gibi bi insan böyle bi evliliğe Nası eyvallah diyor anlamıyorum. Ne kendimi anlıyorum ne eşimi.

Bir dağın tepesine çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.

Çok konu açıyorum belki bilmşyorum ama şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler
Benim esimde boyle cikar izin gunleri ama ben kizmam alistim belki ama seni opse iki sarilsa iki guzel soz soylese bence sende kizmazsin bunu ona soylemelisn ikinz icnde guzel olur hersy

Peki siz bosanmayi dusunuyor musunuz? Bu herifi daha kac sene sirtinizda tasiyabilirsiniz mesela oturup hic hesap kitap yaptiniz mi? Yani insan omru uc asagi bes yukari belli. Kalan omru bu adamla gecirebileceginizden emin misiniz? Size lazim olan bu sorularin cevaplari
ömrümü heba etmek istemşyorum. Ama bitiremiyorum da. ÜZülüyorım bi yanım vicdan azabı çekiyor. Acaba düzelir mi diye umuyorum işte

ömrümü heba etmek istemşyorum. Ama bitiremiyorum da. ÜZülüyorım bi yanım vicdan azabı çekiyor. Acaba düzelir mi diye umuyorum işte
Anliyorum. Ama duzelmez. Sadece siz kabullenirsiniz. Olacak olan o eger bosanmazsaniz. İnsallah dogru karari verip mutlu olursunuz.

yazık eder çocuğa bakamaz ki. Anca yemek yedirir altını alamaz mesela. Oyun kurmayı bile beceremiyor çocukla :KK43:
İşte böyle yapmayın. Mecbur kalırsa becerir. Yada ona göre ayarlayabilirsiniz fazla uzaklaşmadan 2 saat çıkmanın kimseye zararı olmaz. Altını alıp gidersiniz. Ben oğlumla babasını ilk bırakıp gittiğimde 5 aylıktı. 2 3 saat gezdim geldim. Hiç de bişey olmadı. Herşeyi siz yapıyorsanız kendine ihtiyaç olmadığnı düşünüyor olabilir. Ben altını alırken bile misafirlikte de olsak eşimin yardımını istedim. Kurtluydu biraz benimki :) Ha istesem kendim yapamaz mıydım yapardım ama neden kendimi zorlayayım.

Onun sana yaptığını sende ona yapmayı denesen umrunda olmasın sende çık gez zırt pırt arkadaşların arasın sürekli bi meşguliyetin olsun onca planın olsun ama onların içinde o olmasın belki bu empati yeteneğini geliştirir paşanın :sopa:

Son dönemde çabalıyordu. Değişme çabasındaydı. Özür dilemeler vs. Ama artık kendini tutamıyor biliyorum o eski adam oluyor yine. Sinirlendiğinde üstüme yürüyen eşyaları fırlatan....
neden çekiyorsunuz bunu, lütfen alınmayın ama siz bu kadar değersiz misiniz?

selam kızlar.

Sinirden ağlıyorum. O kadar sinirliyim ve kızgınım ki.

Eşim olacak kişi sabah kalktı apar topar ben arkadaşımla bi etkinliğe gidicem, işte davet edildim gitmem gerek sana da demiştim dedi. Ama pazar sabah dememiştin dedim. Bugünmüş dedi arkadaşı da arıyor ikide bi hadi diye, başlamış geç kalacağız diyor sesini duyuyorum hani başka bi yere mi gidiyor acaba diye bi şüphem Yok.

Kahvaltı yapacak mısın dedim hayır dedi. Bende mutfağa gittim kendime sandviç hazırladım iki tane. Sonra geldi off şahane olmuş falan dedi. Bende iki tane yerim diye düşünmüştüm çok açım ama birini al istersen dedim. İkisini de alıyorum arkadaşıma vereceğim dedi. Bende bi şey demedim. Ama teşekkür etme falan Yok. Dolaptan tekrar malzeme çıkardım hazırladım fakan kendime. Sonra ben çıkıyorum ddi. Boğazında kalsın demek istiyorum insan bi sağol der dedim. Sandviçleri yere attı ve çıktı gitti. Arkasından aradım ne yapıyorsun sen çocuk Musun dedim. İnsanı evden kaçırıyorsun bravo deri kapattı. Üç tane sandviç önümde sinirden patlıyorum şu an.

Tamam dediğim belki ağırdı ama insan gibi davranmıyor ki ben alıyorum bunları deyip çıkması. O gıcık arkadaşına da götürmesi.. ne bilim o kadar uğraştım peşimde çocuk kendime kahvaltı hazırladım. Sabah uyandığından beri eş olma Vasıf’larından hiçbirini yerine getirmedi. Sonra böyle umarsızca davranması bana koydu.

Hep bi çaba halindeyim. Ev iş çocuk. Kendi kendime savaşıyorum. Bu adam hayatımın neresinde bilmiyorum. Ve de onu bırakamıyorum. Benim gibi bi insan böyle bi evliliğe Nası eyvallah diyor anlamıyorum. Ne kendimi anlıyorum ne eşimi.

Bir dağın tepesine çıkıp avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum.

Çok konu açıyorum belki bilmşyorum ama şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler
Ey kadın..! Bırak saçını süpürge etmeyi , süpürgene bin ve uç...

Back
X