- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
yok cok genis bi cevrem vardi telefon rehberimn sonu gelmezdi simdi dunyada bi ben kalmis gibi hissediyorm arkadaslrimi ok ozluyorm artik ayri sehirlerdeyiz
evt cok eminim cunku esimin yegenlerine bile olan duskunlugunu sahip cikmasini gorseniz anlardiniz beni aylik bi yegni var surekli onun videosunu istio surekli babasindan fln resim istiyo sevmeye gidio dio benimde cocugum.olckmi parka goturup gezdirip birlikte disari cikip ailece piknik yapacagimiz gunler gelckmi dio ha bide soyle bi sacma dusuncesi var herkes beni bekar saniyomus oyle dioÖnceki konularını da okudum.
*Sevdiğiniz için kaçmışsınız. 6. senedeki bir evlilik. Yaşıunız daha 23
*Evlendikten sonra özüne dönen bir eş
*İlgi yoki geç saatlere kadar, dışarda, birçok huyundan vazgeçirmek için uğraşmışsınız. Pazarları dışarda
*Kendisi geziyor size baskı kuruyor
*Çocuk için tedavi oluyorsunuz, çocuk istiyorsunuz.
Tek sorum şu size. Çocuk yapmak konusunda eminmisiniz??
yok haklisin sert durcm karsisindaSana çözüm üretiyorum bende. Geçmişi düşünerek bir şey değiştiremeyeceksin. Bugününe bak.
evt cok eminim cunku esimin yegenlerine bile olan duskunlugunu sahip cikmasini gorseniz anlardiniz beni aylik bi yegni var surekli onun videosunu istio surekli babasindan fln resim istiyo sevmeye gidio dio benimde cocugum.olckmi parka goturup gezdirip birlikte disari cikip ailece piknik yapacagimiz gunler gelckmi dio ha bide soyle bi sacma dusuncesi var herkes beni bekar saniyomus oyle dio
sen hamilesin benim.icin dua edermisin rica etsem karnindaki melegin hatrina duan kabul olur insO zaman size tek tavsiyem şu olacak, kendinizi kötü hissettiğinizde bunları düşünün, mutsuzluğa kapılmayın.
Umarım burda ilerde konu açan dertlilerden olmazsınız. Mutluluklar..
evt cok eminim cunku esimin yegenlerine bile olan duskunlugunu sahip cikmasini gorseniz anlardiniz beni aylik bi yegni var surekli onun videosunu istio surekli babasindan fln resim istiyo sevmeye gidio dio benimde cocugum.olckmi parka goturup gezdirip birlikte disari cikip ailece piknik yapacagimiz gunler gelckmi dio ha bide soyle bi sacma dusuncesi var herkes beni bekar saniyomus oyle dio
calissa sorun degil yok sahile iniyo kuzenleriyle kaveye gidio arkadaslariyla bulusuyo aksam gelio yemek yiyo tv izlerse izlio yatoyo ki artik tvde yok daha gec gelio daha dun ogleden sonra geldi ama disardaydi
tabi normal degiliz 6 sende ne badireler atlattik biz tahmin bile ademezsiniz kactik yeri geldi bildigin ac yattik el ele verdik calostik topladik kendimizi herseyimizi yaptik istanbula tasindik esiminnis sahasi icin su anda guzel para kazaniyo sukur biz evliyken benim annem babam bosandi onun ablasi gitti evliyken hemde en cok istedigimiz sey cocuktu oda olmadi esim cok kiskanc ama bu anormallik tm baskada yasadiklarimizdan gelioBence bir psikoloğa git önce. Normal gelmediniz bana. Mümkünse eşini de götür.
Tamam işte psiologa gitmenizlazım. anormallik nereden gelirse gelsin anormalliktir. Çocuk için uygun bir ortam değil bencetabikkde normal degiliz 6 senedir ne badireler
tabi normal degiliz 6 sende ne badireler atlattik biz tahmin bile ademezsiniz kactik yeri geldi bildigin ac yattik el ele verdik calostik topladik kendimizi herseyimizi yaptik istanbula tasindik esiminnis sahasi icin su anda guzel para kazaniyo sukur biz evliyken benim annem babam bosandi onun ablasi gitti evliyken hemde en cok istedigimiz sey cocuktu oda olmadi esim cok kiskanc ama bu anormallik tm baskada yasadiklarimizdan gelio
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah canımsen hamilesin benim.icin dua edermisin rica etsem karnindaki melegin hatrina duan kabul olur ins
ilk 2 sene takmadim bu konuyu maddi durumdan ama korunmadim cnku doktor tedavi gerekecegini soylemisti beksrken 4 senedir ugrasiyorz 15 gun snra asilma olcak hayirlisizÖzel olacak ama siz mi istemediniz çocuk ?
amin cok saollHerşeyin hayırlısı olsun inşallah canım
cocuk olmadigindan o bana ben ona sarmuyomuyuz sence yanlizliktan hayatimdaki tek insan olmasindan yaptigi hersey gozume gelip batmiyomu sence evine dort dortluk sahip cikio ama ben onu oda beni cok kiskaniyo cok herseyimize karisiyoruz cnku yapcak baska bisey takacak baska insan yok psikog bile bunu onayladi bikere gittim 3 seans fln cnku cocuk onun soyledigine gore bizde fazlasiyla takinti olmusTamam işte psiologa gitmenizlazım. anormallik nereden gelirse gelsin anormalliktir. Çocuk için uygun bir ortam değil bence
ilk 2 sene takmadim bu konuyu maddi durumdan ama korunmadim cnku doktor tedavi gerekecegini soylemisti beksrken 4 senedir ugrasiyorz 15 gun snra asilma olcak hayirlisiz
odada uyuyo :) kalksinda bari oyle yapayimBelki bu konular yıpratmıştır diycem ama esiniz hep boyleyse bilemem.. bence riski goze alip sizde çıkmalısınız mesaj atın ben yuruyuse cıkıyorum aşkım diye. Takin kulakliginizi cıkın yuruyun.
cocuk olmadigi icin ben ona o bana sarmiyomu sence yanlk
cocuk olmadigindan o bana ben ona sarmuyomuyuz sence yanlizliktan hayatimdaki tek insan olmasindan yaptigi hersey gozume gelip batmiyomu sence evine dort dortluk sahip cikio ama ben onu oda beni cok kiskaniyo cok herseyimize karisiyoruz cnku yapcak baska bisey takacak baska insan yok psikog bile bunu onayladi bikere gittim 3 seans fln cnku cocuk onun soyledigine gore bizde fazlasiyla takinti olmus
odada uyuyo :) kalksinda bari oyle yapayim
psikolok dediki cocukta takinti yaptiginiz icin aranizda surekli kavga cikiyo akliniza her geldiginde bebek farkinda olmadan stresinizi uzuntunuzu birbirinizden cikaeriyor ve yanliz hissediyosunuz kendinizi diyo bir cocugunuz olsa sevginizde bolunue bu stresre biter 6 senedir anlasilan oki hala sevgili gibi goruyosunuz kendinizi cocuk sizin yuva oldugunuzu size hatirlatcak dedi ki aynende oyle psikolog dedikten snra anladim farkettim ne zaman aklima bebek gelse onun yaptigi biseye kiziyormÇocuk takıntı olmuşsa daha fena. biz tekiz . ama böyle bir sorunumuz yok. Kıskanç değiliz belki ondan. Bilemedim ama mutsuzken aileye çocuk getirmek bence çok sakıncalı.
bu yagmurda keske hava guzelken yapsaydim :) valla mantiklidatepkisi sert olck eminmBnce hazırlanın guzel biseyler giyin hafif makyaj. Çıkarsa eger yaparsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?