- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
bu yagmurda keske hava guzelken yapsaydim :) valla mantiklidatepkisi sert olck eminm
cok mantikli cok saolBakın o zaman blöf yaparsiniz. Eger çıkar ise sizsiz sizde msj atar yuruyuse cikacaginizi soylersiniz gerceklik olmasi icinde hazirlanmalisiniz semsiyeniz ortada olsun montunuz flan sapkaniz kulakliginiz... yani esinize cikmayip cikiyormus izlenimi verebilirsiniz. Ama dedigik gibi eger cikarsa yapin
iste o cozumu ariyorm ya ne yapcagimi bende bilemiyorm
cokkk dun ayiptir soylemesi kebap almis bana pasta cips almis bana dioki baska bisey istoomusun gulum dio ya bi oyle bi boyle
yasadiklarimin normal olmadigini bende biliyorm ama evlendigimiz gunden beri yasadiklarimizda atlattiklarimizda normal degil biz ikimiz birbirimize sirtimizi raslayip neler atlattik sasarsiniz o yuzdsn bi kalemde silemiyorm hala elimkesilse aglayan bi adam aslinda oyle tek kalemlik olmuyo bitemiyo isteEh mahkumsun ya, seni kusura bakmada evcil hayvan gibi yediriyor iste. Bu pek iyi bir haraket degil bence.
Neticede özgürlügün yoksa, bir basit avm'ye gidemezsen, ister en pahali altin gerdanlik getirsin, neye yarar? Yetiskin bir insan olarak hapis hayati yasadiktan sonra?
Bilemedim, ben olsam yillar önce bosanirdim bile. Sizin yasadiginiz evlilik degil sonucta, mahkum/gardiyan iliskisi neredeyse.
Yorumum sert, biliyorum fakat kim bilir biraz gözlerini acar. Yasadiklarin normal olmadigini anlarsin.
zaten yapisiknikiz sacma bi durum elbette belirli araliklarda kendine zaman ayircak hep ben diye bisey olmaz sıkilir yaŞu bensiz bir yere gidemez ayy yapışık ikiziz biz diyenlerin de şu hep kendisi çıkıyor benle gezmiyor diyenlerin de pek sağlıklı ilişkileri olduğu söylenemez. Hadi şu hiç vakit geçirmiyorıZ diye yakınanları anlıyorum da diğer kafayı hiç anlamayacağım
evde sakalasiyo seviyo surekli muck muck gidikliyo cicek aliyo hediyeler suprizler aliyo ama disari 2 ayda bi cikariyo disarda vakit gecirmio evde ayri disarda ayri inan bende anlayamiyormMecbur musunuz muhtaç mısınız bu adama? Eger oyleyse bile kaderine razı olman gerekmiyor kotu bi is bulup gidersin. Diklenirsen sonuc daha kötü olur bana kalirsa boyle birine atar yapamazsin. Kafasina eserse baskasina gider neden diye soramazsin. Mesele sadece duvara bakmak degil. Insan yerine koyulmuyorsun.
yasadiklarimin normal olmadigini bende biliyorm ama evlendigimiz gunden beri yasadiklarimizda atlattiklarimizda normal degil biz ikimiz birbirimize sirtimizi raslayip neler atlattik sasarsiniz o yuzdsn bi kalemde silemiyorm hala elimkesilse aglayan bi adam aslinda oyle tek kalemlik olmuyo bitemiyo iste
ama elim kesilsede aglayan biri suprizleri sever disardan sevdigim yemekleri eve paket yaptirir yemek yapma der ama disarda yemek 40 gunde fln zor yaBoyle gelmis boyle gider..
Sizi hayatinin merkezine almamis o.. Hayatini yasiyo takiliyo..
ama elim kesilsede aglayan biri suprizleri sever disardan sevdigim yemekleri eve paket yaptirir yemek yapma der ama disarda yemek 40 gunde fln zor ya
emin ol buyutmuyorm tabiki cok kizar bagrir binkeresinde habrrsiz sahile gittim hemde eltimle oda esinden gizli cikti 4 gun konusmadi tavir aldi 1 ay once gece 10 bucukta ankaraya gittim habrrsiz benn istanbuldayim yalvar yakar geri dondurdu inatcidir ama merhametlidir gercekten birakamiyorm cnku ask devam ediyo.emin ol kiskanc ama cahilliginden saniuo beni boyle kaybetmez sıkmanin iyi olmadiginin farkinda degilGözünde büyütüyor olmayasin? Adam seni cebirle hurriyetten yoksun birakiyor resmen :) bilmem farkinda misin. Bir cik bakalim nr oluyor hep beraber gorelim.
yani cnm benim sevmio desem tm da oylede degil yasadiklari cok kiskanc yapmis onuO zamn cok kiskanc biri... Bilemedimki kardes bi oneri veremiyorum... İlginc bi tip
yasadiklarimin normal olmadigini bende biliyorm ama evlendigimiz gunden beri yasadiklarimizda atlattiklarimizda normal degil biz ikimiz birbirimize sirtimizi raslayip neler atlattik sasarsiniz o yuzdsn bi kalemde silemiyorm hala elimkesilse aglayan bi adam aslinda oyle tek kalemlik olmuyo bitemiyo iste
emin ol buyutmuyorm tabiki cok kizar bagrir binkeresinde habrrsiz sahile gittim hemde eltimle oda esinden gizli cikti 4 gun konusmadi tavir aldi 1 ay once gece 10 bucukta ankaraya gittim habrrsiz benn istanbuldayim yalvar yakar geri dondurdu inatcidir ama merhametlidir gercekten birakamiyorm cnku ask devam ediyo.emin ol kiskanc ama cahilliginden saniuo beni boyle kaybetmez sıkmanin iyi olmadiginin farkinda degil
Bu adamları nerden biliyorsunuz hiç anlamıyorum. Laflara Bak...ama söyleyene değil soyletene bakacaksın. Bunları soyleyince sen vermiyor musun cevabını.yok malasef bide o sorunumuz var bana izin vermio yok oyle bi dunya dio evini temizle sen dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?