yine pazar yine kavga

bu yagmurda keske hava guzelken yapsaydim :) valla mantiklidatepkisi sert olck eminm

Bakın o zaman blöf yaparsiniz. Eger çıkar ise sizsiz sizde msj atar yuruyuse cikacaginizi soylersiniz gerceklik olmasi icinde hazirlanmalisiniz semsiyeniz ortada olsun montunuz flan sapkaniz kulakliginiz... yani esinize cikmayip cikiyormus izlenimi verebilirsiniz. Ama dedigik gibi eger cikarsa yapin

cok mantikli cok saol

Boyle gelmis boyle gider..
Sizi hayatinin merkezine almamis o.. Hayatini yasiyo takiliyo..

iste o cozumu ariyorm ya ne yapcagimi bende bilemiyorm

Sana otur evde temizlik yap diyor ya evinin bütün işini bitirip cıkabilecegni söyle diyecegim ama muhtemelen söylemişsindir neden izin vermedigini ögren bence
Kadın evde oturur erkek gezer mantıgı ailesinde gördügü bir durumsa illa ki anneside cıkıp geziyordur sende kv denin de gezdigini söyle bu tabuyu yık ama kolay olmayacagı belli.. Allah yardım etsin cnm sana

cokkk dun ayiptir soylemesi kebap almis bana pasta cips almis bana dioki baska bisey istoomusun gulum dio ya bi oyle bi boyle

Eh mahkumsun ya, seni kusura bakmada evcil hayvan gibi yediriyor iste. Bu pek iyi bir haraket degil bence.

Neticede özgürlügün yoksa, bir basit avm'ye gidemezsen, ister en pahali altin gerdanlik getirsin, neye yarar? Yetiskin bir insan olarak hapis hayati yasadiktan sonra?

Bilemedim, ben olsam yillar önce bosanirdim bile. Sizin yasadiginiz evlilik degil sonucta, mahkum/gardiyan iliskisi neredeyse.

Yorumum sert, biliyorum fakat kim bilir biraz gözlerini acar. Yasadiklarin normal olmadigini anlarsin.

Mecbur musunuz muhtaç mısınız bu adama? Eger oyleyse bile kaderine razı olman gerekmiyor kotu bi is bulup gidersin. Diklenirsen sonuc daha kötü olur bana kalirsa boyle birine atar yapamazsin. Kafasina eserse baskasina gider neden diye soramazsin. Mesele sadece duvara bakmak degil. Insan yerine koyulmuyorsun.

Şu bensiz bir yere gidemez ayy yapışık ikiziz biz diyenlerin de şu hep kendisi çıkıyor benle gezmiyor diyenlerin de pek sağlıklı ilişkileri olduğu söylenemez. Hadi şu hiç vakit geçirmiyorıZ diye yakınanları anlıyorum da diğer kafayı hiç anlamayacağım

yasadiklarimin normal olmadigini bende biliyorm ama evlendigimiz gunden beri yasadiklarimizda atlattiklarimizda normal degil biz ikimiz birbirimize sirtimizi raslayip neler atlattik sasarsiniz o yuzdsn bi kalemde silemiyorm hala elimkesilse aglayan bi adam aslinda oyle tek kalemlik olmuyo bitemiyo iste

zaten yapisiknikiz sacma bi durum elbette belirli araliklarda kendine zaman ayircak hep ben diye bisey olmaz sıkilir ya

evde sakalasiyo seviyo surekli muck muck gidikliyo cicek aliyo hediyeler suprizler aliyo ama disari 2 ayda bi cikariyo disarda vakit gecirmio evde ayri disarda ayri inan bende anlayamiyorm

Gözünde büyütüyor olmayasin? Adam seni cebirle hurriyetten yoksun birakiyor resmen :) bilmem farkinda misin. Bir cik bakalim nr oluyor hep beraber gorelim.

ama elim kesilsede aglayan biri suprizleri sever disardan sevdigim yemekleri eve paket yaptirir yemek yapma der ama disarda yemek 40 gunde fln zor ya

O zamn cok kiskanc biri... Bilemedimki kardes bi oneri veremiyorum... İlginc bi tip

Gözünde büyütüyor olmayasin? Adam seni cebirle hurriyetten yoksun birakiyor resmen :) bilmem farkinda misin. Bir cik bakalim nr oluyor hep beraber gorelim.
emin ol buyutmuyorm tabiki cok kizar bagrir binkeresinde habrrsiz sahile gittim hemde eltimle oda esinden gizli cikti 4 gun konusmadi tavir aldi 1 ay once gece 10 bucukta ankaraya gittim habrrsiz benn istanbuldayim yalvar yakar geri dondurdu inatcidir ama merhametlidir gercekten birakamiyorm cnku ask devam ediyo.emin ol kiskanc ama cahilliginden saniuo beni boyle kaybetmez sıkmanin iyi olmadiginin farkinda degil

Disariya cikamiyorsun, esin sana hizmetci muamelesi yapiyor ve el kesmeden bahs ediyorsun. Normal olmadigimi biliyorum diyorsun fakat yinede kabul ediyorsun.

Demek ki özgürlük, kendi ayaklarin üzerine durmak gibi seyler senin icin o kadarda önemli degilmis. Diyorsun ya, cirkefligim ile cicek aldirttim diye, bir cicek bile özgürlügünden daha önemliymis. Ne diyelim o zaman? Bu konuyu sahi ne icin actin? Karsinda es yok ki pazar günleri gezesin. Karsinda gardiyan var. Bunu kabul ettikce evinide temizlersin, dört duvar arasinda kalirsinda. Insan kendine layik gördügü hayati yasar unutma. Bunlar kader degildir, senin yaptigin secimlerin sonuclaridir. Farkli secimler, farkli sonuclar dogurabilir yani hersey senin elinde.

Dışarı cikarsa mutlu olacaksan ve sana yetecekse her gun bunu soyle anlat dur. İyice beynine sok. Ya da aldigi getirdigi seylere sevinme ağla devamli. Madem merhametli o zaman aglatmaz seni.

Benim eşim haftanın 7 günü çalışıyor,bizi her zaman dışarı çıkartamıyor ama banada asla karışmaz ben çocuklarımla istediğim yere giderim bazen çocukları bırakır giderim asla hiç bişey demez,oldu hem kendi çıkarmasın hemde size bıt bıt yapsın be ala memleket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…