Sadece parlaklik degil de dolgun gorunuyor ya hani:)Ya ıslak gösteren jölelerden azıcık uygulayınca bile parlıyordu benim saçlarım. Ya az miktarda yağ sürülürse uçlara doğru parlar. :)
Duruluma suyuna yanılmıyorsam sirke falan koyanlar da varmış parlaklık adına.
Evet benim ama amacim duzlestirme degil.Profil fotondaki sen misin? Sensen gayet düz zaten saçların..
Remington inci serisi var. Kullanıyorum saçı parlatıyor. Duzlestirici ile dalga yapıp sprey sıkmazsam da böyle duruyor. Tabi süresi iklim sartlarına bağlı. Bol kremle kremlenen saç böyle ağır duruyor. Sizde üstüne biryantin surebilirsiniz. Birde fön suyu kullanabilirsinizKizlar merhaba.
Gercekten kuaforumden ya da googledan ya da youtube'dan cevap alabilsem konu acmayacagim.
Ama kimse bana fikir bile veremiyor.
Saclarimi nasil boyle yapabilirim?
Biliyorum asiri bir fon ve briyantin urunu bu sac. Ama yapay da olsa boyle gosterme imkanim var midir?
Nasil fon cekmeliyim veya maşalamalıyım?
Lutfen lutfen ufacik fikri olan yorum yapsin.
Youtube'da hair tutorials izlerim surekli buna benzer bir video varsa yazarsaniz da cok sevinirim.
Kuaforden istiyorum kirik fon cekip gonderiyor alakasi bile olmuyor bu sacla.
Eki Görüntüle 1892588
Bu arada sitede surekli reklam olarak ciktigi icin ilgimi cekti o nedenle bu fotoyu koydum ornek olarak:)
söylemeden geçemeyeceğim çok güzelsin bu aradaEvet benim ama amacim duzlestirme degil.
Hani tuba buyukustun'un saclarini falan yapiyorlar ya sampuan reklamlarinda. O saci nasil yaparim merak ediyorum. Dalgasi, dolgunlugu ve parlakligi olarak. Nedir sirri?
Benim saclarim cok dalgali. Bu sac sekli icin nasil fon ceksem? Ya da youtube'da ararken ne yazsam acaba?Remington inci serisi var. Kullanıyorum saçı parlatıyor. Duzlestirici ile dalga yapıp sprey sıkmazsam da böyle duruyor. Tabi süresi iklim sartlarına bağlı. Bol kremle kremlenen saç böyle ağır duruyor. Sizde üstüne biryantin surebilirsiniz. Birde fön suyu kullanabilirsiniz
Tesekkur ederim o senin gozlerinin guzelligidir bencesöylemeden geçemeyeceğim çok güzelsin bu arada
Canım, benim kuaförüm zamanında bir serum vermişti bana, reklamlardaki saçları falan önce bu serumla bakım yapıp sonra fönlüyorlar demişti, kendisi İstanbul'da ünlü bir güzellik salonunda çalışıyormuş zamanında, ürün harikaydı gerçekten ışıl ışıl sağlıklı gösteriyordu ama adını hatırlamıyorum. Ben de ilk kez bir koZmetik ürünün gerçekten işe yaradığını görmüştüm. Bir daha gidince sorarım kendisineSadece parlaklik degil de dolgun gorunuyor ya hani:)
Sampuan reklamlarindaki kandirmacali saclardan istiyorum 1 gunlugune de olsa
Hangi serum acaba oCanım, benim kuaförüm zamanında bir serum vermişti bana, reklamlardaki saçları falan önce bu serumla bakım yapıp sonra fönlüyorlar demişti, kendisi İstanbul'da ünlü bir güzellik salonunda çalışıyormuş zamanında, ürün harikaydı gerçekten ışıl ışıl sağlıklı gösteriyordu ama adını hatırlamıyorum. Ben de ilk kez bir koZmetik ürünün gerçekten işe yaradığını görmüştüm. Bir daha gidince sorarım kendisine
Deneyip buraya foto aticam tesekkur ederim.Kafayı öne eğip kurutursan saçları hacimli durur mesela. Dalgasını da ben hafif dalga istiyorsam, saçları tepeden toplar, o tutama maşa yaparım, sonra açıp dağıtınca dalgası böyle hafif duruyor.
Cok seyrek ve cansiz diyemem saclarima. Ama ince telli oldugu dogrudur.Saçların ince telli.
Ayrica sık degil gür degil seyrek saçların.
Fotograftan gordugum kadariyla saclarin cansız. Zaten ince olan saçların uzatmişsin ama uclari cok cansiz görünüyor.
Kırıklarin var mi belli degil.
Bence saclarini kisalt. Az saclarina can gelsin.
Serumlarla ve doğal yaglarla bakim yapabilirsin.
Ayrica sac uzatmak istiyorsan ayda 1 kere uclarindan kestirerek uzat.
Hem daha cabuk uzar hem saglikli uzar.
Saçım uzasin diye hic kestirmezsen bu sefer cansiz ve cok incelen saclar meydana gelir.
Bu dediklerimi yaptığın zaman birde üstüne fön yaparsan fon suyu yada kremlerle istediğin dolgunlugu alabilirsin.
Bu kadar parlak mi gercektenBen yıkadıktan sonra alttan topuz yapıp yatıyorum sabah açınca böyle oluyor.
Ama bende üç kişiye yetecek kadar saç var.
Lutfen utandirmayin beniAy ne güzel bir kızsın sen maşallah.Miranda Kerr e acayip benziyorsun bu arada.
Saçlarını kuruttuktan sonra en büyük bigudiyle sarıp yarım saat kadar bekletirsen dolgun ve dalgalı oluyor.
Bu kadar parlak mi gercekten
Ne kadar guzel keske benim de oyle olsaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?