- 15 Ağustos 2022
- 142
- -77
- 13
- 34
- Konu Sahibi kubramasal
-
Senaryo yazmadımKadınlar kulübünün en çok sinirlendiği
Linç ettiği konuları iyi araştırıp senorya yazmışsınız .
Yani haklısınız pek senaryo da denmez buna edebiyatta bir adı olduğunu da sanmamSenaryo yazmadım
Boşanıp ne yapmamı önerirsin acaba?Of kıyamam mı diyelim Kübra? Sağlam pabuç olsaydı karısı boşar mıydı? Adamın yemediği halt yok, çocuğum olsun yuvam olsun diyorsun. Boşan kızım boşan.
Tek sorun çocuk mu? Şiddet uygulayan birinden çocuk yapmak mutlu yuva kurmak? İnanamadım iEşimin şiddetinden çok sıkıldım saçma sapan sebeplerden dolayı kavga ediyoruz ve şiddet uyguluyor yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum artık Çocuk sahibi olmak istiyorum onunla mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum ama çok sinirli her şeye sinirleniyor sonra vakit geçiyor ki çok iyi bir insana dönüşüyor özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum Evimizle ilgileniyor geçirmemiz de bir sıkıntı yok paramızda var Allaha şükür Ama onun belli başlı problemleri var obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş Ama ben mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum bu adamın problemleri ile cebelleşmekten çok sıkıldım artık.. Bugünkü kavgamızın sebebi de ben iş kurmak istedim bir güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana
Yapmayacağımı zatenTek sorun çocuk mu? Şiddet uygulayan birinden çocuk yapmak mutlu yuva kurmak? İnanamadım i
Bunu evlenmeden önce düşünmüş olman lazımdı.Boşanıp ne yapmamı önerirsin acaba?
Tabii ki düşündüm neden düşünmeyeyim Ama evlenmek zorunda kaldımBunu evlenmeden önce düşünmüş olman lazımdı
Kadın sığınma evine git. Boşanıp napayım diyorsun. Otur dayak ye o zaman moruk kocandan.Tabii ki düşündüm neden düşünmeyeyim Ama evlenmek zorunda kaldım
Calis meslegini yap dedik sana, psikolojim musait değil dedin simdi de is kurucam diyosun. , Ben cocuk istiyorum, ama calismak istemiyorum, is kurmak istiyorum, is kurmak istedigim icin dayak yiyorum, ama yuvamda cocugum olsun istiyorum, ne dedigimi ben de bilmiyorum, habire konu açıyorum.Boşanıp ne yapmamı önerirsin acaba?
Eşimin şiddetinden çok sıkıldım saçma sapan sebeplerden dolayı kavga ediyoruz ve şiddet uyguluyor yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum artık Çocuk sahibi olmak istiyorum onunla mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum ama çok sinirli her şeye sinirleniyor sonra vakit geçiyor ki çok iyi bir insana dönüşüyor özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum Evimizle ilgileniyor geçirmemiz de bir sıkıntı yok paramızda var Allaha şükür Ama onun belli başlı problemleri var obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş Ama ben mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum bu adamın problemleri ile cebelleşmekten çok sıkıldım artık.. Bugünkü kavgamızın sebebi de ben iş kurmak istedim bir güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana
Senaryo yazmadım
Peki madem çalışayım Bana hem çalışıp hem de kiramı ödeyebileceğim bir iş bulacaksın galiba çünkü ben böyle bir iş olduğunu pek fazla zannetmiyorum hiç görmedim yani bu Türkiye’deCalis meslegini yap dedik sana, psikolojim musait değil dedin simdi de is kurucam diyosun. , Ben cocuk istiyorum, ama calismak istemiyorum, is kurmak istiyorum, is kurmak istedigim icin dayak yiyorum, ama yuvamda cocugum olsun istiyorum, ne dedigimi ben de bilmiyorum, habire konu açıyorum.
HayırPara konusu pek ses getirmedi b planı şiddet senaryosuna mı geçtiniz
15 günlük evliyim demedim aramızda 15 yaş var demişimdir ama asla böyle bir şey yazmadım26 Ağustos 2022 konunuzda henüz 15 günlük evliyim demişsiniz. 2 aylık evliliğinizde bu konu Bdvdeki 7. konunuz.
Konularınız ve içerikleri gerçekliklerini sorgulatıyor.
Al buyur15 günlük evliyim
Valla senin finans danismanin, butce planlamacin degilim. Ama ucuz bi semtte, giderleri kirayi bolusup kucuk bi evi paylasacagin bi ev arkadasi bulursan, belki masraflarin azalır. Ya da ne bileyim ye dayagini otur istersen.Peki madem çalışayım Bana hem çalışıp hem de kiramı ödeyebileceğim bir iş bulacaksın galiba çünkü ben böyle bir iş olduğunu pek fazla zannetmiyorum hiç görmedim yani bu Türkiye’de
Boşanmayıp katlanarak şiddet artsın mi istiyorsunuz ne istiyorsunuz? Ya da buraya konu açma acınız nedir ? Dertlesip tekrar canım kocam diyeceksiniz burdan ekmek çıkmaz sizeBoşanıp ne yapmamı önerirsin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?