Yine şiddet

kubramasal

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2022
142
-77
13
34
Eşimin şiddetinden çok sıkıldım saçma sapan sebeplerden dolayı kavga ediyoruz ve şiddet uyguluyor yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum artık güzel bir yuva kurmak istiyorum ama çok sinirli be dengesiz her şeye sinirleniyor sonra vakit geçiyor ki çok iyi bir insana dönüşüyor özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum Evimizle ilgileniyor geçirmemiz de bir sıkıntı yok paramızda var Allaha şükür Ama onun belli başlı problemleri var obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş Ama ben mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum Tabi bu gidişle çocuk falan yapamayacağım zaten onun çocuğu olmuyor muş tedavi olacaktık bu konuda… Tabi şu anda bu ihtimal zorbu adamın problemleri ile cebelleşmekten çok sıkıldım artık.. Bugünkü kavgamızın sebebi de ben iş kurmak istedim bir güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek sorun çocuk mu? Şiddet uygulayan birinden çocuk yapmak mutlu yuva kurmak? İnanamadım i

Boşanıp ne yapmamı önerirsin acaba?
Calis meslegini yap dedik sana, psikolojim musait değil dedin simdi de is kurucam diyosun. , Ben cocuk istiyorum, ama calismak istemiyorum, is kurmak istiyorum, is kurmak istedigim icin dayak yiyorum, ama yuvamda cocugum olsun istiyorum, ne dedigimi ben de bilmiyorum, habire konu açıyorum.

Senaryo yazmadım

26 Ağustos 2022 konunuzda henüz 15 günlük evliyim demişsiniz. 2 aylık evliliğinizde bu konu Bdvdeki 7. konunuz.

Konularınız ve içerikleri gerçekliklerini sorgulatıyor.

Peki madem çalışayım Bana hem çalışıp hem de kiramı ödeyebileceğim bir iş bulacaksın galiba çünkü ben böyle bir iş olduğunu pek fazla zannetmiyorum hiç görmedim yani bu Türkiye’de

26 Ağustos 2022 konunuzda henüz 15 günlük evliyim demişsiniz. 2 aylık evliliğinizde bu konu Bdvdeki 7. konunuz.

Konularınız ve içerikleri gerçekliklerini sorgulatıyor.
15 günlük evliyim demedim aramızda 15 yaş var demişimdir ama asla böyle bir şey yazmadım

Valla senin finans danismanin, butce planlamacin degilim. Ama ucuz bi semtte, giderleri kirayi bolusup kucuk bi evi paylasacagin bi ev arkadasi bulursan, belki masraflarin azalır. Ya da ne bileyim ye dayagini otur istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…