Yine şiddet

15 yıllık karisi bile bu adama çocuk yapmamış sen yap cok mutlu olursun

Halk arasında buna "geçinmek" deniyor bütün insanlar geçiniyor. İnanmazsın belki ama benim annem hem çalışıp hem de kira ödüyor+ küçük kardeşim var bir de ona bakıyor hiçbir şekilde nafaka almadan hemde. Ve Türkiye'de yaşıyor büyük konuşmak gibi olmasın ama dayak yiyeceğime gerekirse sokakta yatarım daha iyi

Eee o zaman ye dayağını otur,bu ne be?Sabah sabah sinir katsayım yükseldi.

Senin edebi tarzın ile daha anlaşılır olur diye düşündüğümden; şöyle bir alıntı ile fikir vermek istedim.
"Sen pizza değilsin, herkesi mutlu edemezsin" Kübra.

Yeni zengin koca bulmadan ayrılmayın

Ben bi sorun göremedim.Olur öyle arada dayak kötek evliliğin yakışanı o. Cocuk yapmalısınız herşey hemen düzelir.İşyeri falan napcaksın ya boşver kır dizini ye kocanın parasını.

Eşinizin huyunu biliyorsunuz ve madem boşanmak gibi bir seçeneğiniz yok o zaman adamın suyuna gidin. .
Niye diretiyorsunuz güzellik merkezi açalım diye.
Adam hakli, kolay mı öyle hadi açalım demekle açmak.

Sanki karşınızda çok medeni anlayışlı birisi var da oturmuş onunla iş kurma gelecek planlama gibi hayaller içine düşüyorsunuz.

Mümkün olduğunca muhattap olmamak en iyisi sizin için .

2 aylık evlisin ve ilk dayak da değil. Kızım kocanı bilmem de sen kesin hastasın ya da adam çok zegin. Git darp raporu al boşanma ve maddi manevi tazminat davası aç, istediğin paraya da kavuşursun bu hastadan da kurtulursun. 14 yıllık evliyim, kocam bu gün bana bir tokat atsın yarın mahkemede alırım soluğu. Ne meraklısınız dayak yemeye arkadaş.

İlk cümle nedir yaa? Ona ithafen yazıyorum, sıkıldıysanız pozisyon değiştirip deneyin şiddeti. Hem madem çok seviyormuşsunuz....

Şunu da gördükten sonra söylenecek söz yok. Dedem eve almaz, çalışamam psikolojim müsait değil, çocuk istiyorum. Sen tam köle ruhlu bir kadınsın, parazit yaşam senin normalin, adama bir şey sorma bari de boşa dayak yeme. evini çek çevir, canın sıkılıyorsa halk eğitim kurslarına yazıl, bebeğini de yap (inşallah yapamazsınız) çileni çekmeye devam et.

Hiçbirimiz seni evimize alıp besleyemeyiz maalesef, ya çalışıp para kazanıp bu adamı boşayacaksın ya da çekeceksin. Kolay zenginlik yok öyle, her şeyin bedeli var.

Bosansan mesela
Kades uygulaması indir şiddet uyguladığı an çağır evine polisi
Yazik değil mi sana ?
Cocuga da yazık sidde içinde büyüyecek psikolojisi bozuk olacak o da zarar verecek birilerine belki de geleceğin psikopatı olacak

2yıllık çocuk gelişimi okumuş ana okulu öğretmeni değil, ancak yardımcı öğretmenlik ya da çocuk bakıcılığı yapabilir.

Bir de istanbulda yaşıyor, kim kime dum duma, kim takacaksa boşanmasını.

Böyle bir evlilikte nasıl çocuk düşünüyorsunuz ? İnsanın psikolojisi bozulur bunları yaşasa. Böyle bir adamdan çocuk fikri aklından geçmez kimsenin.
Çok güçlü evliliklerde bile insan çocuk fikrini sorguluyor. Ona iyi bakabilecek miyiz, yetecek miyiz vs diye.

2 aylık evlilikte şiddet mi , bu adam 2 veya 3 yıllık oldu mu öldürür sizi , siz de bir tuhafsınız, acil boşanıp kaçacağına hala neler diyorsun, 1. Karısına aferin uyanık cıkmış..

Bence boşanmayın. Dayakçı bir erkek ve bundan rahatsız olmayan bir kadın var. Boşansalar, adam başkasıyla evlense, evlendiği kişinin başı yanacak. Bari bundan rahatsız olmayan biriyle evli kalsın, toplumun geri kalanı için daha hayırlı.
Ayrıca bazı insanlar tam olarak hakettiklerini yaşıyorlar. Şiddet gördüğü halde sırf para için çekip gitmeyen bir kadın yaşadıklarını hakediyordur bence. Hiç üzülemiyorum sizin gibi insanlara. Hani bir çıkar yol yoktur, anlarım da siz bu hayatı kendiniz tercih ediyorsunuz.

Sen dayak yerken kimse yemiyor ama herkes evinde eli yüzü morarmadan huzurla oturuyor.

Evlenirken ailelerde evlenmiş ya takarlar belki ayy biz boşanamayız çok seviyoruz birbirimizi derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…