Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi kubramasal
-
15 yıllık karisi bile bu adama çocuk yapmamış sen yap cok mutlu olursunEşimin şiddetinden çok sıkıldım saçma sapan sebeplerden dolayı kavga ediyoruz ve şiddet uyguluyor yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum artık güzel bir yuva kurmak istiyorum ama çok sinirli be dengesiz her şeye sinirleniyor sonra vakit geçiyor ki çok iyi bir insana dönüşüyor özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum Evimizle ilgileniyor geçirmemiz de bir sıkıntı yok paramızda var Allaha şükür Ama onun belli başlı problemleri var obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş Ama ben mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum Tabi bu gidişle çocuk falan yapamayacağım zaten onun çocuğu olmuyor muş tedavi olacaktık bu konuda… Tabi şu anda bu ihtimal zorbu adamın problemleri ile cebelleşmekten çok sıkıldım artık.. Bugünkü kavgamızın sebebi de ben iş kurmak istedim bir güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana
Peki madem çalışayım Bana hem çalışıp hem de kiramı ödeyebileceğim bir iş bulacaksın galiba çünkü ben böyle bir iş olduğunu pek fazla zannetmiyorum hiç görmedim yani bu Türkiye’de
Halk arasında buna "geçinmek" deniyorPeki madem çalışayım Bana hem çalışıp hem de kiramı ödeyebileceğim bir iş bulacaksın galiba çünkü ben böyle bir iş olduğunu pek fazla zannetmiyorum hiç görmedim yani bu Türkiye’de
Eee o zaman ye dayağını otur,bu ne be?Sabah sabah sinir katsayım yükseldiPeki madem çalışayım Bana hem çalışıp hem de kiramı ödeyebileceğim bir iş bulacaksın galiba çünkü ben böyle bir iş olduğunu pek fazla zannetmiyorum hiç görmedim yani bu Türkiye’de
Yeni zengin koca bulmadan ayrılmayınPeki madem çalışayım Bana hem çalışıp hem de kiramı ödeyebileceğim bir iş bulacaksın galiba çünkü ben böyle bir iş olduğunu pek fazla zannetmiyorum hiç görmedim yani bu Türkiye’de
Ben bi sorun göremedim.Olur öyle arada dayak kötek evliliğin yakışanı o. Cocuk yapmalısınız herşey hemen düzelir.İşyeri falan napcaksın ya boşver kır dizini ye kocanın parasını.Eşimin şiddetinden çok sıkıldım saçma sapan sebeplerden dolayı kavga ediyoruz ve şiddet uyguluyor yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum artık güzel bir yuva kurmak istiyorum ama çok sinirli be dengesiz her şeye sinirleniyor sonra vakit geçiyor ki çok iyi bir insana dönüşüyor özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum Evimizle ilgileniyor geçirmemiz de bir sıkıntı yok paramızda var Allaha şükür Ama onun belli başlı problemleri var obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş Ama ben mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum Tabi bu gidişle çocuk falan yapamayacağım zaten onun çocuğu olmuyor muş tedavi olacaktık bu konuda… Tabi şu anda bu ihtimal zorbu adamın problemleri ile cebelleşmekten çok sıkıldım artık.. Bugünkü kavgamızın sebebi de ben iş kurmak istedim bir güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana
2 aylık evlisin ve ilk dayak da değil. Kızım kocanı bilmem de sen kesin hastasın ya da adam çok zegin. Git darp raporu al boşanma ve maddi manevi tazminat davası aç, istediğin paraya da kavuşursun bu hastadan da kurtulursun. 14 yıllık evliyim, kocam bu gün bana bir tokat atsın yarın mahkemede alırım soluğu. Ne meraklısınız dayak yemeye arkadaş.Eşimin şiddetinden çok sıkıldım saçma sapan sebeplerden dolayı kavga ediyoruz ve şiddet uyguluyor yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum artık güzel bir yuva kurmak istiyorum ama çok sinirli be dengesiz her şeye sinirleniyor sonra vakit geçiyor ki çok iyi bir insana dönüşüyor özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum Evimizle ilgileniyor geçirmemiz de bir sıkıntı yok paramızda var Allaha şükür Ama onun belli başlı problemleri var obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş Ama ben mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum Tabi bu gidişle çocuk falan yapamayacağım zaten onun çocuğu olmuyor muş tedavi olacaktık bu konuda… Tabi şu anda bu ihtimal zorbu adamın problemleri ile cebelleşmekten çok sıkıldım artık.. Bugünkü kavgamızın sebebi de ben iş kurmak istedim bir güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana
İlk cümle nedir yaa? Ona ithafen yazıyorum, sıkıldıysanız pozisyon değiştirip deneyin şiddeti. Hem madem çok seviyormuşsunuz....Eşimin şiddetinden çok sıkıldım saçma sapan sebeplerden dolayı kavga ediyoruz ve şiddet uyguluyor yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum artık güzel bir yuva kurmak istiyorum ama çok sinirli be dengesiz her şeye sinirleniyor sonra vakit geçiyor ki çok iyi bir insana dönüşüyor özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum Evimizle ilgileniyor geçirmemiz de bir sıkıntı yok paramızda var Allaha şükür Ama onun belli başlı problemleri var obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş Ama ben mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum Tabi bu gidişle çocuk falan yapamayacağım zaten onun çocuğu olmuyor muş tedavi olacaktık bu konuda… Tabi şu anda bu ihtimal zorbu adamın problemleri ile cebelleşmekten çok sıkıldım artık.. Bugünkü kavgamızın sebebi de ben iş kurmak istedim bir güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana
Şunu da gördükten sonra söylenecek söz yok. Dedem eve almaz, çalışamam psikolojim müsait değil, çocuk istiyorum. Sen tam köle ruhlu bir kadınsın, parazit yaşam senin normalin, adama bir şey sorma bari de boşa dayak yeme. evini çek çevir, canın sıkılıyorsa halk eğitim kurslarına yazıl, bebeğini de yap (inşallah yapamazsınız) çileni çekmeye devam et.Ben kimseyi suçlamıyorum sen konuyu çok yanlış anlamışsın Şu piskolojide çalışamam üzgünüm zaten hayatım boyunca da çalışmadığım için çalışabilecek potansiyel de görmüyorum kendimde eşimle severek evlendim bu şekilde evliliğini kurtarmaya çalışıyorum çocuk evet hala istiyorum ve bunuda sana soracak değilim bunu bir adam için değil kendim için istiyorum çocuk oyuncak değil çocuk sahibi olma hakkım olduğunu düşünüyorum
2yıllık çocuk gelişimi okumuş ana okulu öğretmeni değil, ancak yardımcı öğretmenlik ya da çocuk bakıcılığı yapabilir.Diğer konularınızdan anladığım kadarıyla eşinizin kazancı fena değil. Siz de boşanıp, çalışıp daha düşük koşullarda yaşamayı istemiyorsunuz ve şiddete razı geliyorsunuz. Yoksa elinizde mesleğiniz var (anaokulu öğretmeni olduğunuzu yazmışsınız) gayet çalışıp geçirebilirsiniz.
Bari çocuk sahibi olmayın da onu da bu yaşantınızın içinde perişan etmeyin.
Bir de istanbulda yaşıyor, kim kime dum duma, kim takacaksa boşanmasını.Allah aşkına yazdıklarınıza bir dönüp bakın dayak yiyen siz aileler de boşanıyor arkamdan kötü konuşurlar diyorsunuz ben dayak yiyip o evdr kaldıktan sonra benim için ne değişecek? Şiddetin dozununun artmayacağını nerden biliyorsunuz size bir güvence mi verdi?
2 aylık evlilikte şiddet mi , bu adam 2 veya 3 yıllık oldu mu öldürür sizi , siz de bir tuhafsınız, acil boşanıp kaçacağına hala neler diyorsun, 1. Karısına aferin uyanık cıkmış..Eşimin şiddetinden çok sıkıldım saçma sapan sebeplerden dolayı kavga ediyoruz ve şiddet uyguluyor yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum artık güzel bir yuva kurmak istiyorum ama çok sinirli be dengesiz her şeye sinirleniyor sonra vakit geçiyor ki çok iyi bir insana dönüşüyor özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum Evimizle ilgileniyor geçirmemiz de bir sıkıntı yok paramızda var Allaha şükür Ama onun belli başlı problemleri var obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş Ama ben mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum Tabi bu gidişle çocuk falan yapamayacağım zaten onun çocuğu olmuyor muş tedavi olacaktık bu konuda… Tabi şu anda bu ihtimal zorbu adamın problemleri ile cebelleşmekten çok sıkıldım artık.. Bugünkü kavgamızın sebebi de ben iş kurmak istedim bir güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana
Sen dayak yerken kimse yemiyor ama herkes evinde eli yüzü morarmadan huzurla oturuyor.Çocuk istiyorum hala istiyorum anne olmak istiyorum anne olma hayalim var ama farkındaysan konuda olmayacağını belirttim zatenSen boşanmayı çocuk oyuncağı mı zannediyorsun Boşanınca sadece sen boşanmıyorsun aileler falan da boşanıyor ve insanlar çok kötü konuşabiliyorlar yargılayabiliyorlar Hadi gidelim boşanalımla olmuyor bazı şeyler
Evlenirken ailelerde evlenmiş ya takarlar belki ayy biz boşanamayız çok seviyoruz birbirimizi derler2yıllık çocuk gelişimi okumuş ana okulu öğretmeni değil, ancak yardımcı öğretmenlik ya da çocuk bakıcılığı yapabilir.
Bir de istanbulda yaşıyor, kim kime dum duma, kim takacaksa boşanmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?