- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
- Konu Sahibi kubramasal
-
Bence gayet mutlusunuz bu durumdanEşimin şiddetinden çok sıkıldım saçma sapan sebeplerden dolayı kavga ediyoruz ve şiddet uyguluyor yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum artık güzel bir yuva kurmak istiyorum ama çok sinirli be dengesiz her şeye sinirleniyor sonra vakit geçiyor ki çok iyi bir insana dönüşüyor özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum Evimizle ilgileniyor geçirmemiz de bir sıkıntı yok paramızda var Allaha şükür Ama onun belli başlı problemleri var obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş Ama ben mutlu güzel bir yuva kurmak istiyorum çocuğum olsun istiyorum Tabi bu gidişle çocuk falan yapamayacağım zaten onun çocuğu olmuyor muş tedavi olacaktık bu konuda… Tabi şu anda bu ihtimal zorbu adamın problemleri ile cebelleşmekten çok sıkıldım artık.. Bugünkü kavgamızın sebebi de ben iş kurmak istedim bir güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana
ee bu evlenmeden yaşayan insanlar nasıl yaşıyor o zaman türkiyede sence?Peki madem çalışayım Bana hem çalışıp hem de kiramı ödeyebileceğim bir iş bulacaksın galiba çünkü ben böyle bir iş olduğunu pek fazla zannetmiyorum hiç görmedim yani bu Türkiye’de
Çocuk istiyorum hala istiyorum anne olmak istiyorum anne olma hayalim var ama farkındaysan konuda olmayacağını belirttim zatenSen boşanmayı çocuk oyuncağı mı zannediyorsun Boşanınca sadece sen boşanmıyorsun aileler falan da boşanıyor ve insanlar çok kötü konuşabiliyorlar yargılayabiliyorlar Hadi gidelim boşanalımla olmuyor bazı şeylerBen hic bir kadinin,hayvanin, cocugun siddet gormesinden zevk almam. Sana milyon kez yanlis davraniyosun, sunu bunu yap dediler. Hala dayak yedim ama cocuk istiyorhm diye konu aciyosun. Saka misin? Asil sen bizle dalga geciyosun.
Onlar eski kiracıdır:))ee bu evlenmeden yaşayan insanlar nasıl yaşıyor o zaman türkiyede sence?
şiddetten bıktım diyen sensin. boşan diyene boşanamam kolay mı diyorsun, şiddet gördüğün evlilikte hala çocuk istiyorum diyorsun. çalış diyene çalışamam.. otur koca dayağı ye diyene kızıyorsun. peki bizden nasıl bir tavsiye istersin? söyle ona göre yorum yapalim..Onlar eski kiracıdır:))
Senden tavsiye bekleyen kim yaşiddetten bıktım diyen sensin. boşan diyene boşanamam kolay mı diyorsun, şiddet gördüğün evlilikte hala çocuk istiyorum diyorsun. çalış diyene çalışamam.. otur koca dayağı ye diyene kızıyorsun. peki bizden nasıl bir tavsiye istersin? söyle ona göre yorum yapalim..
şuraya 65 konu açıp her yazana da "senden tavsiye bekleyen kim ya" yazmakta ne bileyimSenden tavsiye bekleyen kim ya
Senin kendini diğer insanlara kabullendirme çabanın malzemesi olmak istemiyorum bb.şuraya 65 konu açıp her yazana da "senden tavsiye bekleyen kim ya" yazmakta ne bileyim
kimden tavsiye bekliyorsun yorumlara onu da yaz.. ne de olsa sen karar veriyorsun her şeye
şurada adım bile yazmıyor farkında mısın?Senin kendini diğer insanlara kabullendirme çabanın malzemesi olmak istemiyorum bb.
15 günlük evliyim demedim aramızda 15 yaş var demişimdir ama asla böyle bir şey yazmadım
15 günlük evliyim daha önce bir yıl birlikte yaşadık eşim benden 15 yaş büyük ben 30 yaşındayım
Eşim benden önce evlenmişti 15 yıl evli kalmış biz sürekli kavga ediyoruz eski eşiyle de sürekli kavga edermiş kalbimi çok kırıyor ağzına geleni söylüyor sinir krizi geçiriyor evi terk ediyor ve her seferinde yalvarıyorum eve döndürmeye çalışıyorum artık kadınlık Onurum gururum hiçbir şeyim kalmadı bu akşam eve geldi ona dünkü kavgadan dolayı çok kırgın olduğumu belli ettim sadece özür beklemiştim güzel bir sarılma belki bir çiçek Ama sadece kuru kuru özür dilerim tamam uzatmayalım falan dedi bir daha yapmayacam dedi ama ben kendime yediremiyorum boşanmak istediğimi söyledim ben daha büyük bir özür bekliyorum daha güzel bir şey bu adam şiir yazan biriydi ben hiç o yüzünü görmedim şiirlerini de bir gün evi temizlerken eski çantasında buldum 30 yaşındayken falan yazmış geçmişte yapmıştım dedi bugün de işte belki benim hatamla Belki daha güzel bir özür Dilemesini istediğim için yıne kavga ettik Çünkü o kuru özür benim gururumu onurumu geri getirmiyor ben yerlerde sürünerek yalvardım ona nasıl geri döneceğim eski Gururuma ben uzattıkta o bugün de her zamanki gibi yine evi terk etti yine her zamanki gibi benim yalvarıp özür dilemem bekleniyor gitme dedim tutmaya çalıştım beni yerlerde sürükledi ayağıyla tekme attı artık dayanacak gücüm kalmadı… Hiç dostum arkadaşım kimsem yok onun yüzünden Onu tekrar arayıp özür dilemek istemiyorum ama dayanamıyorum yalnız kaldım çok yalnız hissediyorum şu anda kendimi çok kötü hissediyorum viski açtım içiyorum kızlar ne olursunuz bana yardım edin bana bir umut verip bir şey söyleyin dayanamıyorum çünkü
Dayak yediğinizi paylaşıp bizim niye moralimizi sinirimizi bozuyorsunuz? Hemcinsimiz, hem de daha iki aylık evliyken yüzü gözü yaralı şekilde sokağa çıkmak zorunda ve istemediği için kaçıp kendini kurtarmıyor. Kocam yuvam diye bir de bize atarlanıyor. Kocasına ve kocasının ailesine sus pus ezik olan gelip burada üyelere dayılanıyor.Dayak yiyorum diye sana gelmiyorum farkında mısın sadece derdimi paylaşmak istedim Yalnız unutma bu hayatta karma diye bir şey var
Ev sahibi olmayanlar kira ödeyenler sokakta mı yatıp kalkıyor? Millet bir de üstüne çocuk için masraf yapıyor.Peki madem çalışayım Bana hem çalışıp hem de kiramı ödeyebileceğim bir iş bulacaksın galiba çünkü ben böyle bir iş olduğunu pek fazla zannetmiyorum hiç görmedim yani bu Türkiye’de
Eski karısının dayak nedeniyle boşandığını nereden biliyorsunuz ki? Çocuğu olmadığını bilmiyormuş Öğrenince şok oldu eski karısı çocuk istemediği için korunuyorlar mış zaten ayrıca benim kimseye bir şey dediğim yok ben saygısızca yorum yapan insanlara karşı tepki gösteriyorum dayak ye otur aşağı diye bir tabir yok olmamalı da zatenDayak yediğinizi paylaşıp bizim niye moralimizi sinirimizi bozuyorsunuz? Hemcinsimiz, hem de daha iki aylık evliyken yüzü gözü yaralı şekilde sokağa çıkmak zorunda ve istemediği için kaçıp kendini kurtarmıyor. Kocam yuvam diye bir de bize atarlanıyor. Kocasına ve kocasının ailesine sus pus ezik olan gelip burada üyelere dayılanıyor.
Boşanmak evet sizin için çocuk oyuncağı. Daha iki aylık evlilik, çocuk yok nafaka yok. Boşanınca nereye gideceğim diye var mı fikriniz diye milleti azarlıyorsunuz, evlenmeden önce nerede yaşıyordunuz siz? Sokakta mı yatıp kalkıyordunuz? Aileler de boşanıyormuş kolaymıymış... Benim kızımın başına gelse ne olursa olsun derhal çekip alırım böyle bir ortamdan. Ama siz şimdi hemen ailem arkamda değil kartını kullanırsınız. Genç insansınız, eliniz ayağınız tutuyor, çalışır başınızın çaresine bakarsınız.
Benim tespitim; siz bu adamın parası var diye atladınız. Sizden 15 yaş büyük ve eski karısı dayak nedeniyle boşanmış. Bu sizi hiç rahatsız etmedi mi? Benide döver çünkü şiddete meyilli diye korkmadınız mı? Çocuk yapmamış olayı da doğru değilmiş adamın çocuğu olmuyor. Yani yaş tahtaya bastınız. Girip bir işe çalışayım demek yerine güzellik merkezi açmak istiyorsunuz. Siz garanti istiyorsunuz ama adam sizden daha garantici, para kaptırmak istemiyor.
Ev sahibi olmayanlar kira ödeyenler sokakta mı yatıp kalkıyor? Millet bir de üstüne çocuk için masraf yapıyor.
Daha yolun başındayken oturup düzgünce mantıklıca düşünün. Hayat sizin hayatınız ve bir kere yaşayacaksınız.
Yani sizinle başladı bu şiddet. Nazik sevecen eski karısına hiç el kaldırmayan adam niye değişti? Bir sürü konu açmışsınız, bu adamla bir geleceğiniz mutlu olma ihtimaliniz yok. İçi geçmiş, aklı fikri para pulda sizden 15 yaş büyük. İnanın değmez. Hayalleriniz var, anne olmak sevmek sevilmek istiyorsunuz, hakkınız. Ama bu adamla kendinizi çürütürsünüz. Niye ısrarla olmaz boşanmam ayrılmam diyorsunuz anlamıyorum. Gelirini gizliyor, iş sahibi olmanızı istemiyor, kavga edip evi terkediyor sizi dövüyor. Lüks yerlerde yemek marka giymek herkes ister ama sizdekinin yan etkisi ağır. İnanın mutlu huzurlu saygı sevgi olan bir ailede kıt kanaat geçinmek bin kat iyidir.Eski karısının dayak nedeniyle boşandığını nereden biliyorsunuz ki? Çocuğu olmadığını bilmiyormuş Öğrenince şok oldu eski karısı çocuk istemediği için korunuyorlar mış zaten ayrıca benim kimseye bir şey dediğim yok ben saygısızca yorum yapan insanlara karşı tepki gösteriyorum dayak ye otur aşağı diye bir tabir yok olmamalı da zaten
Dayak yememeni?Boşanıp ne yapmamı önerirsin acaba?
Ee aileniz bu kadar müdahilse konuya ailenizin yanına dönün, maddi olarak da rahat edersiniz.Çocuk istiyorum hala istiyorum anne olmak istiyorum anne olma hayalim var ama farkındaysan konuda olmayacağını belirttim zatenSen boşanmayı çocuk oyuncağı mı zannediyorsun Boşanınca sadece sen boşanmıyorsun aileler falan da boşanıyor ve insanlar çok kötü konuşabiliyorlar yargılayabiliyorlar Hadi gidelim boşanalımla olmuyor bazı şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?