Yine şiddet

Boşanmayıp katlanarak şiddet artsın mi istiyorsunuz ne istiyorsunuz? Ya da buraya konu açma acınız nedir ? Dertlesip tekrar canım kocam diyeceksiniz burdan ekmek çıkmaz size
Evet niyetim dertleşmek ve içimi dökmekti.. Katlanmak zorundayım çünkü başka bir çarem yok Evet belki de yarın iyi olduğumuzda canım kocam diyeceğim keşke düzelse bir şeyler ve tamamen her şey iyi doğrultuda ilerlese

Valla senin finans danismanin, butce planlamacin degilim. Ama ucuz bi semtte, giderleri kirayi bolusup kucuk bi evi paylasacagin bi ev arkadasi bulursan, belki masraflarin azalır. Ya da ne bileyim ye dayagini otur istersen.
Yazdığın mesajı beğenmiştm dedim ne kadar iyi bir insan bana yardımcı olmaya çalışıyor ve söyledikleri de mantıklı fakat sonra ye dayağını otur cümlesi olmasaydı keşke.. gerçekten ben kimseye bu cümleyi kuramam mesela

Sen kendine yasatiyosun bunu, baskasina cumlesini kursan nolur, daha demin yaziyosun yarin belki gene canim kocam derim diye, onu yazana da ye dayagini otur o zaman denir, drama queenlik yapma bana, sen gelirken ben donuyodum

Heves ettim guzellik salonu ac bana sanki cani dondurma cekti
ya herhalde eş kişinin durumu iyi
kadın da bana yer açar bir de çocuk patlatırım, ohh miss gibi düşünmüş
yer açmasa bile maddi imkanlardan faydalanıyor niyahetinde, onu da bıraksa
öyle sabah 8 akşam 6 haftada 6 gün çalış 5-6 bin lira para al spotçudan eşya alıp 1 göz odada yaşa öyle bir hayata razı değil.

Sen kendine yasatiyosun bunu, baskasina cumlesini kursan nolur, daha demin yaziyosun yarin belki gene canim kocam derim diye, onu yazana da ye dayagini otur o zaman denir, drama queenlik yapma bana, sen gelirken ben donuyodum
Farkında mısın bu benim problemim sen benim problemim daha zevk alıyorsun ben yanlış davranıyor olabilirim ama sen benim bu durumunla dalga geçerek çok mu doğru davranıyorsun

Farkında mısın bu benim problemim sen benim problemim daha zevk alıyorsun ben yanlış davranıyor olabilirim ama sen benim bu durumunla dalga geçerek çok mu doğru davranıyorsun
Ben hic bir kadinin,hayvanin, cocugun siddet gormesinden zevk almam. Sana milyon kez yanlis davraniyosun, sunu bunu yap dediler. Hala dayak yedim ama cocuk istiyorhm diye konu aciyosun. Saka misin? Asil sen bizle dalga geciyosun.

yüzüm yaralı bir şekilde sokağa çıkmaktan utanıyorum ar

özür diliyor pişman oluyor ve ben affediyorum

obsesif kompulsif bozukluğu var biz iki aylık evliyiz eskiden 15 yıl evli kalıp ayrılmış eski karısı ondan çocuk yapmak istememiş

zaten onun çocuğu olmuyor muş tedavi olacaktık bu konuda

güzellik merkezi falan açmak istedim bunun için benimle kavga etti Öyle kolaymıymış bilmem ne miymiş bende özeniyorum bazen dedim vurdu bana
Bölümü geçmek için bütün tuşlara basmışsın asdsdasds

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…