Yine şiddet

Şiddettin sonu gelmez affıda olmaz. Kocanız dediğiniz gibi psikolojik problemleri varmış doktora gitsin sizde bu adamdan kurtulun

Evlenirken ailelerde evlenmiş ya takarlar belki ayy biz boşanamayız çok seviyoruz birbirimizi derler
Yok asıl mesele evlilik öncesi de zaten beraber yaşıyor oluşları, kimsenin yüzüne bakıp yanına yerleşecek yüzü yok. Ben yadırgadığımdan değil ama aileler kabullenmiyor bunu, yaş farkı da muazzam

Ya gerçekten mi?
Şunları yazarken keşke bir ayılsaydınız. Size şiddet uygulayan birinden hala çocuk diyorsunuz. Hiç mi kendinize saygınız yok? Hiç mi aynada kendi gözlerinizin içine bakmıyorsunuz?
Lütfen ama lütfen kaçın kurtarın kendinizi.
Eşiniz hastaysa bu şiddet uygulaması için bahane değil. Gitsin tedavi olsun.
Ay inanamıyorum ya.

Aa onu bilmiyordum öncesinde de görmüştür o zaman hareketlerini ama işte insan ne ederse kendine eder başkalarını bahane olarak kullanır

Hicbirsey yapma otur dayagini ye. bide üstüne cocuk oh mis. Herkesin hayalindeki evlilik. Gercekten normal degilsin. topla valizini git annenin evine annengil istemiyormu git kadin siginma evine. Bosan gir bir ise calis parani kazan hayatina bak. Ömür boyu dayakmi yiceksin . Birde cocuk istiyorsun senden 50 yas büyük birinden ne cocugu ya o cocugun günahina niye giriyorsun....

Evlenmeden önce bekar evinde yaşıyordum o zaman kira 3000 di şimdi ise 9000 asgari ücretle bu kirayı ödeyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…