Okudum konuyu baştan sona, çok eğlenceli. Ama senin hatan somut bir şey beklemen bence. Yani illa bir teklif, bir açılma, ne bileyim seni seviyorum falan gibi bir cümleye gerek yok ki sevgili olmak için.
7 yıl önceki halim geldi aklıma okurken. Yaklaşık senin yaşlarındaydım o zamanlar. Bir arkadaşım var ama arkadaşmıyız sevgilimiyiz belli değil. Bu arada bir de sevgilim var, pek iyi gitmeyen bir ilişki. Sonra ben ayrıldım sevgilimden, ama arkadaşım olana da söylemedim ayrıldığımı. Böyle aylar geçti. Arkadaş sevgili arası, arafta takılıyoruz. Bir gün yine bir kafede oturmuş sohbet ediyoruz, yanyana oturuyoruz. Aynı anlattığın gibi saçımı düzeltiyor, elimi öpüyor falan. Konu döndü dolaştı benim sevgilime geldi. " bir sevgilin vardı senin ne oldu o?" dedi. Ben de " e burda ya, yanımda işte" dedim. Terleseydi aman sen de geyik yapıyoruz falan dicektim. Terslemedi, bişey de demedi, sarıldık sadece. Böyle başladı bizim ilişkimiz işte. 5 yıllık ilişkinin sonunda iki yıl önce evlendik. İyi ki o cümle çıkmış ağzımdan derim hep.
Biraz cesaret lazım yani, ufaktan laf sokmak belli etmek, tersteperse, sen de şakadan anlamıyorsun diye geçiştirmek falan lazım. Hadi artık harekete geç sen de.